Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

SIRLUKE1

STEINHART NAV-B CHRONO I NIE TYLKO TEN

Rekomendowane odpowiedzi

A może wygodniej będzie realizować zamówienia bezpośrednio przez P. Anię skoro udziela się na forum.

Z tego co wiem, Pani Ania jest zajęta też innymi waznymi sprawami w firmie, myślę, że przygotowanie takiej listy przez nas i przekazanie jej danych ułatwi im pracę, ale mogę się mylić.

Pani Aniu jak jest Pani wygodniej ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co wiem, Pani Ania jest zajęta też innymi waznymi sprawami w firmie, myślę, że przygotowanie takiej listy przez nas i przekazanie jej danych ułatwi im pracę, ale mogę się mylić.

Pani Aniu jak jest Pani wygodniej ?

Chetnie przyjme liste ;) i w poniedzialek na pewno odezwe sie na forum. Dziekuje za wyrozumialosc. Podobno Nav.B II Chrono 44mm bedzie w nastepnym tygodniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Typowo "polska" promocja - jak w hipermarkecie ;)

...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jescze w kwesti zamówienia. Poniżej cytat z maila od Pani Ani

"Każdy będzie zamawiał oddzielnie swój zegarek. Na stronie Steinharta w miejscu na dopisek w zamówieniu przez internet prosze napisać tak:

1. Ktory pasek dodatkowy (numer paska);

2. Ktora klamerka (numer klamerki, czy satynowa czy polerowana);

3. Bez policzenia ceny za przesylke ;

4. Jaki rabat zostal udzielony np. 10 Eur rabat (kazdego prosze o wpisanie rabatu, ktory zostal udzielony dla poszczegolnego zegarka);

5. Jaka przebudowa byla uzgodniona;

Mozna pisac w jezyku angielskim lub niemieckim, Jezeli bedzie mial ktos problem (ewentualnie mozna pisac w jezyku polskim ale bez szczegolnych liter jezyka polskiego, bo nam komp nie odczyta ;),

W momencie zlozenia zamowienia kazdy dostanie sume jaka ma przelac za poszczegolne zamowienie. Tutaj Kazdy juz wie jaka jest cena ustalona prze nas. Takze prosimy o przelanie tej sumy."

I teraz najważniejsza rzecz z mojej strony. Zostałem zobowiązany przez Steinhart'a do zrobienia listy do środy i przesłania jej do nich. Osoby, które będą na liście mają ustalone rabaty. Potem nasze ustalenia nie obowiązują firmy Steinhart. Proszę więc o decyzje do poniedziałku, żebym mógł to obrobić.

W liście mam podać Imię i Nazwisko, zegarek, cenę ustaloną, dodatki wybrane ze strony Steinharta oraz uzgodnione przebudowy. Jest to konieczne dla Pani Ani do weryfikacji zamówień w internecie.

Ww. informacje proszę słać do mnie na PW. W razie pytań służę pomocą.

I ostatnia informacja, moim zdaniem dobra. Mamy możliwość zamiany przypisanego do zegarka paska na inny do kwoty 45 euro. Czyli dowolnie dobieramy sobie dwa paseczki, każdy do 45 euro ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WCHODZE W TO- reszta na pw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pani Aniu na kiedy mozna sie spodziewac mariny chronometr? prosze o orientacyjny termin.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pani Aniu na kiedy mozna sie spodziewac mariny chronometr? prosze o orientacyjny termin.

Dziekuje za wiadomosc, otoz ten zegarek bedzie dopiero za okolo 2-3 tygodni. Z tego powodu ma Pan mozliwosc zlozenia zamowienia w tym czasie z wykorzystaniem wszystkiego jak zostalo omowione.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pani Aniu normalnie w A GMT jest pasek "Armband ESPRESSO old vintage" Art.Nr. band 155 i on mi pasuje.

A gdy drugi bym wziął np. "Armband BLACK BERRY old vintage" No band 138 ( a jest za 49EUR) to co wtedy?? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pani Aniu normalnie w A GMT jest pasek "Armband ESPRESSO old vintage" Art.Nr. band 155 i on mi pasuje.

A gdy drugi bym wziął np. "Armband BLACK BERRY old vintage" No band 138 ( a jest za 49EUR) to co wtedy?? ;)

;) no ok. niech bedzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pino wchodzisz w to ?

Jak to miało być??....WCHODZĘ W TO ;)

A szczegóły dot pasków i klamerek niebawem na PW ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to miało być??....WCHODZĘ W TO ;)

A szczegóły dot pasków i klamerek niebawem na PW :)

Dla mnie niestety poziom rabatów nie jest satysfakcjonujący dlatego rezygnuję. Łukasz dzięki za zaangażowanie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziekuje za wiadomosc, otoz ten zegarek bedzie dopiero za okolo 2-3 tygodni. Z tego powodu ma Pan mozliwosc zlozenia zamowienia w tym czasie z wykorzystaniem wszystkiego jak zostalo omowione.

dziękuję- w takim razie obserwuę waszą stronę a reszta wg ustaleń ogólnych. no chyba że da pani mi znać na pw "że już można";)

p.s. ale politykę "rabatową" chętnie bym z Państwem przedyskutował.

pzdr. Paweł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziękuję- w takim razie obserwuę waszą stronę a reszta wg ustaleń ogólnych. no chyba że da pani mi znać na pw "że już można";)

p.s. ale politykę "rabatową" chętnie bym z Państwem przedyskutował.

pzdr. Paweł

Dyskutować to byście mogli jakbyście nie przyjęli tak niskiego rabatu i za przeproszeniem olali sprawę :)

Teraz to możecie już tylko płacić :)

Bez obrazy Pani Aniu, ale moim zdaniem, zaznaczam "moim zdaniem" rabaty firmy Steinhart są po prostu ... śmieszne, ale z drugiej strony jak widać przy takich rabatach klienci też się znajdują więc po się wysilać ;)

Przeglądając wątek widziałem, że sprawa nie rozbija się o 8 zegarków jak to Pani określiła, ale o większą ilość bo niektórzy koledzy deklarowali zakup nawet 2 zegarków. Gdyby rabaty były na przyzwoitym poziomie pewnie sprzedalibyście nie 8 a 18 zegarków bo pewnie dużo osób obserwowało wątek i czekało na efekt negocjacji :)

Ps. Niech Pani nie odbiera mojej wypowiedzi jako atak na Pani osobę, a jedynie na politykę firmy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie niestety poziom rabatów nie jest satysfakcjonujący dlatego rezygnuję. Łukasz dzięki za zaangażowanie ;)

Gludek nie ma sprawy, robiłem to również dla Siebie ;) Tak przy okazji jaki poziom byś zaakceptował ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dyskutować to byście mogli jakbyście nie przyjęli tak niskiego rabatu i za przeproszeniem olali sprawę ;)

Bez obrazy Pani Aniu, ale moim zdaniem, zaznaczam "moim zdaniem" rabaty firmy Steinhart są po prostu ... śmieszne, ale z drugiej strony jak widać przy takich rabatach klienci też się znajdują więc po się wysilać ;)

Przeglądając wątek widziałem, że sprawa nie rozbija się o 8 zegarków jak to Pani określiła, ale o większą ilość bo niektórzy koledzy deklarowali zakup nawet 2 zegarków. Gdyby rabaty były na przyzwoitym poziomie pewnie sprzedali byście nie 8 a 18 zegarków bo pewnie dużo osób obserwowało wątek i czekało na efekt negocjacji :)

Ps. Niech Pani nie odbiera mojej wypowiedzi jako atak na Pani osobę, a jedynie na politykę firmy.

zgadzam się z tobą krystekomega- mamy jeszcze święta- więc steinharta raczej nie bedę brał pod uwagę ( a miało być jeszcze chron0-) - inny producent się ucieszy z zamówienia tym bardziej że "maniaków" kupoujących co 2-3 miesiące następny zegarek nie ma jak klientów "w tesco w weekend". ale...zegarek ładny:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gludek nie ma sprawy, robiłem to również dla Siebie ;) Tak przy okazji jaki poziom byś zaakceptował ?

Min 25-30% ale w cashu, a nie gadżetach. Pasków i klamerek mam od choroby i trochę, więc kolejne nie są mi zupełnie potrzebne. Myślałem też, że byc może będzie można lekko zmodyfikowac model - typu niebieskie wskazówki do A GMT. Moim zdaniem takie rabaty jak zaproponowała Pani Ania mogę sobie sam wynegocjowac na dowolny nowy zegarek, który będę chciał nabyc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dyskutować to byście mogli jakbyście nie przyjęli tak niskiego rabatu i za przeproszeniem olali sprawę ;)

Przeglądając wątek widziałem, że sprawa nie rozbija się o 8 zegarków jak to Pani określiła, ale o większą ilość bo niektórzy koledzy deklarowali zakup nawet 2 zegarków. Gdyby rabaty były na przyzwoitym poziomie pewnie sprzedalibyście nie 8 a 18 zegarków bo pewnie dużo osób obserwowało wątek i czekało na efekt negocjacji :)

Podpisuję się pod tym w 100% :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiscie krystek ma racje - pisalem o tym juz wczesniej.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.