Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość Pagaj

aa

Rekomendowane odpowiedzi

Gość panikuj
Potrzeba tylko więcej uprawnień i sprawa będzie jasna 8)

co masz na myśli?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Admin wie co...i się nie "spoufalaj" :wink: :lol:

Marcin

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tessio

To żeby jakiś inny moderator poza artpl i Yargothem, miał dostęp do tamtego forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość panikuj

wycodzi na to samo. choc rzeczywiście nie potrzeba mnożyc modów. problem tylko z adminem, którego nie ma :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty sobie synku narobisz "klocków" :lol: :twisted:

Marcin

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grzesiu, what's up :?: :lol:

Marcin

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo nie pamiętam kto, szukać mi się nie chce, ale jeden z modów uciszył takiego pyskacza. A "chamstwu i drobnomieszczaństwu należy się przeciwstawiać siłom i godnościom osobistom"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość panikuj

i po problemie, arti usunięty do kosza. kto zadziałał?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grzesiu...pewnym zachowaniom mówimy stanowcze NIE :lol:

Marcin

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
i po problemie, arti usunięty do kosza

He he, wygląda na to, że nie jestem jedynym klubowiczem, którego się tutaj nie lubi :lol:. Czym Wam się arti "przysłużył" o ile wolno zapytać :?:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tessio

Kto Ci powiedział, że Cię tu nie lubi ? Nie wydziwiaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Nie wydziwiam Tessio tylko piszę o faktach. W niektórych wątkach zaczynam gadać sam ze sobą, w innych moje wypowiedzi są (w ostatnim czasie) pomijane. Tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tessio

Zawsze czytam to co piszesz, a w dyskusje na temat np. mechanizmów nie będę się z Tobą wdawał, bo po prostu nic w porównaniu z Tobą nie wiem. Tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MAVERICK - proszę się nie użalać nad sobą :lol: Czytam wnikliwie Twoje posty, uważam je za b. dobre, rzeczowe, lubię podsumowania pojedynków. A że nie dyskutuję - zbyt mała znajomość rzeczy, żeby podjąć rozmowę. Jak się nie ma nic do powiedzenia trzeba cicho siedzieć, słuchać i się uczyć 8) Może kiedyś coś nieśmiało bąknę przy okazji :wink:

A w kwestii elitarności forum i wprowadzania. Nie powiem nic więcej odkrywczego niż neuro i Klod100 - mnie też by pewnie tu nie było. Nikt by mnie nie wprowadził, na podstawie tego co piszę dostałbym pewnie ocenę niekompetentnego i do pieca :?

Uważam, że jak moja obecność tutaj nie będzie mile widziana to albo ktoś mi o tym napisze, że p..tzn. gadam bez sensu albo po prostu wszyscy mnie oleją i będę gadał sobie a muzom. Mnie to wystarczy, aby nie wracać. Nie jestem bezczelnym typem vide A...szka.

Radek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szkoda, że nie ma już Pagaja wypowiedzi "wyjściowej" bo muszę z kontekstu i kolejnych cytatów sklejać o co chodzi, ale z tego co zrozumiałem - miałyby zostać wprowadzone ograniczenia dotyczące możliości korzystania z forum :!: :?:

NIE! NIE :!: i jeszcze raz NIE :!: :!: :!:

Ja jestem tu od grudnia średnio co drugi dzień, i każdorazowo spędzam min. 2 godziny.a mnie nie widać, bo co miałbym pisać, skoro jestem zegarkowych głąbem :wink:

Siedzę sobie cichutko i chłonę wiedzę teoretyczną, napawam widokami :lol: i świetnie bawię 8)

Teraz już życie bez Klubu nie byłoby takie samo :D

Ps. A propos przywilejów - myślę że niektórzy forumowicze powinni mieć card blanche na "off-topic" - bo jak wyglądałby temat "Proszę o pomoc w wyborze zegarka. Max. kwota 4000-4500 EUR.." gdyby nie propozycje Otho i jeszcze paru inych kolegów?

WaldeK

WATCH - THE TIMEMASTER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Nie jestem bezczelnym typem vide A...szka.

Ten A...szka oraz arti, to jest ten sam Klubowicz :?:. Pytam, bo nie jestem w temacie. Na podforum Allegro prawie w ogóle nie zaglądam choć z kontekstu rozmowy można odnieść wrażenie, że jest on sprzedawcą podróbek i próbuje je promować na naszym Forum. Czy tak :?:.

A w ogóle to zgłosiłem już kilka aukcji, ale niestety nie zostały one usunięte. Szkoda mi nieświadomych niczego klientów, którzy tak łatwo dają się oszukiwać :evil:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tessio
szkoda, że nie ma już Pagaja wypowiedzi "wyjściowej" bo muszę z kontekstu i kolejnych cytatów sklejać o co chodzi, ale z tego co zrozumiałem - miałyby zostać wprowadzone ograniczenia dotyczące możliości korzystania z forum

...absolutnie żadnych ograniczeń.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Grzesiu...pewnym zachowaniom mówimy stanowcze NIE :lol:

Marcin

Za to Grzesiowi i jego poczuciu humoru mówimy stanowcze TAK. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tessio
Nie jestem bezczelnym typem vide A...szka.

Ten A...szka oraz arti, to jest ten sam Klubowicz :?:. Pytam, bo nie jestem w temacie. Na podforum Allegro prawie w ogóle nie zaglądam choć z kontekstu rozmowy można odnieść wrażenie, że jest on sprzedawcą podróbek i próbuje je promować na naszym Forum. Czy tak :?:.

A w ogóle to zgłosiłem już kilka aukcji, ale niestety nie zostały one usunięte. Szkoda mi nieświadomych niczego klientów, którzy tak łatwo dają się oszukiwać :evil:.

Mariusz, Artuszkę masz w koszu to sobie możesz poczytać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Mariusz, Artuszkę masz w koszu to sobie możesz poczytać.

Przeczytałem pierwsze cztery posty i wymiękłem. Resztę postanowiłem sobie darować, bo to zakrawa już na jakąś kpinę z nas oraz producentów zegarków. Szkoda na te bzdury czasu. Nie ma sensu dyskutować z kimś kto nie szanuje pracy zegarmistrzów, bo przecież kupowanie podrób jest wyrazem braku respektu. Szkoda gadać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Pagaj

32

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pagaj, szkoda, że usunąłeś swoje wszystkie posty. To bardzo wielka strata... :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Pagaj

55

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.