Master Yoda 2171 #3601 Napisano 8 Października 2013 Ale chyba mówisz o dekielku, bo koperty chyba tak nie szorowałeś? Tak -koperta ma tylko 10 mikronów wiec"szorowanie" by raczej nie pomogło..... ,ale dremel był w "robocie".... P.S Suwmiarką odkręciłem dekielek-i dalej będę to robił pomimo uwag.....bo to forum pasjonatów nie zawsze "sztywnych profesjonalistów" 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Narfas 62 #3602 Napisano 8 Października 2013 Gruen-Veri Thin..jak sie podoba?Podoba się niezmiernie. Gdzieś Ty wykopał go w takim stanie. I gdzie te czasy, kiedy do kopert tonneau wsadzano mechanizmy o podobnym kształcie... pozdrawiamNarfas 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orlimarko 0 #3603 Napisano 8 Października 2013 Jak Wam sie podoba moj Globemaster? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #3604 Napisano 8 Października 2013 (edytowane) @cookPiłeczka , bardzo bezpieczna. Edytowane 8 Października 2013 przez zasadas 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orlimarko 0 #3605 Napisano 8 Października 2013 Inne spojrzenie na tarcze.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #3606 Napisano 8 Października 2013 Jak Wam sie podoba moj Globemaster?Kanada -życie jak w Canadzie i zegarki też -fajny,mechanizm jaki? 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #3607 Napisano 8 Października 2013 (edytowane) "inne spojrzenie na tarczę"i jakby inna ciekawsza tarcza. Edytowane 8 Października 2013 przez zasadas 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Narfas 62 #3608 Napisano 8 Października 2013 @ orlimarkoHurtownik! Fajne rzeczy pokazujesz. @ zasadasPiłeczka rzeczywiście bezpieczniejsza, ale jeśli dekiel jest zapieczony lub dokręcony na maksa, to jednak trzeba go choć poruszyć kluczem.Porada dla makgajwerów: jeśli obawiasz się porysowania dekla kluczem lub wierną suwmiarką, połóż na dekiel kawałek grubej folii i odkręcaj przez tę podkładkę. Ja, zgodnie z zasadami makgajweryzmu, używam kawałka folii w której kiedyś kupiłem jakąś pościel. pozdrawiamNarfas 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #3609 Napisano 8 Października 2013 @cookPiłeczka , bardzo bezpieczna.Wolę suwmiarkę niż piłeczkę-jak mam gumę w ręku to przestaje myśleć o zegarkach..... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orlimarko 0 #3610 Napisano 8 Października 2013 Podoba się niezmiernie. Gdzieś Ty wykopał go w takim stanie. I gdzie te czasy, kiedy do kopert tonneau wsadzano mechanizmy o podobnym kształcie... pozdrawiamNarfasTarcza byla odnawiana..stad taki wyglad 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #3611 Napisano 8 Października 2013 Wolę suwmiarkę niż piłeczkę-jak mam gumę w ręku to przestaje myśleć o zegarkach..... przecież napisałem, że z gumą bezpieczniej 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orlimarko 0 #3612 Napisano 8 Października 2013 Kanada -życie jak w Canadzie i zegarki też -fajny,mechanizm jaki?Mechanizm 501 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orlimarko 0 #3613 Napisano 8 Października 2013 Inne spojrzenie na tarcze..Mechanizm 501 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #3614 Napisano 8 Października 2013 Mechanizm 501Miałem taki mechanizm...był ok,znaczy zegarek -ale dekielek w Twoim jakoś dziwnie wygląda... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orlimarko 0 #3615 Napisano 8 Października 2013 Miałem taki mechanizm...był ok,znaczy zegarek -ale dekielek w Twoim jakoś dziwnie wygląda...Widok dekielka od srodka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orlimarko 0 #3616 Napisano 8 Października 2013 Moze cos innego na zakonczenie dzisiejszego wieczoru : moja perelka,Hamilton 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #3617 Napisano 8 Października 2013 Widok dekielka od srodkaChodzi mi o zewnętrzną stronę....że polerowany przez "kowala" 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mw75 36 #3618 Napisano 8 Października 2013 Pozamiatałeś Cook, pozamiatałeś, chociaż kosteczka Gruena i Globemaster też niczego sobie... 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #3619 Napisano 8 Października 2013 (edytowane) Orlimarko Bardzo ładna omega ale chyba suwmiarka była grana tak bynajmniej wyglada Narfas Ciekawy patent z ta folia! I mówisz, ze działa?! Edytowane 9 Października 2013 przez szwed 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orlimarko 0 #3620 Napisano 8 Października 2013 Chodzi mi o zewnętrzną stronę....że polerowany przez "kowala" Taka kupilem,ja jej nie dotykalem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarekW 2 #3621 Napisano 9 Października 2013 Witam, Poniżej moja "Najstarsza Starowinka" PozdrawiamMarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #3622 Napisano 9 Października 2013 Dziękuje koledzy...a nikt nie zauważył pięknego "krokodyla? 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #3623 Napisano 9 Października 2013 Nie no krokodyl przede wszystkim nawet lepszy od omesi 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #3624 Napisano 10 Października 2013 A taki -teraz jacht by trzeba kupić...... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #3625 Napisano 10 Października 2013 Ładny i ciekawy hutnik-gratuluję.Jak nie masz na jacht to może chociaż kajak kup 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach