Darecki 411 #1 Napisano 10 Marca 2010 Kiedyś (lata temu) na tym forum zobaczyłem po raz pierwszy Sinna...Teraz może trochę nieporadnie ale fotografuję własnego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #2 Napisano 10 Marca 2010 Fajny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kierownik 117 #3 Napisano 10 Marca 2010 Dbaj o niego, może za rok się znudzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #4 Napisano 10 Marca 2010 fajny fajny tylko jakoś mi ten pasek nie pasuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kierownik 117 #5 Napisano 10 Marca 2010 fajny fajny tylko jakoś mi ten pasek nie pasuje Bo to powinno wyglądać tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darecki 411 #6 Napisano 10 Marca 2010 Paseczki... będą kolejne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flieger 1 #7 Napisano 10 Marca 2010 Świetny zegarek. Bardzo mi się podoba. Fajnie że ma prawie wszystkie napisy po niemieckuoprócz Made in Germany. Jakby było "Hergestellt in Deutschland" była by perfekcja ) Niech się dobrze nosi Weź go następnym razem koniecznie na spota 0 The sun is the same in a relative way but you're older, Shorter of breath and one day closer to death. Pink Floyd, Time Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4273 #8 Napisano 12 Marca 2010 Fajny jak każdy Sinn . Rzeczywiście na bransolecie chyba by się lepiej prezentował bo i bransoleta do tego modelu jest bardzo oryginalna. Ale na pasku też jest dobrze tyle, że mniej szpanersko . Gratuluję dobrego wyboru... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darecki 411 #9 Napisano 13 Marca 2010 Właśnie bransoleta nie pasuje mi w tym modelu Jak dla mnie 556 stworzono na pasek, a bransolety zostawiam dla serii U... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #10 Napisano 13 Marca 2010 Świetny zegarek. Szczere gratulacje! Niech długo cieszy i służy! 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanka 0 #11 Napisano 5 Czerwca 2010 Sinn, wiecej mowic nie trzeba.Gratuluje 0 Transport lotniczy (in study process).Zodiac ZO2040 on brancelet. Election Grand Prix Berne 1914 from 1945 on Hirsch Calf. Election Grand Prix - in repair. Marzenie i cel: IWC Mark XVI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach