Master Yoda 2171 #10576 Napisano 8 Lutego 2017 Czyli nie jest źle? Chyba przyda mu się czyszczenie?Prewencyjnie, tak. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość lamhub #10577 Napisano 8 Lutego 2017 Te wachniki sie łatwo niszczyły tak jak w 10siatkach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13mar68 90 #10578 Napisano 8 Lutego 2017 Ok. Dzięki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rybak1979GSL 201 #10579 Napisano 8 Lutego 2017 (edytowane) Pisze do Was z pytaniem.....Po co pokazujecie nowe nabytki, mówię oczywiście do niektórych z Was , pokazujecie nowe nabytki które za kilka dni trafiają do działu sprzedam i dzieje się to regularnie u wielu osób tutaj. Jaki to ma sens ? Po co pokazywać coś co z góry wiadomo, że pójdzie na handel....Bez urazy do wszystkich .... Edytowane 8 Lutego 2017 przez Rybak1979GSL 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #10580 Napisano 8 Lutego 2017 Reklama gratis 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterMind 12681 #10581 Napisano 8 Lutego 2017 Każdy kij ma dwa końce - wstawiasz zdjęcie, to skomentują np. że malowanka/coś nieoryginalne i trudniej będzie sprzedać na forumowym bazarku. Druga sprawa - obserwując inne wątki z serii Klub Miłośników Marki X, tam też pojawiają się nowe nabytki, które (po zebraniu gratulacji zakupu) po tygodniu lądują na bazarku (albowiem ADHD). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Repsak 301 #10582 Napisano 8 Lutego 2017 (edytowane) ....... Edytowane 16 Grudnia 2019 przez Repsak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rybak1979GSL 201 #10583 Napisano 9 Lutego 2017 To zrozumiałe jednakże w wielu przypadkach dzieje się tak nawet w tym samym dniu Wiadomo też, że każdy traktuje to w inny sposób. Według mnie jednak pokazywanie nowych nabytków jakiekolwiek by nie były tożsame powinno być z adopcją tego czy innego osobnika Jak napisał kolega wyżej niektórzy traktują to miejsce wyłącznie do reklamy czy "nakręcania" i to dla mnie mija się zupełnie z celem tego miejsca Bez urazy dla ogółu ✌️ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory_70 510 #10584 Napisano 9 Lutego 2017 (edytowane) To zrozumiałe jednakże w wielu przypadkach dzieje się tak nawet w tym samym dniu Wiadomo też, że każdy traktuje to w inny sposób. Według mnie jednak pokazywanie nowych nabytków jakiekolwiek by nie były tożsame powinno być z adopcją tego czy innego osobnika Jak napisał kolega wyżej niektórzy traktują to miejsce wyłącznie do reklamy czy "nakręcania" i to dla mnie mija się zupełnie z celem tego miejsca Bez urazy dla ogółu ✌️ Rozumiem, że nie zdarzyła Tobie się taka sytuacja ? Biorąc pod uwagę temat wątku uważam, że warto pokazywać nowe zdobycze, bez względu na to czy trafiają na bazarek czy nie, zapomniałeś, że każdy użytkownik może przy okazji wzbogacić swoją wiedzę ? Edytowane 9 Lutego 2017 przez Gregory_70 0 Only vintage .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rybak1979GSL 201 #10585 Napisano 9 Lutego 2017 (edytowane) Co do wzbogacenia wiedzy jak najbardziej się zgadzam Jeżeli chodzi o to czy mi się taka sytuacja zdarzyła to sobie nie przypominam Dzielenie się wiedzą i doświadczeniami jest jak najbardziej jest wskazane i na to się piszę W moim poście wyraziłem swoją opinię nic poza tym Każdy traktuje to indywidualnie i ma do tego pełne prawo. Każdy też traktuje nowe zakupy inaczej wiążąc z nimi przyszłość lub też nie Edytowane 9 Lutego 2017 przez Rybak1979GSL 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pływak_wodnik 119 #10586 Napisano 9 Lutego 2017 Pisze do Was z pytaniem.....Po co pokazujecie nowe nabytki, mówię oczywiście do niektórych z Was , pokazujecie nowe nabytki które za kilka dni trafiają do działu sprzedam i dzieje się to regularnie u wielu osób tutaj. Jaki to ma sens ?(...)Każdy kij ma dwa końce - wstawiasz zdjęcie, to skomentują np. że malowanka/coś nieoryginalne i trudniej będzie sprzedać na forumowym bazarku. (...)Pod warunkiem, że zegarek zbierze pozytywne komentarze "och, ach, ale super... " - łatwiej będzie sprzedać i odwołać się później do wątku jako opniotwórczego. Taka:Reklama gratis Z punktu widzenia czytelnika forum - fajnie popatrzeć na coś nowego i zobaczyć komentarze kolegów z zegarkową wiedzą i doświadczeniem. Nawet jak za parę dni zmieni właściciela. Wówczas może ponownie pojawić się w "nowych...". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiaty 0 #10587 Napisano 9 Lutego 2017 Cześć wszystkim, to mój pierwszy post na forum więc proszę o wyrozumiałość. Mam od paru tygodni: Czy możecie polecić zegarmistrza w Warszawie, który wykonałby renowację koperty oraz regulację mechanizmu? Pozdrawiam Sent from my D6633 using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #10588 Napisano 9 Lutego 2017 Witamy Serwis mechanizmu jak najbardziej - to prosta konstrukcja więc każdy sobie poradzi Co do koperty to jest w naprawdę fajnym stanie - po renowacji wyjdzie nabłyszczona jak bombka choinkowa no i znikną te promieniste szlify - zostaw jak jest a jest naprawdę fajne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13mar68 90 #10589 Napisano 9 Lutego 2017 Przy delikatnej polerce szlifów można nie ruszać. Zrobić tylko boki i to tez delikatnie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rybak1979GSL 201 #10590 Napisano 9 Lutego 2017 Świetna sicura 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiaty 0 #10591 Napisano 9 Lutego 2017 Dzięki za rady :-) Sent from my D6633 using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #10592 Napisano 9 Lutego 2017 Przy delikatnej polerce szlifów można nie ruszać. Zrobić tylko boki i to tez delikatnie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ProTen zegarek jest chromowany 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13mar68 90 #10593 Napisano 9 Lutego 2017 A to inna sprawa. To nie ma co polerować. Masz racje. Lepiej zostawić. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiaty 0 #10594 Napisano 9 Lutego 2017 Odkładam pastę, zatem Sent from my D6633 using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alexx_2007 0 #10595 Napisano 9 Lutego 2017 Witam. To moja pierwsza Omega, zresztą nabyta od forumowego kolegi na bazarku. Pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13mar68 90 #10596 Napisano 9 Lutego 2017 Ładna tarcza. Jak nowa. Gratulacje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alexx_2007 0 #10597 Napisano 9 Lutego 2017 Dziękuję. Dokupiłem pasek i zapięcie i myślę że jest ok. Jeszcze wizyta u zegarmistrza i nosić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
7ara7ony 274 #10598 Napisano 9 Lutego 2017 Ładna omega - widać że zadbana.Gratuluję ciekawego nowego sikora M. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Repsak 301 #10599 Napisano 9 Lutego 2017 Witam. To moja pierwsza Omega, zresztą nabyta od forumowego kolegi na bazarku. Pozdrawiam. Cześć jaka średnica? Gratuluję zakupu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alexx_2007 0 #10600 Napisano 9 Lutego 2017 Około 35mm. Dzięki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach