13lesiu 958 #5726 Napisano 1 Sierpnia 2014 (edytowane) Cook zawsze węszy jakiś spisek Staszku moja rodzina nie ma z nim nic wspólnego [chyba] a zegarek zanabyłem na Giełdzie Staroci moim skromnym zdaniem myślę.że grawer jest autentycznie Vintage,Czy elementy zegarka są autentyczne???[oryginalne] Edytowane 1 Sierpnia 2014 przez 13lesiu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #5727 Napisano 1 Sierpnia 2014 (edytowane) Noooo to co? Se życzysz, by my Ci powiedzielijak gębę nam (przynajmniej mnie) zatkało! Patryjotka całą gembom i nie ma co swojejpo próżnicy wycierać! Tyla Ci powiem,ale nie omieszkam(jakiem nerwowym nie palącym) przypierdolić na odlew między oczka, że te niebieskie "termity" pasują jej,jak starej kuracjuszce bikini. Jednakowoż z "bulem"roztarganego serducha, nie pozostaje mi nic innego,jak pogratulować Lesiu Ci nabytku! Edytowane 1 Sierpnia 2014 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #5728 Napisano 1 Sierpnia 2014 Cook zawsze węszy jakiś spisek Staszku moja rodzina nie ma z nim nic wspólnego [chyba] a zegarek zanabyłem na Giełdzie Staroci moim skromnym zdaniem myślę.że grawer jest autentycznie Vintage,Czy elementy zegarka są autentyczne???[oryginalne]Nie węszy:-) ,tylko czesto widzi fajne vintage z garażowymi dedykacjami wykonanymi laserem pdt."bosmanowi ORP "Dzik" załoga"....więc jestem ostrożny.Robia to by podbić cenę zegarka.... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #5729 Napisano 1 Sierpnia 2014 a cha!klockowe pismo to już dawno wymyślono! 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #5730 Napisano 1 Sierpnia 2014 Może Marek ma rację ale nie dam sę obciąć za oryginalność grawerki bo po prostu się nie znam Zegarek wrócił od mojego fachmana od zegarków który nie zauważył żadnych cech współczesności 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #5731 Napisano 1 Sierpnia 2014 Gdyby zegarek był pamiątka rodzinną, to łatwiej by było wyeliminować działania o których pisze Marek, a tak, to nie można wykluczyć takiej ewentualności, a garnizon Hoszcza i Wołyń to bardzo chwytna sprawa i cena rośnie w mgnieniu oka. Wielu jest takich, którzy dla podkreślenia "powagi" rodziny kupują pamiątki niby rodzinne . Leszek trzeba było "dorobić" historię o Stryju, żołnierzu ..... a tak, to tylko fajny zegarek i uczciwy właściciel. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #5732 Napisano 1 Sierpnia 2014 No zobaczymy. Będę szukać :-) Myślę, że na tą chwilę to i tak fajny sikor :-) Pomocy w zidentyfikowaniu mojej Hery :-) Czy Roamer nie jest wart żadnego komentarza? Oto moja kolekcja: http://bokszczanin.pl/jan%20bokszczanin.galeria.php?iid=17 Jak na nowicjusza w uzależnieniu zegarkowym chyba OK :-) I do tego doszły jeszcze trzy... Pozdrawiam! JanRoamer trąci latami 70', które bardzo lubię. Klasyk. Marka jest o tyle zacna, że przez lata ładowali do zegarków własne werki . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #5733 Napisano 2 Sierpnia 2014 A co sądzicie o tym zegarku??Jedyne co udało mi się znależć;Zurek, ... - sap., z 65. komp. saperow ze Zgrupowania "Drohiczyn Poleski", killed in action 22/IX/39 in the town of Lachwicze, county Kamien Koszyrski, province Polesie 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #5734 Napisano 2 Sierpnia 2014 (edytowane) Dzięki Marek. jutro Giełda Staroci i znowu na Łowy Edytowane 2 Sierpnia 2014 przez 13lesiu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #5735 Napisano 2 Sierpnia 2014 W Lublinie giełda tylko w ostatnią niedzielę miesiąca....choć ostatnio to sam "szmelc" 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robredo 21 #5736 Napisano 3 Sierpnia 2014 A ja przytuliłem dziś piękne Candino ala Omega Dynamic. Dla mnie szczególne, bo widzę pierwszy raz takie cudo a Dynamiców Ci u nas jak ziemniaków. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #5737 Napisano 3 Sierpnia 2014 Robert to dawaj fotkę przeleciałem całą giełdę i tylko tarczę do Atlantica ustrzeliłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MWATCH 18 #5738 Napisano 4 Sierpnia 2014 (edytowane) Potwierdzam Candino Roberta jest śliczne. Edytowane 4 Sierpnia 2014 przez MWATCH 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xylog #5739 Napisano 4 Sierpnia 2014 Tak, widać to. Tylka ta jedna wskazówka taka bardziej od drugiej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robredo 21 #5740 Napisano 4 Sierpnia 2014 Człowieki odrywacie mnie od malowania Ale z miłości do zegarków 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MWATCH 18 #5741 Napisano 4 Sierpnia 2014 Z ukrycia robiłeś te zdjęcia ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robredo 21 #5742 Napisano 4 Sierpnia 2014 Artistico 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #5743 Napisano 4 Sierpnia 2014 Wyszły bardzo fajnie i nic w tym dziwnego bo zegarek ma coś w sobie, kształt koperty podkreśla odmienność i nietuzinkowość. Ładnie dobrany pasek. Gratulacje, możesz wracać do malowania . 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory_70 512 #5744 Napisano 4 Sierpnia 2014 Człowieki odrywacie mnie od malowania Ale z miłości do zegarków Nice, rzuć w cholerę te malowanie i dawaj zdjecia dekla i serducha. 0 Only vintage .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robredo 21 #5745 Napisano 4 Sierpnia 2014 Grzesio Ty byś tylko na dupe patrzył 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #5746 Napisano 4 Sierpnia 2014 NO,NO gratuluję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MWATCH 18 #5747 Napisano 4 Sierpnia 2014 Nice, rzuć w cholerę te malowanie i dawaj zdjecia dekla i serducha.Dekal zapewne brak a w środku no własnie co ...? :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmegaDeVille 59 #5748 Napisano 4 Sierpnia 2014 (edytowane) w środku no własnie co ...? :)Pewnie Poljot 2409, bo co innego? No...może byc jeszcze kwarcowa Myota Edytowane 4 Sierpnia 2014 przez OmegaDeVille 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robredo 21 #5749 Napisano 4 Sierpnia 2014 W dupce Eta 2783 na 25 kamyczkach (taka półpłynąca sekunda ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #5750 Napisano 4 Sierpnia 2014 A wydawało by się, że to skośnookie ufo tam siedzi? Tak w ogóle, to chyba tamte rejony najechały te ludzikiw swych szalejących maszynach, bo co jeden wyciąga na wierzch te cudaki. Bezwstydne to to, że skaranie Boskie! 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach