Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

QuadrifoglioVerde

Jaką walizkę polecamy :)

Rekomendowane odpowiedzi

Witojcie, moja sportowa torba umbro w którą dotychczas się pakowałem zawsze na wyjazdy przestała mnie zadowalać...aż dziw, że dopiero teraz sobie uzmysłowiłem potrzebę posiadania sztywnej walizki na kółeczkach i z uchwytem wyciąganym. I tutaj dylemat bo chciałbym kupić tanio i dobrze :lol:...walizek na allegro pełno...ale firmy nie są mi znane...jakość pod znakiem zapytania. Tutaj prośba do was o pomoc walizka jedna lub komplet dwóch w dwóch wymiarach. najlepiej nie jakaś wielka raczej średnich rozmiarów taka co się może zapakować facet na wyjazd max 2 tygodniowy. Wiem że można kupić dziadostwo bo wuj miał i po 4 wyjazdach się rozleciała.

Ma być:

-Solidna

-Kolor: Czarna lub srebrna

-Nie rujnująca finansów

Dzięki z góry za popowiedzi ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uwaga co do koloru - wybranie dziwnego (a nie czarnego / srebnego), znacząco zmniejsza problemy z odszukaniem naszej walizki na taśmociągu :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proponuje coś z American Tourister - to tańsza marka Samsonite.

Roncato moga być.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A dlaczego chcesz "zdradzić" torby? Może coś trwałego, brezentowego - jakiś plecak wojskowy? Ja na wszystkie swoje wypady (tydzień do dwóch) mieszczę się idealnie w standardowej "kostce". Ręce mam wtedy wolne na walizę żony:)

Tempus fugit - ... zegarek manet

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

proponuje Samsonite. raczej sreni rozmiar, z wieksza sie "nachetasz" a panowie bagazowi z przyjemnoscia ja kilkukrotnie upuszcz jak bedzie wazyc nawet nieco ponad limit(chyba maja wagi w rekach?).jak najmniej wystajacych czesci!cztery obrotowe kolka tylko pod warunkiem, ze nie bedziesz jej napychal do niemozliwosci. dziwny kolor faktycznie pomaga odnalezc ja na tasmociagu. sztywny plastik jest dobry ale drozszy,pamietaj o solidnym zamocowaniu raczki(kiedys cos takiego mi odlecialo w porzyczonej walizie i mialem pelne rece roboty!9

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja polecam walizki Gabola. Hiszpanie robią całkiem porządne rzeczy.

Mam kilka walizek i toreb podróżnych Gabola.

www.gabol.es

Stowa Seatime

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.