Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

waldii

ML pontos chronographe

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Specjalnie dla carlito kilka moich nieudolnych fotek :).

post-30511-0-31458700-1331637253.jpg

post-30511-0-33465800-1331637255.jpg

post-30511-0-09439000-1331637257.jpg

post-30511-0-28134300-1331637258.jpg

post-30511-0-97666400-1331637259.jpg

post-30511-0-33665500-1331637261.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ajć, az mnie cos zakuło !

No wkoncu :) Piekny !

Sam nie wiem który ładniejszy, jak ci sie wydaje?

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-27475-0-09579200-1331637263.jpg

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem, wydaje mi sie że jasny ładniejszy ale to może dlatego ze do czarnego sie juz przyzwyczaiłem :)

Kupiłeś jako nówke?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem który ładniejszy.

Zegarków z czarną tarczą trochę mam i chciałem coś innego :).

Jak będziesz miał okazję to zobacz te modele chrono w srebrze są dwa odcienie.

Chrono bez sekundy jest bardziej srebrny a ten przechodzi w ciepły beż :).

To trzeba zobaczyć na żywo.

Wiem wiem krzywdę mu zrobiłem tymi fotkami :)

EDIT:Tak to nówka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaka krzywde? fajne foteczki. A co do tych dwoch odcieniow to wiem, ktos mi juz kiedys to powiedzial ale niestety nie mialem okazji widziec na zywo. Jaka cena teraz w pl tych pontosikow?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdjęcia bardzo fajne, szczególnie pierwsze...Bardzo ładnie pokazuje urodę detali tego zegarka.

Sam zegar piękny, jedno z niewielu chrono, które mi się podoba.

Nie wiem, wydaje mi sie że jasny ładniejszy ale to może dlatego ze do czarnego sie juz przyzwyczaiłem :)

Michał, zgadzam się z Tobą - jasny ładniejszy... :):)

Waldii, gratuluję pięknego nabytku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo udane są to zegareczki, na żywo powalają - aż ide go ubrać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem czy się nie obrazisz michał ale wskazówki w twoim pontosie wyglądają jak zapałki :D - ale to chyba in plus?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co za roznica w moim czy jasnym? :D

Na zywo wyglądają rewelacyjnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Oba świetne Panowie z małą przewagą Michałowego.

EDYTA:

Wskazówki faktycznie średnie dali.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zwracam honor Michał- w tym modelu dali wskazówki jak zapałki- nie tylko w twoim :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-27475-0-03849400-1331637279.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Starszy model ma ładniejsze wskazówki, a nowszy ładniejszą koronkę. Równowaga w przyrodzie musi być :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W moim wskazowki wydają sie nowoczesniejsze :D

Trzeba jeszcze dodać że nowy ma ładniejsze przyciski.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale czy nowocześniejsze znaczy lepsze? podsumowując: zagarek bardzo fajny/ stonowany...ale nie może być tak że we wszytkim ci będę przytakiwał- trochę krytyki musi być.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Owszem, krytyka zawsze jest potrzebna i mile widziana ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie tyle kwestia krytyki, co gustu, a o tym się podobno nie dyskutuje... ;)

Mnie tam bardziej podobają się nowe wskazówki-zapałki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajne foty

i bardzo fajny zegarek...

wiem bo mam ;)

post-25011-0-00416300-1331637785.jpg

post-25011-0-36015000-1331637786.jpg

"Lepiej częściowo mieć rację, niż całkowicie się mylić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie tyle kwestia krytyki, co gustu, a o tym się podobno nie dyskutuje... ;)

Dyskutuje się cały czas, między innymi o tym jest to całe forum. "O gustach się nie dyskutuje" to taki bardziej słowny automatyzm bez treści, nie ukrywam, że go nie lubię. Dzielmy się swoimi gustami i dyskutujmy o nich, na zdrowie smile.gif A zegarek jest świetny. Jeszcze bardziej mi się podoba z szarą tarczą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dyskutuje się cały czas, między innymi o tym jest to całe forum. "O gustach się nie dyskutuje" to taki bardziej słowny automatyzm bez treści, nie ukrywam, że go nie lubię. Dzielmy się swoimi gustami i dyskutujmy o nich, na zdrowie smile.gif A zegarek jest świetny. Jeszcze bardziej mi się podoba z szarą tarczą.

"O gustach się nie dyskutuje" - w znaczeniu: nie krytykuje się czyjegoś gustu, a nie, że w ogóle o gustach nie powinno się rozmawiać, bo to byłby przecież absurd. To - i tylko to - miałem na myśli.

A o tym, co nam się podoba, a co nie dyskutujmy jak najwięcej, pamiętając jedynie, aby nie krytykować upodobań odmiennych od naszych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zarowno jasny jak i ciemny - bardzo udane MLe. Co do wersji stary/nowy to w nowych na pewno ladniejsza jest koronka. Jakos od razu mi sie rzucila w oko... Ogolnie MLe to bardzo fajnie zaprojektowane zegarki, szczegolnie Pontosy.

Gratulacje dla posiadaczy!

Pozdrawiam

Tomek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piękne zegarki ! Lubię tą markę. Miałem Pontosa jednak bez chronografu. Byłem bardzo zadowolony z tego zegarka ;)

Bardziej podoba mi się ten Chronograf na czarnym pasku ;) ! Gratulacje panowie.

Pozdrawiam, Dawid

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Waldii, gratuluję sikora! ;)

Wersja z jasną tarczą wg. mnie fajniejsza, jakaś taka cieplejsza, i ten brązowy pasek świetnie do niej pasuje.

Ostatnio zegarki z chrono mi się trochę przejadły, ale jak patrzę na te ML, to stwierdzam, że jednak mają coś w sobie. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetny zegarek...

sam posiadam takowego z czarną tarczą na czarnym pasku ... i jestem zachwycony:)

Oba są świetnie!

pozdrawiam!

post-40101-0-47162600-1336742331_thumb.jpg

post-40101-0-59190800-1336742345_thumb.jpg

post-40101-0-40220800-1336742358_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.