Gregory_70 510 #10101 Napisano 4 Września 2016 Z tarczą nic już nie zrobisz, korozja. 0 Only vintage .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam4002 14 #10102 Napisano 7 Września 2016 omega constellation quartz przywrócona do życia dzięki koledze WITOLD dziękuję i pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radomirrr1 4 #10103 Napisano 7 Września 2016 Trafiłem takiego krabika REUSSER z subsekundą: foto sprzedawcy Na żywo wygląda całkiem fajnie, stałe ucho.Mam lekkie wątpliwości co oryginalności wskazówek, problem też z dekielkiem wciskanym jest, ledwo łapie. A przede wszystkim, czy ktoś ma pojęcie co to za zegareczek, z jakich czasów pochodzi???Dzięki za podpowiedzi! 0 Co nas nie zabije, to nas wzmocni (i postarzy ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sawcio68 101 #10104 Napisano 7 Września 2016 Werk podobny do AS 984 http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&&2uswk&AS_984 0 Pecunia non olet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radomirrr1 4 #10105 Napisano 7 Września 2016 Werk podobny do AS 984 http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&&2uswk&AS_984Fakt, bardzo podobny, dziękówka! 0 Co nas nie zabije, to nas wzmocni (i postarzy ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #10106 Napisano 7 Września 2016 Super kształt Omegi. Gratulacje. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość lamhub #10107 Napisano 8 Września 2016 Dawno nic nowego nie miałem , aż wpadł taki dziadziuś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #10108 Napisano 8 Września 2016 Ciekawy JLC gratuluje!Ale chyba maluszek tak wyglada! 33?Ciekawy JLC gratuluje!Ale chyba maluszek tak wyglada! 33? 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość lamhub #10109 Napisano 8 Września 2016 31 bez koronki z koronką 33 ale wbrew pozorom dobrze leży na ręce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmegaDeVille 59 #10110 Napisano 8 Września 2016 Bardzo podobny do tego, który nosił Hans Kloss w serialu "Stawka większa niż życie". Gratuluję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radomirrr1 4 #10111 Napisano 8 Września 2016 Bardzo smacznie wygląda. Powinszować! 0 Co nas nie zabije, to nas wzmocni (i postarzy ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość lamhub #10112 Napisano 9 Września 2016 Dzięki chłopaki za miłe słowo faktycznie podobny do tego Klosa tamten był chyba o 2 mm większy poza tym podobny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maze123 952 #10113 Napisano 11 Września 2016 U mnie pojawiła się długo wyczekiwana Omega ref. 2374 na bumperze 30.10. Dodatkowy smaczek to nazwa dealera na tarczy. Niestety koronka nieoryginalna także jakby ktoś takową posiadał to będę wdzięczny za kontakt 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blackcat 13 #10114 Napisano 13 Września 2016 U mnie taki Enicar Star Jewels Ocean Pearl. Kolejny z wish listy w gablocie . Wysłane za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #10115 Napisano 14 Września 2016 (edytowane) Ja się pochwalę moim brzydalem Citizen Aqualand C020 czyli 1 generacja z 1986r. zacytuje, (przepraszam że z tłumacza) "Citizen AqualandPodobnie jak Seiko, Citizen ma długą historię z zegarków nurkowych, choć być może z bardziej technicznym zacięciem. Pierwszy z ich serii Aqualand został wydany w 1985 roku i był pierwszym na świecie nurkowaniaoglądać do włączenia cyfrowego miernika głębokości na jego tarczy analogowej. Jak komputery nurkowe były jeszcze w powijakach w tym czasie, był to znaczący postęp. Poza wyświetlaniem aktualnej głębokości, Aqualand rejestrowane również maksymalną głębokość i biorące udział alarmów głębokości i nurkowania timer"foto z netu: i jeszcze moje: Edytowane 14 Września 2016 przez Pawel2499 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #10116 Napisano 14 Września 2016 Ciekawy. Co Cię skłoniło do takiego zakupu? Raczej nie gustowałeś w tej marce. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #10117 Napisano 14 Września 2016 Super citizen gratuluje!!!Swietny zegarek wiem bo sam mam! Tylko ma wadę muszę go nosić na lewym ręku bo na prawym jest super nie wygodny!!! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #10118 Napisano 14 Września 2016 rzeczywiście Szwed Ty przecież nosisz zegarki na prawym nadgarstku, a czujnik w tym Citku to mocno uniemożliwia Stasiu, sam nie wiem co mnie naszło, ale po kupnie Seiko 6309, uznałem że chcę jeszcze coś z lat 80-tych z japońskich diverów ale nie chciałem niczego w stylu SKX chciałem żeby sprzęt naprawdę miał morskie głębiny w swoim DNA (no cóż może nie jest to sea dweller ani proplof ale swoją historię też ma ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam4002 14 #10119 Napisano 15 Września 2016 (edytowane) Taka Dugena Super automatic się trafiła najbardziej cieszy ze względu na automat z micro rotorem Burena Edytowane 20 Września 2016 przez adam4002 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #10120 Napisano 15 Września 2016 względem mojego brzydala muszę się pochwalić mailem od pani od której go kupiłem, bo aż mnie wzruszył : "Dzień dobry Przepraszam, że zakłócam spokój. Ale mój mąż, były właściciel zegarka martwi się, czy Pan da radę w obsłudze zegarka bez instrukcji ?I prosi o przekazanie, że w celu uruchomienia funkcji nurkowych, głębokości, alarmu głębokościowego, którego nie chcemy przekroczyć,czasu wejścia pod wodę przytrzymujemy dłuższą chwilę lewy dolny przycisk.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #10121 Napisano 15 Września 2016 (edytowane) względem mojego brzydala muszę się pochwalić mailem od pani od której go kupiłem, bo aż mnie wzruszył : "Dzień dobryPrzepraszam, że zakłócam spokój. Ale mój mąż, były właściciel zegarka martwi się, czy Pan da radę w obsłudze zegarka bez instrukcji ?I prosi o przekazanie, że w celu uruchomienia funkcji nurkowych, głębokości, alarmu głębokościowego, którego nie chcemy przekroczyć,czasu wejścia pod wodę przytrzymujemy dłuższą chwilę lewy dolny przycisk....No to porządna osoba sprzedawała! To teraz nie pozostaje nic innego jak wskoczyć do wanny i testować! Adam Fajny ten mały rotorek! Gratuluje! Edytowane 15 Września 2016 przez szwed 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tom1303 7 #10122 Napisano 15 Września 2016 Piekny mechanizm ma ta Dugena. Gratulacje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #10123 Napisano 15 Września 2016 Pawle, taki mail potrafi przywrócić wiarę w uczciwość sprzedawców. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1624 #10124 Napisano 16 Września 2016 To teraz nie pozostaje nic innego jak wskoczyć do wanny i testować! Po uprzednim sprawdzeniu szczelności u zegarmistrzaAqualand swoje lata ma i może "przepuszczać" 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #10125 Napisano 16 Września 2016 (edytowane) Aqualand to naprawde świetny zegarek! I jest kultowy jak by nie patrzeć! Podoba mi sie wersja Enzo ale one kosztują drugie tyle i jeszcze troche A tutaj mój troszkę sciorany ale ma charakter bardziej Vintage dzięki temu! Naprawde świetny i wygodny zegarek godny polecenia! A dzięki mailowi do Pawła dowiedziałem sie jak włączyć funkcje nurkowe! Edytowane 16 Września 2016 przez szwed 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach