Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

carlito1

Moje cukiereczki

Rekomendowane odpowiedzi

Ten JLC jest ladny ale za maly. Z tego co pamietam 41 i pol mm

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2009115225351671.jpg

Jak Zenith to właśnie taki i w tym kolorze. Ja najprawdopodobniej wybrałbym właśnie ten zegarek. Dalej bym nie szukał, tylko zastanawiał się ewentualnie nad IWC Big Ingenieur Chronograph.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten JLC jest ladny ale za maly. Z tego co pamietam 41 i pol mm

na ręce wygląda na większy

Radek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TeJot moze by jakas ankiete zrobic ? da rade ?

Ankieta świetny pomysł! Tylko muszę wyczaić jak się tworzy bo nie robiłem. A i dobrze by było abyś ograniczył wybór podobnych zegarków - tak mi się wydaje będzie czytelniej.

"Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A i dobrze by było abyś ograniczył wybór podobnych zegarków - tak mi się wydaje będzie czytelniej.

Już na początku tego wątku to zaproponowałem, bo inaczej to będzie można dostać zawrotu głowy od możliwych propozycji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na lekkim prowadzeniu jest Zenith zaraz za nim inzynier chrono pozniej ten bez chrono. Kolejne pozycje zajmuja Aquatimer, UN diver, Glashutte i kolejny UN.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrobi ktos za mnie taka ankiete ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj, całkowicie przesadzone. Patrząc na nie można dostać oczopląsu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

marco nic nie namieszales bo te Vulcainy bralem juz jakis czas temu pod uwage wtedy kiedy pojawily sie u Pawla w sklepie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I czy Vulcain to ta sama polka co np Zenith IWC czy UN ?

ps drogi ten IWC inzynier chrono. W aparcie krzycza okolo 46 tys :) co daje wieksze szanse Zenithowi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrobi ktos za mnie taka ankiete ?

Napiszcie mi proszę gdzie się wybiera opcje ankiety, widzę tylko pasek "ustawiania ankiety", który jest pusty - to stworzę ankietę.

"Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napiszcie mi proszę gdzie się wybiera opcje ankiety, widzę tylko pasek "ustawiania ankiety", który jest pusty - to stworzę ankietę.

Najpierw-napisz nowy temat a później-zarządzanie ankietą.

Rafał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pasowaloby wstawic wszystkie podobne zdjecia. Bo na starcie odrazu IWC ma wieksze szanse ze wzgledu na ladniejsze zdjecia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pasowaloby wstawic wszystkie podobne zdjecia. Bo na starcie odrazu IWC ma wieksze szanse ze wzgledu na ladniejsze zdjecia.

Co poradzić widocznie Panowie z IWC potrafią lepiej zadbać o promocję swoich produktów :). Dobrych zdjęć Zenitha w sieci jak na lekarstwo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość cyklotymik
post-30157-0-73983800-1331582376.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe nie smialo caly czas rowniez mysle o pamie :) ale juz nie chcialem tutaj mieszac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość cyklotymik

Zrób pojedynek prywatny Inzynier vs Zenith vs PAM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wkrotce dzieki uprzejmosci TeJota pojawi sie ankieta. Tylko musze najpierw wyszukac odpowiednie zdjecia. A to zrobie po pracy a najlepiej w poniedzialek kiedy bede mial wolne. Do tego czasu mozna wrzucac jeszcze jakies ciekawe propozycje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najchetniej do 5 tys euro :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość 110010000010011001

SIHH-2009-IWC-INGENIEUR-AUTOMATIC-MISSION-EARTH.jpg

Nie koniecznie musi być chrono. Wszystki inżyniery to maestria inżynierów którzy je projektowali.

Dla mnie bylby idealny :) Pieknosciowa sprawa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj przyszedl Steinhart ale nie bylo mnie w domu i paczeke bede mogl odebrac dopiero w poniedzialek :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.