paul221 40170 #1826 Napisano 29 Kwietnia 2020 Też tak uważam ☺️ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #1827 Napisano 30 Kwietnia 2020 Tylko bransa! W dwa dni doszedł?? Wow.. Aż sam bym kliknął.. Póki co, dziś s100.. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23134 #1828 Napisano 30 Kwietnia 2020 26 minut temu, p.r.p. napisał: Tylko bransa! W dwa dni doszedł?? Wow.. Aż sam bym kliknął.. Póki co, dziś s100.. Zgadzam się a dodatkowo Ty nie masz wyboru 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #1829 Napisano 30 Kwietnia 2020 10 minut temu, tomaliusz napisał: Zgadzam się a dodatkowo Ty nie masz wyboru Akurat w moim przypadku jest to zbawienne, bo zdecydowanie preferuję bransy, a i kusić nie będzie paskowanie.. ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #1830 Napisano 1 Maja 2020 Powrót do (jedynie słusznej) bransolety. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #1831 Napisano 1 Maja 2020 5 minut temu, GTB napisał: Powrót do (jedynie słusznej) bransolety. Spoko, spoko. Za tydzień będę w domu i zobaczymy jak to wygląda na nato... A do bransy zawsze można wrócić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #1832 Napisano 1 Maja 2020 18 minut temu, maritimeeng napisał: Za tydzień będę w domu ... A udźwigniesz tyle szczęścia naraz - żona , pies i nowe nabytki ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #1833 Napisano 1 Maja 2020 Najbardziej brakuje mi piwa ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marak 8111 #1834 Napisano 1 Maja 2020 24 minuty temu, maritimeeng napisał: Najbardziej brakuje mi piwa ? Na statkach "po godzinach" nie ma szansy strzelić piwka ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #1835 Napisano 1 Maja 2020 16 minut temu, Marak napisał: Na statkach "po godzinach" nie ma szansy strzelić piwka ? Na większości statków jest zero alcohol policy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marak 8111 #1836 Napisano 1 Maja 2020 (edytowane) 29 minut temu, maritimeeng napisał: Na większości statków jest zero alcohol policy Rozumiem, dzięki za info, temat dla mnie nieznany. No ale za to w domu jeszcze bardziej posmakuje, czego serdecznie życzę, jak również pozostałych radości po powrocie (w tym tych zegarkowych, co jakby jasne ?). Edytowane 1 Maja 2020 przez Marak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość HaveFun #1837 Napisano 1 Maja 2020 4 godziny temu, maritimeeng napisał: Spoko, spoko. Za tydzień będę w domu i zobaczymy jak to wygląda na nato... A do bransy zawsze można wrócić Ja bym wrzucił go na ten pasek. Powinien dobrze wyglądać w tym zestawieniu kolorów https://www.bartonwatchbands.com/collections/elite-silicone-quick-release/products/black-top-aqua-blue-bottom-elite-silicone 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #1838 Napisano 5 Maja 2020 Przyszła paczka z paskami, będzie w przyszłym tygodniu paskowane w celach testowych - zrobię jakieś fotki, to wrzucę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #1839 Napisano 6 Maja 2020 No, fajne paseczki. Widział bym to T200s na tych dwóch skrajnych, z lewej i z prawej strony. Najbardziej mi się podobają.Zapodam klasyczne s100. Z wczoraj, bo nie chciało się coś załadować na forum.. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #1840 Napisano 8 Maja 2020 (edytowane) Mniej klasyczne T200 Edytowane 8 Maja 2020 przez GTB 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość HaveFun #1841 Napisano 11 Maja 2020 W dniu 6.05.2020 o 00:35, maritimeeng napisał: Przyszła paczka z paskami, będzie w przyszłym tygodniu paskowane w celach testowych - zrobię jakieś fotki, to wrzucę. Kiedy paskowanie? Jak pierwsze wrażenia z Ocka? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #1842 Napisano 11 Maja 2020 17 minut temu, HaveFun napisał: Kiedy paskowanie? Jak pierwsze wrażenia z Ocka? Dzisiaj będę się bawił wieczorem. Cierpliwości ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #1843 Napisano 11 Maja 2020 Świeżo z pudła. Jeszcze gorący ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #1844 Napisano 11 Maja 2020 No nareszcie , "legendarny" Ocek który szybciej trafia do domu niż właściciel ?. Jak wrażenia ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #1845 Napisano 11 Maja 2020 21 minut temu, GTB napisał: No nareszcie , "legendarny" Ocek który szybciej trafia do domu niż właściciel ?. Jak wrażenia ? Z wyglądu (wykonanie) bardzo dobrze. Na resztę impresji potrzebuję chwilę czasu. Jak dziewczyny pójdą spać, to wrzucę na paski i zrobię parę fotek. Na razie komórką, bo lustro się ładuje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #1846 Napisano 11 Maja 2020 W związku ze spożyciem, wrzutka tylko jednego pasiorka dzisiaj: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRobert 11834 #1847 Napisano 11 Maja 2020 Nie idź tą drogą, najlepiej wygląda na bransolecie. A no i gratuluję fajnego zegarka ? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #1848 Napisano 11 Maja 2020 1 minutę temu, TRobert napisał: Nie idź tą drogą, najlepiej wygląda na bransolecie. A no i gratuluję fajnego zegarka ? Jeszcze nie wiem jaką drogą pójdę. Wielcy Magowie jeszcze nie wypowiedzieli ostatnich guseł... Czekam na znaki z Nieba. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRobert 11834 #1849 Napisano 11 Maja 2020 Wiadomo, Tobie ma się to podobać, a ja trochę jestem mało obiektywny bo jestem zwolennikiem bransolet ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #1850 Napisano 12 Maja 2020 7 godzin temu, TRobert napisał: Nie idź tą drogą, najlepiej wygląda na bransolecie. ? Słuszna (i jedyna prawilna) rada? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach