Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Adi

Cukiereczki Carlita - bez dodatków ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Michał, bardzo przyjemna rodzinka... :blink:

A Dosia i PO w pierwszym szeregu, to chyba o czymś świadczy... :lol:

Nie ukrywam, że te dwa cukierki podobają mi się najbardziej w Twojej kolekcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Otho dziękuje.

Tomek wcale sie nie dziwie choć u mnie wygląda to tak :

1 Dosia

2 Glycine Lagunare

3 PO na równi z MLem

itd

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

La Grande Familia - Dosia, PO i Stenek Chrono wg. mnie wymiatają, ale każdemu co innego się podoba.

Gratulacje i powodzenia w powiększaniu rodziny :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Parszywa trzynastka? :blink:

Jak pełnią służbę na nadgarstku? Po uważaniu czy wedle harmonogramu?

Pytam bo nie wyobrażam sobie rozterki przed wyjściem z domu. W porównaniu z takim wyborem żadna kobitka przebierająca w kieckach nie ma szans.

Prędzej zostałbym w domu niż się zdecydował :lol:

Piękne zegareczki, zazdroszczę :D

Pozdrawiam, Wojtek

Dążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Liczna ta rodzina, ale Taga bym się pozbył. Jakiś nie zintegrowany z pozostałymi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uspokoiłes sie już, czy nadal "szlejesz'? :(

Trzymam kciuki za kolejne zakupy. Kiedys powinienes wpaść, z zegarkami i pierwsza z brzegu butelczyna z barku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie tam :( pod choinke wpadnie kolejny cukierek (Oris col moschin lub IWC aquatimer) a od nowego roku startuje z wyzszej polki... Na przelomie styczen/luty bede w PL na pokazie kulinarnym i degustacji moich ulubionych truneczkow to sie napewno odezwe :)

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ooo. Smakowicie.

Co do Diverka - chyba bym w tym zestawieniu postawił bna Orisa. Bardzo udany model -choc z niżsej półki niz IWUC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwsze foty robione na szybko mojego nowego (już ulubionego) cukiereczka. Zapraszam do komentarzy :)

Zdjęcia robione w łóżku psa, stąd te włosy B)

post-27475-0-12036100-1331643129.jpg

Uploaded with ImageShack.us

post-27475-0-73894800-1331643130.jpg

post-27475-0-51737000-1331643132.jpg

img4839.jpg

post-27475-0-18056900-1331643135.jpg

post-27475-0-76477700-1331643136.jpg

post-27475-0-32766900-1331643138.jpg

post-27475-0-39560500-1331643140.jpg

post-27475-0-95051800-1331643141.jpg

post-27475-0-50455500-1331643143.jpg

post-27475-0-00069400-1331643145.jpg

post-27475-0-59063500-1331643146.jpg

post-27475-0-93305000-1331643148.jpg

post-27475-0-14685600-1331643150.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michał, cóż tu można rzec...Jest piękny, świetnie prezentuje się na nadgarstku, po prostu oryginalny diver z charakterem...

Gratuluję i niech cieszy Twoje oczy, serce i nadgarstek jak najdłużej... B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to widzę, że w dziale Galeria nikt nie podskoczy przez jakiś czas. B)

Ja podskocze juz za kilka dni kiedy dojedzie Oscar Peterson :)

Jak świeci?

O chłopie, pięknie na niebiesko ! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masywny, solidny i pieknie wykonany. Piekna ozdoba kolekcji.

Gratuluje!

Pozdrawiam

Tomek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetnie wygląda! Gratuluję kolejnego pięknego zegarka i jak zwykle rewelacyjne zdjęcia !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Iwuca też kupił :)

Właściwie to pieniążki na iwuceka wciąż czekają na osobnym koncie na hasło że zegarek juz jest. Im dłużej czekam tym więcej alternatyw przychodzi mi do głowy. Np coraz bardziej z dnia na dzien przekonuje sie do niebieskiego Monaco B)

Jest jeden, trochę smutny aspekt kolekcjonowania zegarków. Pamiętacie, jak jeszcze niedawno zachwycaliśmy się świetną przecież Dosią Michała? Teraz - wraz z nadejściem czasu Orisa Doxa przesunie się pewnie na dalszy plan, takie życie...Za kilka tygodni przyjdzie IWC i pewnie Oris usunie się trochę w cień...Zastanawialiście się kiedyś nad tym? Zegarki, które kupiliśmy kiedyś, dawno temu i które przyprawiały nas o szybsze bicie serca, dzisiaj leżą sobie w gablotce prawie nie noszone(o ile nie zostały sprzedane) i odliczają minuty swojej zegarkowej emerytury...bo ich czas niestety minął... :)

Poruszyłes Tomek bardzo istotny temat. Ostatnio sie zastanawiałem czy moja PO to wynik znudzenia? sam nie wiem, poki co odłozyłem ją na jakis czas w zapomnienie. Z drugiej zas strony mysle ze to przez zbyt duza popularnosc mnie ten zegarek na dzien dzisiejszy poprostu zniechecil, co nie zmienia faktu że to jeden z ładniejszych zegarków jakie w życiu miałem na rece. Piszesz że nastał czas Orisa, owszem, zauroczyłem sie tymi zegarkami ale jednego jestem pewien - moja dosia na 100% nie pojdzie w zapomnienia tak jak PO i to samo tyczy sie Lagunare, Pontosa, Valgranges, czy chociazby Steinhartow... Podsumowujac : wszystko to jest wynikiem choroby którą posiadamy, że musimy miec zawsze jakis nowy zegarek, ale od czasu do czasu i tak chetnie wracamy to swoich zlezanych juz cukiereczkow :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michale gratuluje pięknych zdjęć Orisa.

Czekam na foty IWC B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To powinno byc karalne B):) :) Gratuluję!!!| ORISy ostatno zaczynają mnie mocno kusic :) Kiedy będzie Col Moschin Limited Edition?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny, fajny...oficjalnie zazdraszczam B)

Pozdrawiam, Wojtek

Dążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mniam mniam mniam mniam B)

Najpiękniejszy zegarek z wszystkich które posiadasz !

No moze Dosia jest równie piekna :)

Pozdrawiam, Dawid

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chłopaki, serdecznie dziękuje za miłe komentarze B)

Glint, co miesiac postaram sie realizowac kazdy z tych zegarkow.

PS Dosia to oczywiście nr 1 (zresztą absolutnie ulubiony zegarek mojej lubej) ale... wg mnie viceversa z terazniejszym Orisem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomek Doxa w kolekcji Michała jest dla mnie absolutnym ideałem i nr.1 i nic a raczej żaden tego nie zmieni B).

Ten IWC który kupuje Michał leży sobie za szybką i patrzy na przechodniów w centrum p-ń :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

swietny ten Oris.ale Michal nie jest za gruby ten diver?bo mnie kreca te divery Orisa.ale coz sa slusznej wagi i wielkosci B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluje ORIS b.ladny i myśle ze 47mm jest jak najbardziej ok B)

"W życiu najważniejsze jest zrozumienie faktu,że głupcy także maja czasem racje." W.Churchill

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość PICAD

Fajne te nurki masz. Póki co w 99% nosze jeden zegarek - pilota i mam ochotę na coś z innej bajki. Mam 3 kandydatow. Dosia, oris i tag 500m.

Jak możesz ocenic jakosc wykonania porownujac dosie z orisem? Orisa przymierzałem kilka razy i sporo zyskuje, ale dośki niestety widziałem tylko na zdjęciach...

...sie rozpędziłeś z tymi zegarkami B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.