Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Pagaj

Majstersztyki wystawiennicze w Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Złota łopata, bo temat od roku nieaktywny, natomiast ta oferta od razu mi przypomniała o jego istnieniu.https://allegrolokalnie.pl/oferta/zegarek-dugena-klasyk-pasek-z-epoki-5jb

Gratis pasek z epoki :D. Dla samej tej skórki warto brać :D

198a3cf34df7933211106f964ef8.jpg

d71025104e298189b47d38db80e8.jpg

1232123.jpg

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:D

W pełni sprawny męski zegarek automatyczny .

Zegarek jest bardzo dokładny. Nie spóżnia a także nie spieszy.
Ma długą rezerwę chodzenia w stanie spoczynku.
JEST BARDZO PRECYZYJNY.
Szkiełko ma mineralne .
Zegarek jest ciężki i masywny
Zegarek ma z tyłu małe śrubeczki które są prawdziwe i można je odkręcać i przykręcać mini śrubokrętem.

ccdb00494b959165db86c8af6b16.jpg

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiekowa podróbeczka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

878768gh.thumb.jpg.f0400d1131f8378d5cd0bee76aeae9d0.jpg

Giegar Perełka vel Gierar Pergel! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

https://allegrolokalnie.pl/oferta/kolekcja-rzadkich-zegarkow-or-etui-premium-or-gwarancja-jakosci?navCategoryId=26075

(...) Zdarzylo mi sie, ze w kolejce po bułki obcy ludzie zwracali na nie uwage. (...)

(...) I trzeci moj ulubiony! Złoty zegarek z kwadratowa tarczą. Absolutnie za każdym razem kiedy go miałem na ręce dawał mi dużą przewagę wizerunkowa, bo komplementy same się ciskały im na usta. (...) Wymierza dokładnie sekundy i budzi zachwyt obu płci. Zal mi go, ale zbieram na przyczepkę bo chce spełnić swoje marzenie. (...)

97r6g.jpg

098gh6.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 22.01.2025 o 16:00, oszolom napisał(-a):

https://allegrolokalnie.pl/oferta/kolekcja-rzadkich-zegarkow-or-etui-premium-or-gwarancja-jakosci?navCategoryId=26075

(...) Zdarzylo mi sie, ze w kolejce po bułki obcy ludzie zwracali na nie uwage. (...)

(...) I trzeci moj ulubiony! Złoty zegarek z kwadratowa tarczą. Absolutnie za każdym razem kiedy go miałem na ręce dawał mi dużą przewagę wizerunkowa, bo komplementy same się ciskały im na usta. (...) Wymierza dokładnie sekundy i budzi zachwyt obu płci. Zal mi go, ale zbieram na przyczepkę bo chce spełnić swoje marzenie. (...)

97r6g.jpg

098gh6.jpg

🤣🤣🤣 prawie kupiłem jak to przeczytałem 🤣🤣🤣.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
prawie kupiłem jak to przeczytałem .

W końcu same „wyjątkowe” okazy, więc jakoś by się w kolekcję wpisały .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
59 minut temu, Perpetuum Mobile napisał(-a):

W końcu same „wyjątkowe” okazy, więc jakoś by się w kolekcję wpisały emoji23.png.

Te bułki mnie jednak zniechęciły, żeby nawet bułek człowiek spokojnie nie mógł kupić 🤣.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Opis wprawdzie bez odnoszenia się do dekielka, więc sprzedawca mógł nie mieć nic wspólnego z aktem barbarzyństwa:

Clipboard_05-18-2025_01.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

W dodatku skrobał z błędami. Jak już, to mógł napisać zupełnie po ludowemu: Wyrmuśt.

Edytowane przez Sierżant Julian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mało co mnie tak wkurza jak urządzenia na siłę "stylizowane" na nazistowskie: odrapane Zorki "Luftwafel", zegarki z domalowanymi swastykami (zwłaszcza takie, których w latach 40 być nie mogło). Po prostu zaczynam rozumieć motywacje, jakie skłaniają do wybrania ścieżki kariery w zwodach, w których bije się ludzi po ryjach. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi