Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość yasiooo

Co to za werk?

Rekomendowane odpowiedzi

Ta z all jest ok,poprostu zegarek przeznaczony na rynek niemiecki z niemieckimi puncami.

Tylko jej stan techniczny i wizualny jest nie do kończ ok.. Bardzp wytarta, dekiel urwany. Lepiej poczekać i upolować coś w lepszym stanie.

Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać...

a305ed90f05795c0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość kaido2

Rzeczywiscie, nie napisalem zeby tego nie brac ze wzgledu na slaby stan.Ta z all jest ok tzn.nie jest to skladak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość yasiooo

Hmm, tak mówicie? Ale z drugiej strony nie tak łatwo o tego typu zegarek. Powiedzmy, że dekiel się przyczepi, szkiełko, to nie problem i zostają tylko wskazówki do znalezienia, czy rekonstrtukcji. Za 100 zeta to chyba niezły pomysł na zakup - tym bardziej, że werk działa - no chyba, że cena podskoczy. Cóż, mam cztery dni na podjęcie decyzji  :lol:

Edyta:

Niby jest jeszcze coś takiego:

http://www.allegro.p...j_kopercie.html

Te grawerunki bezsensowne, ale ogólny stan niezły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość kaido2

Cena napewno podskoczy.Nie tyle co dekiel sie urwal, co wypadla czesc srodkowa z pierscienia.Takie rzeczy byly wymienne i mozna poszukac takiego srodka w lepszym stanie i wlozyc,tylko nie wiem czy jest to takie oplacalne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiecie jaki miod na moje własnie miałem ten sam problem do dzis mam taki sam werk w zegarku omegi i myslałem ze tylko tarcza ma cos wspulnego z omega ma tez bardzo ładna i dziwna koperte moze uda misie wysłac wam fotki

post-59322-0-53645100-1359747747_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-59322-0-16379700-1359813908_thumb.jpgpost-59322-0-16379700-1359813908_thumb.jpgwitam panowie mam cos takiego w domu ten sam werk i jest wsadzony do kooerty z bardzo ładna tarcza (jak dlamnie) jek dam rade umieszcze pare fotek jeszcze raz a le chyba poprzednio cos mi nie wyszło bo niewidze ich tutaj prosze napiszcie mi na e-meil ile takie cos moze byc warte czy jest sens go nosic bo z tego co wiem to pasowka a z drugiej strony znalezc oreginał cały z 1890r to chyba juz graniczy z cudem z gory dziekuje za odp [email protected]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.