Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Degustatorr Noir

Orange Monster...

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.taikonaut-time.com/product-subcategory.asp?CatId=452 -Wychodzą średnio około 100zł i są naprawdę świetnej jakości.

Bardzo fajne meshe. I ceny atrakcyjne. Ciekawie prezentuje się np ten mesh a`la pasek,z dziurkami. Wyglądają solidnie.

Zamawiałeś coś od nich?

Canis

Myślę,że że pasowałby,pod warunkiem,że rzeczywisty odcień paska jest zbliżony do odcienia pomarańczy tarczy Monstera. Dla mnie pomarańczowe paski w Orange Monsterze to zestaw typowo wakacyjny. Do noszenia na co dzień przez cały rok wolę jakiś ciemniejszy pasek. Choć podoba mi się Twój pomarańczowy Hirsch z początku tematu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość niesfornyrusek

Tak,22mm ze "zwykłym" zapięciem.Generalnie super z tym że popełniłem błąd bo zamówiłem wersję bez zabezpieczenia odpięcia (a założyłem do Frankenmonstera)miał nieraz tędęcję do odpinania.Znajomy kupił tego o którym piszesz i wiem że był bardzo zadowolony (brak możliwości odpięcia).Generalie czekałem dwa tygodnie-co do cen gdy ja kupowałem to po zarejestrowaniu sie ,oczom kupujących pokazały się lepsze ceny!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Strasznie Ci tarcza pociemniała... pewnie przez te ostatnie upały :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to zaszalałeś... :) Wygląda świetnie. Potwór z tym paskiem nabiera jeszcze większego charakteru :) Chronissimo to jeden z niewielu skórzanych pasków,który podoba mi się w Monsterze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pasek dostałem w drodze wymiany(pewnie widziałeś moją ofertę w dziale sprzedam).Jego wykonanie powala :) .

Ale żeby nie było, od kilku dni nezmiennie :) .

post-30511-0-95947900-1331574383.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carbon wygląda fajnie w pomarańczce,ale myślę,że jak ubierzesz Orange Monstera w chronissimo,to będzie to,co misie lubią najbardziej... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Czy jak kupie 22ke do monstera to po lekkim przypilowaniu przy uszach bedzie ok. Nie bedzie szersza. nie bedzie wystawala poza uszami. Ma moze ktos z22 po przerobce do monstera?

Pozdrawiam,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie i wejdzie tylko niewiadomo jak to będzie wyglądało.

Nie lepiej jakiś fajny pasek?Sporo tego jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Czy jak kupie 22ke do monstera to po lekkim przypilowaniu przy uszach bedzie ok. Nie bedzie szersza. nie bedzie wystawala poza uszami. Ma moze ktos z22 po przerobce do monstera?

Pozdrawiam,

Moim zdaniem 22 mm będzie ok, bardziej ok niż 20, który jest za wąski w stosunku do koperty. Są i tacy, którzy do Monstera wstawiają 24 po przycięciu. Rozumiem, że rozmawiamy o pasku skórzanym. Miałem w Monsterze Hirsch Liberty 22 mm, nic nie przycinałem, zegarmistrz sprasował nieco i było dobrze. Potem i tak powróciłem do oryginalnej bransolety, która z wszystkich opcji w Pomarańczce jest jak dla mnie najbardziej ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy koledze chodziło o pasek.Paska chyba nie chciał piłować :) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy koledze chodziło o pasek.Paska chyba nie chciał piłować :) .

Faktycznie, mój błąd, chodziło o kauczukowy pasek seiko z22. W takim razie nie polecam, lepiej wziąć dedykowany do tego zegarka seiko z20.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odważy się ktoś ?:) .

post-30511-0-57201300-1331578155.jpg

Cudo od Hirscha,cena zwala z nóg.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy odważy się zakupić, czy odważy się założyć do Monstera? :)

Intrygujący pasek, ciekawe jak prezentowałby się z nim Monster?

A z ciekawości, ile wołają za tego Hirscha?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zakupić i założyć :) .

Podobno pasuje do Seiko,cena ok 450pln.

Generalnie Hirsch ma bardzo ładne gumy tylko niestety drogie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten drugi chyba fajniejszy - ja wcześniej miałem monstera bez bransolety więc jej za bardzo nie znałem. Myślałem że jak do mnie przyjdzie to zdejmę i kupię mesh'a ale tak mi się spodobała że nie mam sumienia jej odpinać :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takiego paskowego mesza mam. Mój ma 22, ale na mocowaniu zwezony do 20.

Daje rade, zwlaszcza z daleka i jak jest półmrok :blink:

Wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krzyzol

Masz tego paskowego mesha w Orange Monsterze? Mógłbyś wrzucić jakieś foto? Tylko jeżeli można - nie z daleka i nie w półmroku... :blink:

Mariusz888

Ten drugi mesh zdecydowanie spokojniejszy i bardziej klasyczny,pierwszy za to bardziej oryginalny.

A co do bransolety - po całym dniu noszenia Monstera na bransolecie nie czujesz dyskomfortu z powodu ciężaru?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A co do bransolety - po całym dniu noszenia Monstera na bransolecie nie czujesz dyskomfortu z powodu ciężaru?

Nie... nie odczuwam czegoś takiego jak nadmierny ciężar :)Ja nawet w sumie lubię jak zegarek coś tam waży :blink: Ale totalnie nie zauważyłem żeby był za ciężki :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mesz z drugiego zdjęcia rozleciał mi się po 2 dniach noszenia. Dobrze, że jak podnosiłem zegarek z półki, a nie na przykład po założeniu na rękę. Wygląda nawet, nawet, ale jest dosyć sztywny(tzn. ma spore ograniczenie ruchomości). Ciekaw jestem za to tego paska meszowego :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.