Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Klod100

Projekt tarczy dla zegarka klubowego

Rekomendowane odpowiedzi

A konkretniej to co miałeś na mysli zadając to pytanie?

No tekst w stylu "trzeba mieć jaja", lub "swobodny plebiscyt"

Jakbyś poszedł kupować do salonu samochód, to zadeklarowałbyś, że kupisz na 100% nie wiedząc jak będzie wyglądało jego wnętrze? Nie sądzę.

Cała zabawa polega na tym, że pięćdziesięciu Forumowiczów zadeklarowało chęć zakupu zegarka klubowego, spełniającego oczekiwania Każdego z Nich. Może się jednak zdarzyć,że projekt końcowy nie wszystkim przypadnie do gustu, nie wszyscy też będą mieli ochotę kupić zegarek wyłącznie dla idei.

Jak dla mnie, Twoje stwierdzenia są trochę zbyt radykalne. Poza tym, jak wszyscy "będą mieli jaja", a limitacja nie będzie rozszerzona, to nie będziesz miał klubowej Stowy, no chyba, że z drugiej ręki, za jakiś czas. ;)

Time is meaningless, and yet it is all that exists.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś nikt nie powiedział, że był to zwykły sondaż.

Wygląda, że wybiorą zegarek klubowy między innymi ci, którzy go nie maja zamiaru kupić.

Dlatego trzeba ją zweryfikować przed ostatecznym wyborem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skończmy już dyskusję odbiegającą od tematu projektu tarczy.

Wszelkie sprawy z potwierdzeniem chęci zakupu, rozszerzeniem limitacji etc. proponuję poruszać PO WYBORZE zegarka.

CH24.PL - polski portal o zegarkach luksusowych
Dołącz do CH24.PL na Instagramie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sytuacji zapisów po wyborze, większość nie mających zamiaru kupić wybierałaby. Raczej nie ma złotego środka.

Time is meaningless, and yet it is all that exists.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tekst w stylu "trzeba mieć jaja", lub "swobodny plebiscyt"

Jakbyś poszedł kupować do salonu samochód, to zadeklarowałbyś, że kupisz na 100% nie wiedząc jak będzie wyglądało jego wnętrze? Nie sądzę.

Cała zabawa polega na tym, że pięćdziesięciu Forumowiczów zadeklarowało chęć zakupu zegarka klubowego, spełniającego oczekiwania Każdego z Nich. Może się jednak zdarzyć,że projekt końcowy nie wszystkim przypadnie do gustu, nie wszyscy też będą mieli ochotę kupić zegarek wyłącznie dla idei.

Jak dla mnie, Twoje stwierdzenia są trochę zbyt radykalne. Poza tym, jak wszyscy "będą mieli jaja", a limitacja nie będzie rozszerzona, to nie będziesz miał klubowej Stowy, no chyba, że z drugiej ręki, za jakiś czas. ;)

Klubowy zegarek to nie samochód i z jego wnętrzem. Samochód to jak odkurzacz turn the key and go i tyle. Klubowy zegarek nie. Tym się różnimy w pojmowaniu tej edycji.

Wyrażam swoje zdanie i swoje podejście do tej sprawy. Nie pasuje Ci? Twój problem. Ja chcę mieć ten zegarek dla idei.

A jeżeli wszyscy będą mieli jaja to będę wiedział, że jestem w doborowym towarzystwie a to tez daje satysfakcję i łatwiej zniosę jego brak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chcę mieć ten zegarek dla idei.

Póki co jesteśmy na liście rezerwowej. Pogódź się z tym.

Takie były ustalenia, takie zasady i tego się trzymajmy.

No i dajmy już spokój w tym wątku.

CH24.PL - polski portal o zegarkach luksusowych
Dołącz do CH24.PL na Instagramie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może Ciebie stać na zakup zegarka tylko dla idei i żeby leżał w szufladzie, mnie niestety nie i jeżeli wybrany zostanie projekt który zupełnie mi się nie podoba nie kupię go. Możesz mówić, że nie mam jaj, mało mnie to interesuje. Miłej zabawy w swoim "doborowym towarzystwie".

"NIE MA SPRAWIEDLIWOŚCI,

JESTEM TYLKO JA"

Śmierć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyrażam swoje zdanie i swoje podejście do tej sprawy. Nie pasuje Ci? Twój problem.

to jest raczej Twój problem. O ile mi wiadomo nie ma zakazu czynnego udziału w życiu forum, monitorowania co się dzieje. Miejsca na liście podstawowej nie rozeszły się w godzinę, wcześniej była też kilkudniowa dyskusja czy w ogóle zegarek i jaki. Bliższe zainteresowanie było premiowane w ten sposób, że osoby zaangażowane były w temacie i wiedziały co się dzieje. Ale też nie było sprzedaży miejsc na liście pod stołem czy rozpychania się łokciami. Każdy poważnie zainteresowany mógł z łatwością się zgłosić. Uważam, że i tak Klaudiusz podszedł do sprawy liberalnie, bo wciągał na listę osoby dopiero co zarejestrowane, co do których rzeczywistej gotowości zakupu pewność jest zawsze mniejsza niż w przypadku osób często bywających na forum. Krótko zatem - nie interesujący się sam sobie szkodzi

argument o zakupie dla idei - rozumiem, że uważasz, że inni chcą kupić w celach nie-ideowych (handlowych?). Chyba się mylisz... A wobec różnorodności projektów, zwłaszcza na pierwszym etapie, nie można się dziwić, że niektórzy zrezygnują. Wszak pomysły wahały się od klasycznej Antei po coś zupełnie szalonego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Klubowy zegarek to nie samochód i z jego wnętrzem. Samochód to jak odkurzacz turn the key and go i tyle. Klubowy zegarek nie. Tym się różnimy w pojmowaniu tej edycji.

Wyrażam swoje zdanie i swoje podejście do tej sprawy. Nie pasuje Ci? Twój problem. Ja chcę mieć ten zegarek dla idei.

A jeżeli wszyscy będą mieli jaja to będę wiedział, że jestem w doborowym towarzystwie a to tez daje satysfakcję i łatwiej zniosę jego brak.

Troche sie zapedziles marp! Nie wiem czemu obrazasz ludzi,o odmiennych do Twoich przekonan. Ja uwazam,ze wlasnie ludzie kierujacy sie wlasnym gustem i przekonaniami maja jaja! Swietnie sie bawimy przy wyborze zegarka i nie psuj tego!

A jezeli dla Ciebie kupienie zegarka wbrew swojemu gustowi okresla posiadanie jaj - sorry ale dla mnie to smutne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Projekt musi zawierać logo najlepiej nie narzucające sie i niekoniecznie na godzinie 12 może byc nawet na werku..

Road-Racing.pl 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość mathu

Projekt musi zawierać logo najlepiej nie narzucające sie i niekoniecznie na godzinie 12 może byc nawet na werku..

Kolega chyba wyszedł z lodówki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.