Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość 00110010000010011001

Podrobki Casio

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki za szybką odpowiedź. 

Mam tyko mały dylemat którego wybrać. Czy warto dopłacić te 200 zł do TS i WC( fajne gadżety ) , i brać go z UK 

Czy kupić G 9000 i go nie oszczędzać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Należy tylko przy tym sprzedawcy powtarzać. Nie uznaje gwarancji na wodoszczelność zegarków, pomimo że sprzedaje G Shocki z wodoszczelnością 20 atm.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Należy tylko przy tym sprzedawcy powtarzać. Nie uznaje gwarancji na wodoszczelność zegarków, pomimo że sprzedaje G Shocki z wodoszczelnością 20 atm.

Kupując u nieoficjalnego dystrybutora, trzeba godzić się na jego warunki gwarancji (czyt. widzimisie).

Jasno i wyraźnie opisane w każdej aukcji.

Jeśli Ktoś chce "książkowo" to idzie do salonu i płaci za to krocie  :P.

U innego będą jeszcze inne warunki, coś za coś  ;) i zawsze wysyłka w celach gwarancyjnych na swój koszt.

A w przypadku parowania, zibi też nie uwzględnia gwarancji  :mellow:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Kupiłem od znajomego zegarek Casio G-Shock Ga-100c-1A4ER, który był podobno sprowadzony z Wielkiej Brytanii. Chciałbym poznać waszą opinię czy wygląda on na oryginalny czy raczej podróbka. Do niego było całe pudełko, instrukcje, gwarancja(nie podbita) i inne papiery. Z góry dziękuję za odpowiedź.

Przepraszam również za jakość zdjęć.

post-77411-0-88760900-1420206362_thumb.jpg

post-77411-0-14142600-1420206368_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://allegro.pl/casio-g-shock-ga-100-mega-okazja-i4952462941.html

Co myślicie bo jak dla mnie to podróba i to kiepska? 

Nad tym się zastanawiam wygląda na oryginał proszę o potwierdzenie.

http://allegro.pl/casio-g-shock-ga-100-oryginal-i4956012666.html

GW-9400-1DR(MOD), G-9100-1ER, GW-300A-1V, G-8900A-1, GWX-8900-1(MOD), G-100-1BV, GW-M5610-1ER(MOD), GW-M850-7, BG-141, DW6900MS(MOD), DW-5030D, GST-B100D1AER, G-9300-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogólnie na OLX to lepiej nie szukaj G-Shocków...

No i w nowych G nie ma folii ochronnej na szkle  ;)

Edytowane przez Strzala

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To oryginał.

Edytowane przez Waldzior

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Tomasz Nowak

A gdzie mogę znaleźć naprawdę tanie oryginalne g shocki ? Na allegro znalazłem taki http://allegro.pl/meski-casio-dw-9052-g-shock-promocja-sklep-i4947238645.htmlAle czy warto ? Na oryginał to raczej wygląda :D

Warto. Mam ten sam model i używam go już pięć lat i nadal się bardzo dobrze trzyma. Właśnie wymieniłem w nim baterię i poza tym jest nie do zdarcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwszy to podróba, więc i w drugim przypadku mam wątpliwości, aczkolwiek na zdjęciach jest oryginał. Jednak kto wie, co dostaniesz w rzeczywistości...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A gdzie mogę znaleźć naprawdę tanie oryginalne g shocki ?  :D

Też się zastanawiam. Od jakiegoś czasu się zbieram do zakupu nowego, ale nie chcę podróby. A w salonie, to czasem cena uuuhhhuuuu.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość miczel1

Wiadomo że cwaniactwo ewoluuje :) 

Kilka przykładów.Oryginalne pudełko papiery itp 

http://olx.pl/oferta/oryginalny-zegarek-casio-g-shock-glx-6900-7er-bialy-white-100-sprawny-CID87-ID8pj8J.html#b1a3b60381

http://olx.pl/oferta/casio-g-shock-gw-7900-czerwony-zegarek-CID87-ID8paR7.html#b1a3b60381

Nowość :) 

Podbijanie ceny przez znajomych albo wiele kont.

http://allegro.pl/zegarek-casio-g-shock-ga-100-i4969033825.html

To coś jest wystawione 12h temu ma 400 kilka wyswietlen i 6 osób licytuje-zobaczcie co ile jest nastepna oferta co kilka minut....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesli nie chcesz kupic tego scierwa kieruj sie cena, ona mowi wszystko..czesc to podroby z azji, sa tez padaki odrzuty z produkcji ktore nie przeszly quality control i w dziwnych okolicznosciach trafiaja na rynek, Jedyne wyjscie to pewny sklep, a co do ofert z roznych portali aukcy. to zalecam daleko idaca ostroznosc..ja np. nigdy tam nie kupilem nic i nie kupie, wole nawet troche przeplacic ale miec i pewnosc i 100% jakosci., wszystkie moje zegarki /a bylo ich troche/ kupione na amazonie, albo agrosie i nigdy zadnych tech. niespodzianek, plamek, paprochow czy krzywych grafik czy innych niedorobek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesli nie chcesz kupic tego scierwa kieruj sie cena, ona mowi wszystko..

a i jeszcze jedno wyzej cenie najtansze casio chocby i F-91 niz podrobe oceanusa czy innego topowego modelu.Scierwo to scierwo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi