Jajacek 322 #1 Posted January 4, 2011 popularne , sporo ich , wpisujcie się . Uploaded with ImageShack.us ds 3 chrono . 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Share this post Link to post Share on other sites
carlito1 59 #2 Posted January 4, 2011 < 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Share this post Link to post Share on other sites
tomekr89 168 #3 Posted January 5, 2011 0 Lubię divery, nie lubię chronografów. Share this post Link to post Share on other sites
Jajacek 322 #4 Posted January 7, 2011 < 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Share this post Link to post Share on other sites
Giggsy 0 #5 Posted January 7, 2011 tomekr89, bardzo fajna ta DS Action Ja posiadam DS-1. 0 Seiko SNM033 | Casio EF-524SP-1AVDF Share this post Link to post Share on other sites
czarnyte 14 #7 Posted January 9, 2011 Witam,Oto moja Certinka DS2 - vintage z początku lat 70. Wersja z polskimi dniami tygodnia. Kaliber 25-652, idealny chód. Uwielbiam ją nosić. Uploaded with ImageShack.us Mam też DS1 LE, ale wklejanie jej zdjęć chyba będzie trochę pretensjonalne (tyle już ich się przewinęło na tym forum) 0 Share this post Link to post Share on other sites
carlito1 59 #8 Posted January 9, 2011 Czarnyte, fenomenalna ta Twoja cytrynka ! Można prosić o wiecej fotek? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Share this post Link to post Share on other sites
czarnyte 14 #9 Posted January 9, 2011 Czarnyte, fenomenalna ta Twoja cytrynka ! Można prosić o wiecej fotek? Niet problemow Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pozdrawiam 0 Share this post Link to post Share on other sites
carlito1 59 #10 Posted January 9, 2011 Rewelacyjna !!! 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Share this post Link to post Share on other sites
czarnyte 14 #11 Posted January 9, 2011 Rewelacyjna !!! Cieszę się, że nie tylko mnie się ona podoba Pozdrawiam 0 Share this post Link to post Share on other sites
piotrw 0 #12 Posted January 10, 2011 Hej, to i ja się pochwalę moją pierwszą zdobyczą 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Jash #14 Posted February 4, 2011 Hej, to i ja się pochwalę moją pierwszą zdobyczą Świetna fota, może czas na galerię? 0 Share this post Link to post Share on other sites
jarekgdynia1972 0 #15 Posted February 4, 2011 DS-1 LE numer limtacji 1001 a malzonka posiada DS Spiel 0 jarek Share this post Link to post Share on other sites
andrzejk 2 #16 Posted February 4, 2011 to i ja sie zapiszemoja Cytryna 0 tengo hambre pero no tengo dinero Share this post Link to post Share on other sites
Michał 73 2 #17 Posted February 4, 2011 DS Action w akcji 0 Share this post Link to post Share on other sites
carlito1 59 #18 Posted June 30, 2011 http://zegarkiclub.pl/forum/topic/60955-ds-podium-valgranges/page__pid__667579#entry667579 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Share this post Link to post Share on other sites
Dominik Szymański 2 #19 Posted June 30, 2011 Wpisuję się ze swoją "Kubicą". Na foto jeszcze na oryginalnym pasku, teraz dostała pach od Stasia zrobiony z tej samej skóry, z której roibiłem tapicerkę w zabytku.: 0 pozdrawiam, Dominik Share this post Link to post Share on other sites
Hendrix89 0 #20 Posted August 20, 2011 Oto moje dwie siostrzyczki: 0 Share this post Link to post Share on other sites
creativee 0 #21 Posted August 21, 2011 Hendrix89, ładne 2 sztuki upolowałeś który się wygodniej nosi, big size czy mniejszą kopertę ? przymierzałem ostatnią big size z czarną kopertą pvd i żółtą wskazówką sekundnika, wizualnie naprawdę fajny zegarek 0 Share this post Link to post Share on other sites
Hendrix89 0 #22 Posted August 21, 2011 Oba dobrze się nosi. Mniejszego nie nosiłem na pasku, tylko od razu po zakupie przerzuciłem na bransoletkę czekającą na niego od dawna, dlatego tu porównania jako takiego nie mogę dać. Jakbym już musiał wybierać, to w sumie big size fajniej na łapie siedzi. Co do tego czarnego z żółtą wskazówką, to owszem, jest piękny. 0 Share this post Link to post Share on other sites
mat_k 8 #23 Posted October 13, 2011 Jesli kwarc to tylko certina DS-FIRST Nic tanszego i drozszego, niecale 2k a frajdy co nie miara sie zrymowalo... A juz zupelnie powaznie to moj zegarek na codzien, automaty nakladam na 'wyjscia' i na 'okazje' A ten ciezarek nie do zdarcia, bez odchyłek, bez nakrecania, bez problemu Chociaz jak Certina wypusci wersje DS Action Diver Automatic w chrono, to sie powaznie zastanowie nad zmiana Zdjecia nie posiadam, ale mam producenckie foto w avatarze 0 EWOLUCJA:Casio na komunię --> Casio od dziadka --> Q&Q --> Perfect --> Casio Edifice --> Christian Benoit --> Armani --> Lacoste --> Certina--> Tag Heuer Monaco --> Frederique Constant Automatic --> Maurice Lacroix Pontos --> Omega Aqua Terra --> Longines Hydroconquest Automatic + Oris Big Crown Chronograph + Frederique Constant GMT Share this post Link to post Share on other sites
vvv 2463 #24 Posted October 18, 2011 Wszyscy mają cytryny mam i ja.Oto co lenistwo robi z człowiekiem niby można zmieniać paski, ale czy jest na to czas. Wstaję rano i ubieram tą na którą mam ochotę z sióstr podium 0 Pozdrawiam,Janek Share this post Link to post Share on other sites
cieslak 97 #25 Posted October 19, 2011 Mam i ja 0 PozdrawiamKamil Seiko flightmasterCertina DS Podium Share this post Link to post Share on other sites