Darek-zegarek 2 #101 Napisano 16 Grudnia 2010 Michał gratki ,fajny sikorek.Zdjęcia jak zawsze ,Świetne !Poproś Żonkę aby zrobiła zdjęcie jak świeci,pewnie rewelacyjnie.Ile już tych cukiereczków się nazbierało ? Nie mogę się doliczyć. 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #102 Napisano 16 Grudnia 2010 PICAD, doska jak i Oris to wykonanie na bardzo wysokim poziomie, nie da sie ich porownac na zasadzie ktory lepiej wykonany. Sa to 2 moje ulubione zegarki. Jedynie co moge napisac to napewno Oris ma lepsza bransolete a dosia wiecej wazy (oris - tytan) co dla mnie jest oczywiscie plusem na korzysc doski. Nie lubie lekkich zegarkow, wolalbym jakby Oris byl ze stali. Oczywiscie nie wszystkie Orisy sa z tytanu. Jeszcze co do doski to pamietaj ze bedziesz musial placic podatek - ja zaplacilem prawie 400 euro wiecej niz kosztuje. TH 500m tez super - jeszcze go chyba w klubie nie ma, a wypadaloby zeby sie juz pojawil 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #103 Napisano 16 Grudnia 2010 < 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #104 Napisano 16 Grudnia 2010 < 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki2323 11 #105 Napisano 16 Grudnia 2010 bombastyczny ten Oris...zakochalem sie ide zone bajezyc na Orisa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TAG 1 #106 Napisano 16 Grudnia 2010 Bardzo fajny zegarek. Ale straszny z niego grubas - biorac pod uwage, ze ma 47mm srednicy to w ogole tego nie widac przy jego grubosci... Pod swetrem bedzie mocno widoczny, pod koszule chyba w ogole nie wejdzie (ale jak i tak nosze zegarki tak by byly na widoku . 0 PozdrawiamTomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #107 Napisano 16 Grudnia 2010 Kto by tam wpychał taki piękny zegar pod koszulę... On ma wpędzać obywateli w zachwyt i wzbudzać zazdrość. Michał, obiecałeś coś na temat pewnej dupeczki... Czyżbyś zapomniał? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gludek 402 #108 Napisano 16 Grudnia 2010 ORIS oprócz super rozmiarów ma też piękne koronki w odróżnieniu od innych marek, które nie przykładają większej uwagi do tego detalu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #109 Napisano 16 Grudnia 2010 Raczej nie jest to zegar do koszuli, fakt ze jest grubas i nie kazdemu moze spasic. Do tego zegarka trzeba miec łape ! A o foteczkach dupci wcale nie zapomnialem tylko po co fotografowac jak wciaz ma tam folie 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 58 #110 Napisano 16 Grudnia 2010 Świetny Oris i fajne fotki.GRATULACJE! 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #111 Napisano 16 Grudnia 2010 Dzięki Marek, szczegolnie miło słyszec to od fachowca ktory robi fantastyczne zdjecia 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #112 Napisano 17 Grudnia 2010 Ja sie dopiero ucze fotografii Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SIRLUKE1 1846 #113 Napisano 17 Grudnia 2010 A te to Twoja robota ? To z żyrafą ... mogę na tapetę ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #114 Napisano 17 Grudnia 2010 Tak, te foty co teraz wstawiłem sa mojej roboty. Poprosze o wyrozumialosc - dopiero zaczynam zabawe z aparatem. Bierz foty które chcesz 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jlw 3013 #115 Napisano 17 Grudnia 2010 Kotek i zyrafa genialna. Nie wiem czy chcialbym kojarzyc sportowego diverka z petami i wodka.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4278 #116 Napisano 17 Grudnia 2010 pan Gucwiński " Z kamerą wśród zwięrząt"- żyrafka jest super.....a kotek wygląda jakby chciał ci "ciuchnąć" oriska.... lepiej go odsuń od zegarka.dalej nie mogę wyjść z zachwytu...super zegarek!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #117 Napisano 21 Grudnia 2010 Pierwsze foty mojego nowego nabytku (zegar coś pięknego!!!) Zapraszam do komentarzy Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki2323 11 #118 Napisano 21 Grudnia 2010 moj ulubieniec Oris Oscar Peterson 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #119 Napisano 21 Grudnia 2010 Kolejny zegarek w Twojej kolekcji który powala na kolana Gratulacje ... 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcink88 294 #120 Napisano 21 Grudnia 2010 Piękny jeszcze ubierzesz go w jakiś ładny brązowy pasek i będzie perfekcja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nick555 25 #121 Napisano 21 Grudnia 2010 Brązową jaszczurkę... 0 FORZA Robert! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 00110010000010011001 #122 Napisano 21 Grudnia 2010 Michał gratuluje Oris'ow 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jlw 3013 #123 Napisano 21 Grudnia 2010 Zwrocilem uwage na dwie rzeczy.1) Sliczne "nowoczesne" wskazowki. Pasuja jak ulal do reszty zegarka.2) Zegarek wcale nie wyglada na za maly na twojej duzej lapie - czego sie na pewno obawiales. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gludek 402 #124 Napisano 21 Grudnia 2010 Fajny ORIS ale...jakby mały na Twoją grabkę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #125 Napisano 21 Grudnia 2010 Michał - zrób Petersonowi jakieś dobre zdjęcia. Diverki to się starasz focić, ale tu jakoś słabo poszło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach