Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

publisher

Ankieta nr 2 - wybór zegarka rosyjskiego

Wybieram zegarek podforumowy  

76 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

pomysł z uogólnieniem striełki bardzo fajny :rolleyes: gdyby się okazało, że weszła do finału to można by zdecydować którą wersję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I ja głosuję na striełkę. Głosy faktycznie trzeba będzie dodać i ponownie głosować na wersję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jak wcześniej deklarowałem piszę się na striełkę. Wersja 3A. Jak wygra strieła to można pokombinować z wersją.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Troche się nudziłem i zrobiłem coś takiego z deklem Vodolaza:

zrir.jpg

Uploaded with ImageShack.us

ile by nie było to i tak jest za mało...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DUBHEAD chce taki dekielek do swojego vodolaza :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomysł zacny :rolleyes:

może napisy udałoby się zrobić w kręgu :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zagłosowałem na Mołnię,ale jak wygra strieła z szachownicą to też będę szczęśliwy.W tym pojedynku,jeśli będzie szachownica,dla mnie nie ma przegranych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie dopiero 31 głosów :rolleyes:

Głosujcie żeby można było ruszyć dalej z tematem :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie gdzie te pozostałe 50 osób... :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie :/ Jak już przyszło do deklaracji, do pieniążków ... no to wysiadka :/ Boje się ze szlag to trafi :rolleyes: Cała nasza praca i pomysł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

istnieje takie prawdopodobienstwo :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma takiej opcji, może zrobimy tak jak chłopaki ze stowa? Limit 50 i koniec?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Problem w tym, że nie mamy 50-ciu :rolleyes:

Może damy znać na innych podforach, że jest taka inicjatywa ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spokojnie, najpierw wybór zegarka, potem jak ma wyglądać ( grawery, pudełka etc.) , a jak będziemy znać cenę np. dla 50 szt. to zapisy.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.

Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.

Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Problem w tym, że nie mamy 50-ciu :rolleyes:

Może damy znać na innych podforach, że jest taka inicjatywa ??

Dobra myśl :)Trzeba się odpowiednio zareklamować :rolleyes:

Głosowanie powinno trwać aż uzyskamy min. 50 głosów, później możemy przejść do kolejnego etapu.

To tylko 19 osób :)

Jeszcze jeden pomysł, moderatorzy mogą wysłać wszystkim, którzy głosowali w poprzedniej ankiecie info na pw.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja dziewczyna powiedziała że sama też zagłosuje :rolleyes: i jak tylko egzaminy zaliczy to machnie parę projektów w photoshopie na logo itd itp :rolleyes:

Tylko nie wiem na co zagłosuje czy na MC czy VL :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie gdzie te pozostałe 50 osób... :rolleyes:

Ja np. nie głosuję bo choć możliwość zakupu zegarka z tej serii biorę pod uwagę to na chwilą obecną nie jest pewne, że się na to zdecyduje. Uważam, że głosować powinny jedynie te osoby, które na pewno zdecydują się na zakup.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja np. nie głosuję bo choć możliwość zakupu zegarka z tej serii biorę pod uwagę to na chwilą obecną nie jest pewne, że się na to zdecyduje. Uważam, że głosować powinny jedynie te osoby, które na pewno zdecydują się na zakup.

I to jest konkretne podsumowanie. KOLEDZY nic na siłę, co z tego, że ktoś zagłosuje - a tym bardziej nie związany z tym podforum, jak później nagle się okaże że z 50 co głosowało, do kupna jest chętnych tylko 30??

Kto ma zagłosować ten zagłosuje.

Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może masz rację. W sumie limitacja może być (mam nadzieję) do 30 sztuk :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bądźmy szczerzy 50 osób nie wstrzymalo się od głosu tak jak kolega;)

Co do limitacji 30szt to trochę mało, wydaje mi się ze będzie to wyglądało jak ze Stowa.

Bedą ustalone numery, który dla kogo i w tym czasie bedą się jeszcze zgłaszać chętni:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podbije trochę ankietę do góry, żeby temat nie uciekł tym co jeszcze nie głosowali :huh:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... ludzie ... nie rozumiecie że jak będzie nas MNIEJ=CENA WYŻSZA i mniejsza możliwość customowania zegarka :/

Ja nie nakazuje nikomu się deklarować na coś czego nie kupi i będzie sytuacja że zostanie parę osób, ale wypadało by się zdecydować bo jak się słyszy takie texty to nabiera się wątpliwości czy jest sens działać bo w złym kierunku to zmierza ! ...

ale jestem albo idiotą albo optymistą i mam nadzieje ze sie uda ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jimi, chyba każdy to rozumie, ale czego oczekujesz??

Podejrzewam, że co najmniej 90% z tych osób co zagłosowało zakupi zegarek - do tego dojdzie paru chętnych.

Trzeba zrobić projekt zegarka - i następnie znając cenę dla np. 30 i 50 sztuk - zrobić zapisy.

Co by było jakby w tej ankiecie wzięli udział koledzy np. z innych działów - którzy nie mają w ogóle chęci brać udziału w kupnie naszego zegarka?? - a tak mamy w miarę jasny obraz sytuacji. Przed paroma dniami to już były niemalże rozpisywane projekty na kolejne zegarki ( w przyszłych latach); zróbmy zegarek - taki jaki się nam podoba, niech będzie zindywidualizowany dla nas i koniec - w razie czego będziemy mieli zegarek forumowy w cenie sklepowego - ale będzie jedyny niepowtarzalny i nasz - i chyba o to chodzi ( jakość nie ilość). Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pisałem już w poprzednim temacie, kolega Marek_g ma rację im mniej sztuk tym nasz zegarek będzie bardziej prestiżowy, nie wiem na kogo my czekamy...

Aż łaskawie Pan z MC odbierze telefon i powie "tak tak wykonamy dla was zegarek i przepraszam że o was zapomnieliśmy bo to wy dajecie nam zarobić" :huh:

Trochę nieładnie z ich strony i chyba nie traktują nas poważnie... :huh:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.