Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

brothun

BREITLING

Rekomendowane odpowiedzi

Podróba.

ile by nie było to i tak jest za mało...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

he,he ...ciekawe czego zawsze w takich historiach pojawia się dziadek? a może napisz po prostu, że spodobał ci się, kupiłeś i myślałeś że wszyscy uwierzą, że masz sikor za 40 tys.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wchodząc w szczegóły i nie dokonując dokładnej analizy, a uprzedzając bardzo częste w takich wypadkach pytanie: "po czym poznaliście?", pozwolę sobie napisać o bardzo zabawnie naklejonych (wydrukowanych??) tarczkach chronografu co super widać na zdjęciu numer 3 ;) Chyba jedna z zabawniejszych podróbek jakie się tutaj ostatnio pojawiły ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szczerze to zegarki wogole mnie nie interesuja, pierwszy raz widze taka firme i nie nosze zegarkow. tak czy siak bedzie lezal w domu. i w d* mam co mowia ludzie bo jak chce sie pokazac to moge wyjechac autem z garazu, ale po co?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wchodząc w szczegóły i nie dokonując dokładnej analizy, a uprzedzając bardzo częste w takich wypadkach pytanie: "po czym poznaliście?", pozwolę sobie napisać o bardzo zabawnie naklejonych (wydrukowanych??) tarczkach chronografu co super widać na zdjęciu numer 3 ;)

Generalnie to nie trzeba się blisko przyglądać. Z dużej odległości można popatrzeć, i od razu widać że ogólnie proporcje tarczek się nie zgadzają. Tarczki są za małe i zgrupowane zbyt blisko środkowej osi zegarka. Po prostu wewnątrz jest dużo za mały mechanizm, przeznaczony do dużo mniejszego chińskiego zegareczka. Odległości między osiami wskazówek nie da się na zawołanie 'rozciągnąć' i podróbka wychodzi nieproporcjonalnie.

Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:

"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość mathu

A masz neony w podwoziu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

całe życie myślałem ,że aby się pokazać to trzeba się uczyć , być dobrym człowiekiem ,mieć osiągnięcia , edukację , dobry stosunek do innych , do zwierząt etc etc

a teraz okazuje się , że wystarczy ..wyjechać autem z garażu !!

proponuję pójść po rozum ( gdzieś ) i wjechać nim do głowy ( a chociaż spróbować )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szczerze to zegarki wogole mnie nie interesuja, pierwszy raz widze taka firme i nie nosze zegarkow. tak czy siak bedzie lezal w domu. i w d* mam co mowia ludzie bo jak chce sie pokazac to moge wyjechac autem z garazu, ale po co?

Ręce opadają... :D

To pochwal się co tam w garażu masz. My ocenimy czy fake :) (może to być np. replika Ferrari na bazie tarpana?)

[b][i] Poszukuję starych high-end quartz'ów, zegarków kamertonowych i innych dzieci rewolucji elektronicznej [/i][/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Classified
w d* mam co mowia ludzie bo jak chce sie pokazac to moge wyjechac autem z garazu, ale po co?

Skoro masz w d... to co mówią ludzie to czemu chcesz się pokazać? Uwielbiasz samozaprzeczenia?

Ale działaj dalej, może coś jeszcze ciekawego napiszesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rece mi opadly...juz nie chodzi o podrobe ale wypowiedz "goscia" bo czuje ze wiecej go nie zobaczymy-przeczytamy.

i chyba lepiej... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jak to "co ma" rower

albo wrotki

przecie to dziecie neostrady :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.