13mar68 90 #10626 Napisano 15 Lutego 2017 Ok. Sptubuje jutro. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RTK-WGM 219 #10627 Napisano 15 Lutego 2017 Dzięki za miłe słowa łatwo nie było a najgorszy był czas który przeminał zanim omega staneła na nogi ale jak widać jestem zadowolony Piąta na forum, gratuluję. 0 Kupię wszystko, rozsądek zachowując, co ma związek z marką ENICAR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #10628 Napisano 15 Lutego 2017 (edytowane) Ty też masz? Edytowane 15 Lutego 2017 przez zasadas 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lobo82 3252 #10629 Napisano 16 Lutego 2017 Do mnie dzisiaj dotarł taki. Tarcza jest ciemnozielona. Widzi ale na All taka...sprzedający twierdził ze pęknięcia na tarczy ( pajęcza siec?) to celowy zabieg Omegi...czy rzeczywiście tak robili? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość lamhub #10630 Napisano 16 Lutego 2017 Jakiś słaby lakier był i te i kamertony tak malowane pękały 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13mar68 90 #10631 Napisano 16 Lutego 2017 Nowe foto tez nie oddaje koloru. To jest taka jak na All. Pęknięcia są efektem słabego 47- letniego lakieru Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ProJakiś słaby lakier był i te i kamertony tak malowane pękały Ta moja to nie jest kamerton, ale lakierowana była Ps. Kamerton z IWC do mnie dopiero idzie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lobo82 3252 #10632 Napisano 16 Lutego 2017 Czyli kwesta wieku nie celowy zabieg....dzieki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13mar68 90 #10633 Napisano 16 Lutego 2017 Czyli kwesta wieku nie celowy zabieg....dziekiChyba tak. Są na tyle niewidoczne, że nie ma co sie przejmować. Chyba, że dojdzie do zabrudzenia i sie wybarwią. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość lamhub #10634 Napisano 16 Lutego 2017 Chyba tak. Są na tyle niewidoczne, że nie ma co sie przejmować. Chyba, że dojdzie do zabrudzenia i sie wybarwią. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ProRaczej się nie wybarwią , one że tak powiem moga sie tylko badziej wybrzuszysc jakby lakier zaczal odlazic mialem tak w kamertonie wlasnie :/ P.s Co do iwc jak Ci dojdzie to się pochwal bo ja też mam okazje kupić fajnego z pudełkiem ale nie wien czy sie warto pchać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13mar68 90 #10635 Napisano 16 Lutego 2017 (edytowane) Pochwale sie jak przyjdzie. Na pewno Tylko nie wiem kiedy bo z dość daleka. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Edytowane 16 Lutego 2017 przez 13mar68 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mechanik 991 #10636 Napisano 16 Lutego 2017 A więc w końcu po wielkich bólach z częściami a szczególnie znalezieniem nowego silnika mam ją na ręce i ja i mój zegarmistrz jesteśmy dumni że ożyła !A może twój zegarmistrz zajął by się taką omegą?leży już jakiś czas u mnie ale wskazuje tylko jedną godzinę szkoda jej by się poniewierała 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krywoj75 413 #10637 Napisano 16 Lutego 2017 Dawno z przyczyn zdrowotnych nie zaglądałem, ale przyszedł czas by pochwalić się zdobytymi wczoraj skarbami...Atlantic Worldmaster z pewnym defektem - poszukuje do niego osi sekundowej, może ktoś z kolegów ma? Mechanizm na chodzie, uruchomiony pierwszy raz po ponad 10 latach niemalże punktualny.Kieszonka cylinderek, wiekowa, kluczykowa 6 kamienna również z defektem - poszukuje pasującego do niej włosa, oraz wskazówki sekundowej, może ktoś coś podpowie? Jeśli ktoś z kolegów może pomóc, proszę o znak, sygnał na priva.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13mar68 90 #10638 Napisano 16 Lutego 2017 (edytowane) A może twój zegarmistrz zajął by się taką omegą?leży już jakiś czas u mnie ale wskazuje tylko jedną godzinę szkoda jej by się poniewierała Bardzo ładna. Widać, że dla niej czas się zatrzymał Edytowane 16 Lutego 2017 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mechanik 991 #10639 Napisano 16 Lutego 2017 Nawet nie w przenośni 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mercel 966 #10640 Napisano 18 Lutego 2017 Witajcie - oto dzisiejsze znalezisko - chętnie dowiem się o nich czegoś więcej. Z góry dziękuję. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RTK-WGM 219 #10641 Napisano 18 Lutego 2017 Ty też masz?Moja wygląda tak 0 Kupię wszystko, rozsądek zachowując, co ma związek z marką ENICAR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #10642 Napisano 18 Lutego 2017 Pięknie, cały zestaw. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #10643 Napisano 18 Lutego 2017 (edytowane) Moja wygląda takSuper zestaw! Tylko pogratulować takiego sam bym przytulił Edytowane 18 Lutego 2017 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablozpueblo 70 #10644 Napisano 19 Lutego 2017 Perełka 0 Zegarki nie mają duszy... one ją kradną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość lamhub #10645 Napisano 20 Lutego 2017 Zestaw fajowy a pudełko nie powinno być inne ? Czy dawali do nich od speedich ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RTK-WGM 219 #10646 Napisano 20 Lutego 2017 Zestaw fajowy a pudełko nie powinno być inne ? Czy dawali do nich od speedich ?Pudełko jest od niego, ma taką samą naklejkę dilera jak w papierach. Nie wiem czy dał takie bo miał, czy dał takie bo przyszło w takim. Na pewno to komplet "w zakupie" 0 Kupię wszystko, rozsądek zachowując, co ma związek z marką ENICAR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość lamhub #10647 Napisano 21 Lutego 2017 No to czas na patelnie moja nowa omega vintage 18k ., 37 bez koronki o.0 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13mar68 90 #10648 Napisano 21 Lutego 2017 P.s Co do iwc jak Ci dojdzie to się pochwal bo ja też mam okazje kupić fajnego z pudełkiem ale nie wien czy sie warto pchać Doszedł to sie pochwale. Tarcza granatowa. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dadas1122 57 #10649 Napisano 21 Lutego 2017 Langel 0 "Każdy problem ma rozwiązanie, jeśli nie ma rozwiązania to nie ma problemu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość lamhub #10650 Napisano 21 Lutego 2017 P.sCo do iwc jak Ci dojdzie to się pochwal bo ja też mam okazje kupić fajnego z pudełkiem ale nie wien czy sie warto pchać Doszedł to sie pochwale. Tarcza granatowa. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ProFajny nawet wiem skąd gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach