Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

tommybox

poljot z budzikiem

Rekomendowane odpowiedzi

post-1071-0-57914600-1331570462.jpg

PAM 312 | FC 345X5 | Longines Admiral ***** 1951r | Atlantic Worldmaster | G-Shock Riseman | Emporio Armani AR-0513 | kilka innych...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
podoba Wam się?

pozdr / tommybox

Rozumiem, iż to pytanie retoryczne? ;) Moim zdaniem rewelacja!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie tu coś nie gra, wskazówki z zielonym wypełnieniem nie pasują do niczego - widziałem kilka egzemplarzy tego modelu na żywo i bardzo dużo na zdjęciach - wszystkie miały wskazówki z czarnym wypełnieniem pod kolor indeksów. Koronki też są nie od tego modelu. Tu powinny być starszego typu - półokrągłe, a są szpiczaste jak w nowszych Poljotach.

CДEЛAHO B CCCP - najlepsze zegarki na świecie !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ładny, gratuluję, pokombinuj tylko ze wskazówkami bo te (to wypełnienie) faktycznie pasuje mu jak pięść do nosa - przypuszczam, ze ktoś pokusił się albo o przekładkę ładnych stanem wskazówek albo namalował imitację fosforu ;) Koronki ujdą nawet jeśli nie sa oryginalne, ale wskazówkami się zajmij (wymień lub przemaluj na pierwotny kolor) i będzie super. Stan zachowania zegarka ... mniam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie tu coś nie gra, wskazówki z zielonym wypełnieniem nie pasują do niczego - widziałem kilka egzemplarzy tego modelu na żywo i bardzo dużo na zdjęciach - wszystkie miały wskazówki z czarnym wypełnieniem pod kolor indeksów. Koronki też są nie od tego modelu. Tu powinny być starszego typu - półokrągłe, a są szpiczaste jak w nowszych Poljotach.

A co sądzisz o tych naklejanych indeksach?

Dokładnie się nie znam na radzieckich standardach, ale mam wrażenie że są "odnawione" niefabrycznie. Hmm... te czarne pola pod którymi są cyfry, to ja bym chyba flamastrem osobiście po pijanemu równiej narysował ;)

Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:

"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tarcza jest fabrycznie oryginalna, wszystko jest z nią w porządku ;)

CДEЛAHO B CCCP - najlepsze zegarki na świecie !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.