ekskalibur 916 #14226 Napisano Poniedziałek o 20:29 Owszem.W tamtych czasach mężczyźni czasami nosili takie małe damskie,ale teraz to już kobiety takie zakładają sporadycznie.Może przyjdzie jeszcze na nie moda.Kiedyś chciałem sprzedać ładny zegarek ze stali nierdzewnej,ze wstawkami ze złota.Znana firma,ale już nie pamiętam jaka.Było sporo chętnych na kupno,ale każdy pytał o rozmiar.Jak podałem to wycofywali się ze sprzedaży. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ireo 3294 #14227 Napisano wczoraj o 15:17 Skoro już jesteśmy przy małych zegarkach 2 - ireo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 25608 #14228 Napisano wczoraj o 17:15 1 godzinę temu, ireo napisał(-a): Skoro już jesteśmy przy małych zegarkach wcale nie jest mały. 0 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ireo 3294 #14229 Napisano wczoraj o 17:44 22 minuty temu, oszolom napisał(-a): wcale nie jest mały. Właściwie niewiele się różni wielkością od tej niebieskiej Mondii, pokazywanej ostatnio. Trochę szerszy w poprzek ale krótszy wzdłuż. 1 - ireo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6346 #14230 Napisano wczoraj o 17:46 Prezent od Koleżanki z Forum Dziękuję jeszcze raz! 2 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leszekw72 19 #14231 Napisano wczoraj o 18:24 Taka koleżanka to skarb! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ireo 3294 #14232 Napisano wczoraj o 18:30 4 minuty temu, leszekw72 napisał(-a): Taka koleżanka to skarb! Właśnie, gratulujemy Koleżanki! A przy okazji również zegarka. 0 - ireo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leszekw72 19 #14233 Napisano 14 godzin temu Taki vintage do mnie zawitał. Swiss Made na FHF 96. To co mnie dziwi to nazwa i marka. Logo znam z Nivady. Czy Nirva to ten sam producent? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
puma 229 #14234 Napisano 10 godzin temu Jaki ma mechanizm ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leszekw72 19 #14235 Napisano 7 godzin temu Napisałem wyżej - FHF z serii 96 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 25608 #14236 Napisano 1 godzinę temu 12 godzin temu, leszekw72 napisał(-a): Taki vintage do mnie zawitał. Swiss Made na FHF 96. To co mnie dziwi to nazwa i marka. Logo znam z Nivady. Czy Nirva to ten sam producent? tak sobie zerknąłem na mikrolisk i wygląda na to, że nie jest to nic związanego z nivadą. przyjemny sikor. 0 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach