Maro66 63 #51 Napisano 31 Sierpnia 2010 Najlepiej ebay. Można czasem trafić też na allegro. 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #52 Napisano 1 Września 2010 Maro , nie rób już więcej tych zdjęć, bo wszystkich pozarażasz czarnym Monsterem... :) SphinX, zależy, ile chcesz na niego wydać.ile będzie trzeba... Na jebaju nowki na branzolecie chodzą po około 200 USD - tylko nie wiem, który sprzedawca najlepszy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #53 Napisano 1 Września 2010 Zobacz jeszcze na 60sekund.Nie wiem czy obecnie mają na bransolecie ale na gumie na pewno. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yanek 3 #54 Napisano 1 Września 2010 pokemonyu na ebay.com ma co chwile licytacje. Można wyrwać sporo taniej niż 200$ 0 Totalny laik :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #55 Napisano 2 Września 2010 pokemonyu na ebay.com ma co chwile licytacje. Można wyrwać sporo taniej niż 200$Większość kończy się około 150$ i do tego dochodzi transport 38$, więc już nie robi się tak sporo taniej. Do tego bardzo duża szansa na "moczenie swoich paluchów" przez celników- już chyba skończyły się czasy gdy nowe monstery trafiały się w okolicach 500 zł. Ale trzeba szukać, szansa zawsze jest. A pokemonyu znany i zaufany, ale przy obecnych cenach chyba bym w kraju szukał. U garbuska widzę, że w tej chwili jest niecałe 800 zł z wysyłką, a jak zagadasz poza alle, to pewnie sporo opuści(sam tak kupiłem u niego parę miechów temu) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lwasikowski 0 #56 Napisano 2 Września 2010 Który z moich cucow to ten ulubiony ? Hm szczerze to nie mam tego który by jakoś specjalnie przodowal choć ostatnio nie mogę zdjąć steinhartow z nadgarstka - strasznie lubię te zegarki ale za to wiem który jest najwygodniejdzy. Zdecydowanie ML pontos. Tak wygodnego zegarka jeszcze nie nosilem. A co do monstera to jaknajbarfziej mi się on podoba tylko boje się własnie ze będzie mały na moim nadgarstku a nie mam gdzie go przymierzyc. nie wiem jaki masz nadgarstek, ja mam obwod ok. 19 cm i wlasnie wielkoscia Monster wyglada bardzo ok, nie za duzy ale nie ginie na ręce, wielkosc idealna tak bym powiedział, zwłaszcza na bransolecie bo na pasku faktycznie troche ginie 0 Lorus, Omega Seamaster, Orange Monster, Orient Big Mako,Stolicznyje[/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #57 Napisano 8 Września 2010 =/ 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yanek 3 #58 Napisano 8 Września 2010 Przestań wklejać te zdjęcia! Aj hejt ju! Ja chcieć Monstera! 0 Totalny laik :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #59 Napisano 8 Września 2010 yanek Uwaga!!! Maro roznosi wirusa Czarnego Monstera... Zaraża wszystkich, którzy mają kontakt z Jego zdjęciami... Choroba jest nieuleczalna, nie ma antidotum. Raz zobaczyłeś choćby jedno zdjęcie - już po Tobie... Jedyne rozsądne panaceum na złagodzenie objawów to zakup czarnego jak smoła Potwora... Ehh... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #60 Napisano 8 Września 2010 Muszę napisać o tym do Seiko, niech szykują dla mnie jakieś gratyfikacje 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yanek 3 #61 Napisano 8 Września 2010 SecondTom, coś w tym jest Gdy dawno temu patrzyłem na zdjęcia Monstera, to nie przypadł mi do gustu. Teraz coraz częściej o nim myślę. Choć nie zdecydowałem, czy czarny czy pomarańczowy. (tak wiem, oba trzeba mieć ) 0 Totalny laik :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #62 Napisano 8 Września 2010 Fakt, trzeba mieć oba, ale najlepiej zacząć od pomarańczowego... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #63 Napisano 11 Września 2010 Jak ja bardzo załuje ze ten potworek nie ma choc te 2mm wiecej ! 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 492 #64 Napisano 11 Września 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #65 Napisano 11 Września 2010 jaki to pasek? ile kosztuje i gdzie go mozna kupic? Maro66 napisał: Dzięki!Pasek od Timexa za 30 zł :lol: To chyba ten. Jeżeli się mylę, to kolega Marek mnie poprawi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 492 #66 Napisano 11 Września 2010 wyglada troche jak ten od IWC Top Gun 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #67 Napisano 11 Września 2010 Jak ja bardzo załuje ze ten potworek nie ma choc te 2mm wiecej ! E tam, trochę demonizujesz te rozmiary. Czy każdy zegarek musi wyglądać na ręku jak spodek od filiżanki?Poza tym wydaje mi się, że Monster wygląda wystarczająco efektownie również na dużych łapkach. Prawdopodobnie z powodu wysokiego cylindrycznego kształtu i specyficznych uszu z 'obejmą'.Jeśli położę Monstera obok Seiko SKX007, to ten drugi wydaje mi się drobny i filigranowy, mimo iż suchy pomiar suwmiarką wskazuje, że obydwa mają identyczną średnicę.Zobacz na zdjęcia w tym wątku. Tam niektórzy mają rękę około siedem i pół, osiem cali. To chyba Twój wymiar? 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #68 Napisano 11 Września 2010 Moze jak spodek od filizanki to nie ale swoj rozmiar do mojej lapki ma miec. Zdecydowanie musze gdzies przymierzyc ten zegarek. Chocbym mial przegrzebac caly watchuseek ! 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jam3s 0 #69 Napisano 13 Września 2010 Nadałby się monster na rączkę o obwodzie 17cm? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #70 Napisano 13 Września 2010 Nadałby się monster na rączkę o obwodzie 17cm? Jasne,że tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxwell 0 #71 Napisano 13 Września 2010 OT-niedawno wpadł mi w oko gdzieś w necie Monster z niebieską tarczą i o ile mnie wzrok nie mylił widniała przy nim cena 1 500 dolarów-możliwe to?To jakaś limitowana wersja?Przyznam szczerze, że zupełnie nie czytałem opisu,pamiętam tylko kwotę i niebieską tarczę Monsterka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #72 Napisano 13 Września 2010 OT-niedawno wpadł mi w oko gdzieś w necie Monster z niebieską tarczą i o ile mnie wzrok nie mylił widniała przy nim cena 1 500 dolarów-możliwe to?To jakaś limitowana wersja?Przyznam szczerze, że zupełnie nie czytałem opisu,pamiętam tylko kwotę i niebieską tarczę Monsterka. http://zegarkiclub.pl/forum/topic/48072-monstery-nieco-inne/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxwell 0 #73 Napisano 13 Września 2010 I wszystko jasne,dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #74 Napisano 14 Września 2010 Dziś na NATO 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #75 Napisano 14 Września 2010 Z NATO mi jakoś nie po drodze, ale jak jeszcze kilka zdjęć z Monsterem tym czarnym jak smoła zobaczę, to pewnie i do NATO się przekonam... Marek, a bransoletę czasem zapinasz do swojego czarnego Monstrum? Czy na bransolecie nie lubisz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach