carlito1 59 #26 Napisano 18 Marca 2011 Fajny, po liftingu jeszcze fajniejszy 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #27 Napisano 3 Kwietnia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stormiu 0 #28 Napisano 9 Kwietnia 2011 zegareczek jest śliczny, sam się przymierzam powoli do tego seiko. Zdjęcie z bąbelkami powietrza - cudo! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 620 #29 Napisano 11 Kwietnia 2011 Panowie, Jak ktos wypatrzy gdzie go mozna w dobrej cenie kupic to niech pisze, swietny jest w tej kolorystyce.... Ja znalazlem u jednego Hiszpana, ale sie wyprzedal, nie ma informacji kiedy sie znowu pojawia 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #30 Napisano 2 Czerwca 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #31 Napisano 9 Czerwca 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #32 Napisano 23 Sierpnia 2011 tym razem snzh60 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #33 Napisano 27 Sierpnia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #34 Napisano 27 Sierpnia 2011 na bransolecie rewelacja...na pasku moim zdaniem sporo traci, a już szczególnie na takim masywnym PAMOWYM. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #35 Napisano 8 Września 2011 ładnemu we wszystkim ładnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #36 Napisano 1 Października 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #37 Napisano 21 Stycznia 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dasiek7 16 #38 Napisano 22 Stycznia 2012 0 " tylko Seiko " Damian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #39 Napisano 23 Lutego 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
simba 0 #40 Napisano 26 Lutego 2014 Witam, mam pytanie co do tarczy. Z jakich źródeł mogę pozyskać tarczę "fifty five fathoms"? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #41 Napisano 3 Marca 2014 ''Witam, mam pytanie co do tarczy. Z jakich źródeł mogę pozyskać tarczę "fifty five fathoms''?'' Sprobuj zapytac tu: [email protected] Pare zdjec: http://s161.photobucket.com/user/yobokies/library/Dial?sort=6&page=1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
simba 0 #42 Napisano 3 Marca 2014 Dzięki za odpowiedź. Mail właśnie poszedł. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach