Miś Uszatek 14 #1651 Posted March 28, 2014 Po przetłumaczeniu :Limitowana edycja Omega Seamaster Planet Ocean 45,5 mm " Soczi 2014 " Automatyczne . Zegarki męskie mają sprawy o średnicy 45,5 mm i bransoleta ze stali szczotkowanej polerowanej uzupełnione . Na jednokierunkowy obrotowy pierścień do nurkowania ustawić białym ceramicznym pierścieniem ze skalą do nurkowania , wykonane z azotku chromu . Białe kropki na przedniej ściance na poziomie co " godzina dwunasta " dodaje niebieski (sektor 1-5 minut ) i czerwony (sektor 6-10 minut) lakierowane etykiet. Te trzy kolory oznaczają kolory flagi Federacji Rosyjskiej . Sektora 11-15 minut , jak wskazane przez oznaczenia na przedniej ściance z lekkim srebrnym lakierem , zgodnie z godzinami projektowania Seamaster Planet Ocean 600M . Na szczotkowane skręcane sprawę z logo olimpijskim Soczi 2014 grawerowane oznaczenia Si14 i numer modelu w limitowanej serii ( 0000-2014 ) . W przypadku, o 10:00 opublikowano w zawór helu . Napowietrzne godzin indeksy na białym tarczy pokrytej białym skład fluorescencyjny Super- LumiNova , które promieniuje w ciemnym niebieskim blaskiem . Super LumiNova zastosowano także fasetowanych szlifowanych strzałkami rodowanym . Wyjątkiem jestminutowa - ona jako punkt na pierścieniu ze skalą do nurkowania w 12 godzin w ciemności emituje zielone światło , co ułatwia odczyt upływu czasu nurkowania . Na tarczy przedstawiacentralny godziny, minuty i sekundy ręce i data okna na 3 godz .Tłumacz Google dla Firm:Narzędzia dla tłumaczyTłumacz witrynNarzędzie analizy rynkówWyłącz tłumaczenie na bieżącoTłumacz Google – informacjeNa komórkęPrywatnośćPomocPrześlij opinię 0 Share this post Link to post Share on other sites
ricardo216 104 #1652 Posted March 28, 2014 Witam Panowie. Co powiecie o przedmiocie tej aukcji http://molotok.ru/chasy-omega-seamaster-planet-ocean-sochi-2014-i4072071328.html że nie ma co sobie zawracać głowy tym guanem 0 Share this post Link to post Share on other sites
Master Yoda 2171 #1653 Posted March 29, 2014 Po przetłumaczeniu :Limitowana edycja Omega Seamaster Planet Ocean 45,5 mm " Soczi 2014 " Automatyczne . Zegarki męskie mają sprawy o średnicy 45,5 mm i bransoleta ze stali szczotkowanej polerowanej uzupełnione . Na jednokierunkowy obrotowy pierścień do nurkowania ustawić białym ceramicznym pierścieniem ze skalą do nurkowania , wykonane z azotku chromu . Białe kropki na przedniej ściance na poziomie co " godzina dwunasta " dodaje niebieski (sektor 1-5 minut ) i czerwony (sektor 6-10 minut) lakierowane etykiet. Te trzy kolory oznaczają kolory flagi Federacji Rosyjskiej . Sektora 11-15 minut , jak wskazane przez oznaczenia na przedniej ściance z lekkim srebrnym lakierem , zgodnie z godzinami projektowania Seamaster Planet Ocean 600M . Na szczotkowane skręcane sprawę z logo olimpijskim Soczi 2014 grawerowane oznaczenia Si14 i numer modelu w limitowanej serii ( 0000-2014 ) . W przypadku, o 10:00 opublikowano w zawór helu . Napowietrzne godzin indeksy na białym tarczy pokrytej białym skład fluorescencyjny Super- LumiNova , które promieniuje w ciemnym niebieskim blaskiem . Super LumiNova zastosowano także fasetowanych szlifowanych strzałkami rodowanym . Wyjątkiem jestminutowa - ona jako punkt na pierścieniu ze skalą do nurkowania w 12 godzin w ciemności emituje zielone światło , co ułatwia odczyt upływu czasu nurkowania . Na tarczy przedstawiacentralny godziny, minuty i sekundy ręce i data okna na 3 godz . Tłumacz Google dla Firm:Narzędzia dla tłumaczyTłumacz witrynNarzędzie analizy rynkówWyłącz tłumaczenie na bieżącoTłumacz Google – informacjeNa komórkęPrywatnośćPomocPrześlij opinięTen model to reedycja...ale to już jest reedycja reedycji.... 0 Pozdrawiam, Marek Share this post Link to post Share on other sites
sneer 147 #1654 Posted March 29, 2014 (edited) takie złotko dołączyło..sygnowane szkło, koronka i klamerka Edited March 29, 2014 by sneer 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Share this post Link to post Share on other sites
OmegaDeVille 60 #1655 Posted March 29, 2014 Gratuluje, jeden z moich ulubionych modeli 0 Share this post Link to post Share on other sites
kreon13 0 #1656 Posted March 29, 2014 Panowie pomóżcie ja od 7.00 nie mogę tego nigdzie namierzyć http://allegro.pl/omega-constellation-automatic-duzy-elegant-i4093695408.html 0 Share this post Link to post Share on other sites
Miś Uszatek 14 #1657 Posted March 29, 2014 Ten model to reedycja...ale to już jest reedycja reedycji.... No ,ale jaka by była pamiątka- Soczi , no i rok zaanektowania Krymu 0 Share this post Link to post Share on other sites
lec 62 #1658 Posted March 29, 2014 (edited) Trzeba przyznać, że te "złotko", jak nie jedna kobieta, może oczy cieszyć. Edited March 29, 2014 by lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Share this post Link to post Share on other sites
Master Yoda 2171 #1659 Posted March 30, 2014 takie złotko dołączyło..sygnowane szkło, koronka i klamerka "obkupił" się w Egipcie i na forum się chwali -szrot panie i tyle :D 0 Pozdrawiam, Marek Share this post Link to post Share on other sites
OmegaDeVille 60 #1660 Posted March 30, 2014 No to wklejam fotki Argentyńskiej Omegi, kupionej na pchlim targu za 100$. Pochodzi ona z 1963 lub 1964 roku. Dzisiaj wróciła za SPA, które obejmowało polerowanie szkła i werk. Tarczę i mechanizm ma idealną, kopertę - niestety trochę porysowaną (zegarmistrz zalecał polerowanie, ale mam wątpliwości). Szkielko, koronka i wskazówki - oryginalne. Podobno to NOS W środku chyba cal. 269 (mistrz twierdzi, że bardzo rzadko widzi tak fenomenalnie zachowany werk). Czekam na opinie. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest lamhub #1661 Posted March 30, 2014 Bardzo ładna tarcza , mimo że model niby popularny a ona robi jednak swoje 0 Share this post Link to post Share on other sites
lec 62 #1662 Posted March 30, 2014 @ODV Fajne zakupiłeś, te lniane "prześcieradło" ale czy nie nakleili czasem tego z Żyrardowa? A tu moje skromne pudełecko z "babciami" 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Share this post Link to post Share on other sites
Master Yoda 2171 #1663 Posted March 30, 2014 Te dwie "środkowe" najładniejsze....... 0 Pozdrawiam, Marek Share this post Link to post Share on other sites
lec 62 #1664 Posted March 30, 2014 Tak, środkowe we w pudełku,to na fotkach 3 i 1. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Share this post Link to post Share on other sites
OmegaDeVille 60 #1665 Posted March 31, 2014 Piękna De Ville 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest lamhub #1666 Posted April 2, 2014 I jeszcze hop tutaj Więcej zdjęć wstawię do galerii jak ja podrobię bo tera jeszcze troszkę kuleje 0 Share this post Link to post Share on other sites
klimek27 1 #1667 Posted April 3, 2014 Witam, takie tam ode mnie 0 Share this post Link to post Share on other sites
lec 62 #1668 Posted April 4, 2014 No i znów nie wiem,bowiem mam rozterkę! czy podziwiać "piękne sztuki"czy też "sztuki piękne"! 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Share this post Link to post Share on other sites
krzykon1 0 #1669 Posted April 4, 2014 piękne sztuki 0 Share this post Link to post Share on other sites
c3z 1 #1670 Posted April 4, 2014 To zależy czy chcesz użyć "pędzla" czy ocenić co ten "pędzel" zmajstrował 0 Głównie Omega, ale i inne tykadełka Share this post Link to post Share on other sites
lec 62 #1671 Posted April 4, 2014 (edited) Zaiste, uwaga celna! Jednakowoż zależne jest, to od "palety". Jak ona od wiadra w którym moczyłeś ławkowca Edited April 4, 2014 by lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Share this post Link to post Share on other sites
pablo1979 0 #1672 Posted April 6, 2014 Witam to ja też pokaże swojego 0 Share this post Link to post Share on other sites
mikolaj78 747 #1673 Posted April 6, 2014 Choć lubię zegarki z chrono tak Bond w tej wersji wyjątkowo mi nie leży ale oczywiście najważniejsze aby Ciebie cieszył 0 Mariusz Share this post Link to post Share on other sites
Maks 3 10 #1674 Posted April 6, 2014 Moim zdaniem jeden z lepszych tej serii.. 0 Robert Share this post Link to post Share on other sites
krzykon1 0 #1675 Posted April 6, 2014 Piękny, i do autka pasuje 0 Share this post Link to post Share on other sites