Gość tessio #1226 Napisano 19 Marca 2008 Nick, ale na ebay`u on Cię wyniesie jakieś 100 zł :neutral: Ale trzeba czekać :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #1227 Napisano 19 Marca 2008 Nick, ale na ebay`u on Cię wyniesie jakieś 100 zł :neutral: Mnie wyniósł niecałe 80 zł 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #1228 Napisano 19 Marca 2008 Ten konkretny model najtaniej znalazłem za 44$ z wysyłką. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nick555 25 #1229 Napisano 19 Marca 2008 diesel a nie pomógł byś w zakupie a przelał bym Ci kaskę na konto? 0 FORZA Robert! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #1230 Napisano 19 Marca 2008 Jak nazywa się ta alternatywa? nazywa się "nr.5" - full custom a zrobił go MarcinS piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nick555 25 #1231 Napisano 19 Marca 2008 alternatywa ciekawa ale ja chciałbym mini nożyk z dziobatym ostrzem. Ale jestem pod wrażeniem manualnych zdolności MarcinaS 0 FORZA Robert! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #1232 Napisano 20 Marca 2008 wszyscy są . to wspaniały najfmejker piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #1233 Napisano 20 Marca 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 298 #1234 Napisano 20 Marca 2008 Kiedy byłem małym chłopcem, hej zobaczyłem go pierwszy raz na żywo zamontowany do AK47. AK47 był oczywiście nieosiągalny, ale bagnet jak się okazało kilka lat później- tak.Kupiłem go bodaj w liceum.A potem sprzedałem Teraz to jedynie jakąś oryginalną katanę bym sobie kupił. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #1235 Napisano 20 Marca 2008 Calkiem ciekawy eksponat. Z jednego z moich bagnetow (firmy Colt, do wspoczesnych M-16/AR-15) rowniez mozna nozyce zrobic. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #1236 Napisano 20 Marca 2008 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sabuniek 182 #1237 Napisano 21 Marca 2008 Pewnie, że oba :wink: Do mnie jedzie taki: [url=""]Obrazek[/url][url=""]Obrazek[/url][url=""]Obrazek[/url][url=""]Obrazek[/url] :twisted: Wow Co to za cudo i ile takowa przyjemność kosztuje, super alternatywa dla mojego wielgachnego Leathermana Surge. 0 PAM 005 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #1238 Napisano 21 Marca 2008 http://www.japaneseknifedirect.com/McustaM...OLOR:%20#ffff00 Jeszcze do mnie nie doszedł :evil: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #1239 Napisano 21 Marca 2008 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość rzep #1240 Napisano 22 Marca 2008 Diesel: http://www.knifemakercentral.com/index.php...8&Itemid=25 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #1241 Napisano 22 Marca 2008 Diesel: http://www.knifemakercentral.com/index.php...8&Itemid=25 rzep dzięki wielkie :mrgreen: 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sabuniek 182 #1242 Napisano 22 Marca 2008 THX tessio !!! A tak na marginesie i całkowicie nie w temacie ale napisać trzeba.Jest to chyba jedyne forum z którego korzystam gdzie odp na zadane pytanie jest prawie natychmiast i co waże użytkownicy potrafią być aserywni i zj**....ć kiedy trzeba bez zbędnego bicia piany, Super !!! 0 PAM 005 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #1243 Napisano 22 Marca 2008 Panowie do bankructwa mnie doprowadzicie :wink: Właśnie kupiłem kolejny nóż..Dokładnie taki jak poniżej. Co o nim sądzicie? Strasznie mnie korci żeby jakąś Sebenze zalicytować ale jak na razie ceny mnie trochę zniechęcają.. :twisted: 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #1244 Napisano 22 Marca 2008 Strasznie mnie korci żeby jakąś Sebenze zalicytować ale jak na razie ceny mnie trochę zniechęcają.. no i kupisz 10 innych nozy, wydasz na nie kupe kasy... az w koncu dojrzejesz do Sebenzy i zrozumiesz swoj blad 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #1245 Napisano 22 Marca 2008 Diesel, doskonale Cię rozumiem Zacząłem się interesować nożami dwa tygodnie temu, a od wczoraj myślę nad kliknięciem małej Sebenzy :oops: :mrgreen: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #1246 Napisano 22 Marca 2008 Panowie!jak w zegarkach : Customy to jedyna słuszna droga !!!! :cool: :razz: np.taka lochsa piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorzp 0 #1247 Napisano 22 Marca 2008 ja mam ka-bara może nie jest to cud techniki ale spełnia swoją funkcję i w tym przedziale cenowym uważam że godny polecenia, a co do customów to wydaje mi się że masowa produkcja w nożach ma same plusy więc nie ma co ładować kasy w noże customowe które czasem różnią się tylko tym że nie lepią ich żółte rączki tylko białe. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #1248 Napisano 22 Marca 2008 jak w zegarkach : Customy to jedyna słuszna droga !!!! mialem Lochse... sprzedalem i kupilem Sebenze poniewaz byla tak piekna (i droga), ze zal bylo mi jej uzywac do czegos wiecej jak otwieranie kopert :oops: z Sebenza nie mam takich skrupolow :wink: nie przeszkodzilo mi to co prawda kupic pozniej kilka innych customow ale bede sie trzymal tego co napisalem wczesniej :mrgreen: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #1249 Napisano 22 Marca 2008 He He, Panowie. Noże potrafią uzależnić. To takie pierwotne. Naprawdę polecam unikanie klikania na cokolwiek ze słowem Custom. Wysokie ryzyko. I trudno, naprawdę trudno pogodzić obie pasje. Kilka zdjęć ku przestrodze: 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #1250 Napisano 22 Marca 2008 Zniszczyliście mi psychikę tymi zdjęciami :neutral: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach