Gość feleksc #51 Napisano 27 Maja 2006 mój też miniatura a teraz numer :ostatnio chodził za suką rotwailera,która oczywiście miała cieczke ale nijak mu nie wychodziły zaloty,więc wziął się na sposób:tak ją zmęczył ,,RANDKĄ'' że aż mu się położyła....co było dalej właściciel suki tak się przeraził że mogłoby do czegoś dojść,że zaniósł ją do domu na rękach(50 kg) :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 6 #52 Napisano 27 Maja 2006 Uczmy się od niego, bo to przykład. Podryw na upierdliwość 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #53 Napisano 27 Maja 2006 szczerze powiedziawszy (same negatywy):-uparty skurczybyk-typowy kanapowiec (nie raz walczyli na kanapie z moim synem,z różnym skutkiem :wink: )-dusza towarzystwa-przy stole pierwszy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 47 #54 Napisano 27 Maja 2006 ...właściciel suki tak się przeraził że mogłoby do czegoś dojść,że zaniósł ją do domu na rękach(50 kg) :twisted: 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #55 Napisano 27 Maja 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 47 #56 Napisano 27 Maja 2006 Wygląda na zawziętego gościa, mały zawadiaka :wink: 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marekp 0 #57 Napisano 28 Maja 2006 feleksc, śliczny ten Twój piesek jeśli chodzi o cechy charakteru, to moja ma identyczne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość panikuj #58 Napisano 28 Maja 2006 Marcin, gratuluję psiaka! Widzę na 1. zdjęciu, że własną małpkę jej do zabawy dajesz - to się nazywa uczucie 8) Rend - piękny jest ten Twój nowy przyjaciel!! Psy ze schroniska są chyba najbardziej zakochane we właścicielach, więc tym bardziej gratuluję. A 'model' naprawdę przyjemny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość rend #59 Napisano 28 Maja 2006 Roznie bywa wszystkie psy mamy ze schroniska albo znalezione. Milosc a miska.Zawsze sie sprzeczam z Pania swoja czy jesli bede szedl z taca z jedzeniem i upadne tracac przy tym przytomnosc. To czy najpierw polize mnie po buzi czy najpierw szybko opedzluje to co bylo na tacy a pozniej sprawdzi co ze mna. Ja stawiam na to drugie. Taki maja algorytm. Na psy mowie patologicznie eklektyczny rozgarniacz lisci. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 379 #60 Napisano 28 Maja 2006 Moja mała bestia: Amstaf?Pies czy suka?Powieś jeszcze jakieś zdjęcie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomasz Sitkowski 7 #61 Napisano 1 Czerwca 2006 Cześć :!: I ja też chciałem zaprezentować Kolegom swojego psa: Reksia. Jest to mini szpic, 28 cm wysokości i około 3 kg wagi.Jest pieskiem bardzo wesołym, sympatycznym i przyjacielskim. W domu jego ulubioną pozycją jest siedzenie na kolanach i przytulanie się. Na spacerach lubi być noszony w koszyku wiklinowym i wtedy wzbudza powszechną sensację, przechodnie wytykają ( z sympatią) go i nas palcami. Należy jako szpic do grupy psów pierwotnych jak również do grupy psów zabawek.Zdjęcie w koszzyku z Pubu Irlandzkiego w Olsztynie.Jako szpic jest dobrym psem stróżującym i maskotką całej rodziny.Pozdrowienia: Tomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość panikuj #62 Napisano 1 Czerwca 2006 REKSIO 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trezio 5 #63 Napisano 3 Czerwca 2006 A ja miałem 8 lat dobermanka wspaniałe psy 0 Jestem tym co myślę...Norbert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #64 Napisano 3 Czerwca 2006 Jeżeli chodzi o rasy psów, to dla mnie numerem 1 jest Mastif Tybetański. Pewnie w niedalekiej przyszłości kupię sobie psiaka właśnie tej rasy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marekp 0 #65 Napisano 3 Czerwca 2006 Mariusz, Mastif fajny piesek, ale pomyśl też o wodołazie, piękne, silne spokojne psy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 6 #66 Napisano 3 Czerwca 2006 Uwielbiam wodołazy. Kumpel takiego ma. Psisko zawsze wyciąga nas z wody. Nie był tresowany, ale jak widzi kogoś nurkującego to go "ratuje", potem zieje nad człowiekiem z zadowolonym wyrazem pyska. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #67 Napisano 3 Czerwca 2006 Jeżeli chodzi o rasy psów, to dla mnie numerem 1 jest Mastif Tybetański. Pewnie w niedalekiej przyszłości kupię sobie psiaka właśnie tej rasy. uważaj :w Polsce sprzedają często ,,kalekie'' szczeniaki,praktycznie nie do przebadania do bodaj pół rokuznam fanów z Wrocka-tej rasy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #68 Napisano 3 Czerwca 2006 uważaj :w Polsce sprzedają często ,,kalekie'' szczeniaki,praktycznie nie do przebadania do bodaj pół rokuznam fanów z Wrocka-tej rasy Dzięki za informację. Szczeniaka kupię bezpośrednio z hodowli więc mam nadzieję, że nie będzie żadnych problemów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #69 Napisano 3 Czerwca 2006 Szczeniaka kupię bezpośrednio z hodowli ok, ale poleconej hodowli przez kogoś ,kto brał już od nich psa i wszystko było w porządku. 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #70 Napisano 5 Czerwca 2006 A ja planuję zakup białego owczarka niemieckiego - jest hodowla w Szwajcarii - super psiaki Będę miał dwa - czarnego Alfa i białego " nowego" - to będzie dopiero jak się oba wyłożą na kanapie przed telewizorem ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 6 #71 Napisano 5 Czerwca 2006 planuję zakup białego owczarka niemieckiego - jest hodowla w Szwajcarii Zboczenie, pies też musi byż Swiss Made :?: Planujesz kupić automatycznego, czy z ręcznym naciągiem :?: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #72 Napisano 5 Czerwca 2006 to działa w obie strony:koles ma hodowle owczrków za Wrocławiem i miał pare dobrze platnych zamówień z USA,to pewnie szwajcarzy się nie zdziwią że u nich Polak bierze.. 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość rend #73 Napisano 5 Czerwca 2006 Darku wez dwa od razu pozniej moze nie byc. Smieszne tez mamy Alfe ale to dziewczynka mala. Jak jest kilka psow i sa ostre ale nie dominujace to trzeba kombinowac zeby bylo im dobrze.Jedzenie podawac w odpowiedniej kolejnosci no i psy nie leza na kanapie. Ani tez w miejscu centralnym nie schodza pierwsze po schodach nie wychodza przez drzwi. Maja swoj azyl swoje poslanie i tam moga robic wszystsko i maja swiety spokoj. Jesli piesek obgryza inne pieski I SUCZKI. Jajka trzeba wyciac i jest swiety spokoj. Pozniej tez nie ma problemow z prostata. A on dziwne nie traci swojego wczesniejszego charakteru i nie jst ostry do innych spacerowiczow. Ale lubi wiecej pojesc. A moze grenadiera i bialego. Uzywaja w wojsku w policji. Ja mam tak ukladane psy poniewaz chce miec dzieci i nie moge pozwolic zeby ktoremus stala sie krzywda. Dzieci tez przeginaja ale pouczone obie strony to moze byc co pieknego.Pies nie zemsci sie na tobie ale na najnizszym z twojej hierarchi. Niestety mam juz pod korek piesow. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #74 Napisano 6 Czerwca 2006 rend- to że leży na kanapie nie oznacza ,że jest osobnikiem alfa!Jest karny i posłuszny ,ewidentnie wie kto w domu rządzi , natomiast jest dla mnie członkiem rodziny i dlaczego ma nie leżeć np na kanapie , dywanie etc ( już kupiłem drugi taki sam dywan , bo mi się podoba, a jak się zniszczy mam na wymianę , kanapa tez nie problem ) i spać w sypialni przy łóżku ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukasS 2 #75 Napisano 6 Czerwca 2006 Strasznie podobają mi się psy Husky, ale podobno potrzebują mnóstwo ruchu i mieszkanie z nimi w bloku nie jest dobrym pomysłem. :cry: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach