Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Jajacek

CERTINA club

Recommended Posts

:) popularne , sporo ich , wpisujcie się .

post-4044-0-71068000-1331807552.jpg

Uploaded with ImageShack.us

ds 3 chrono .

Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204   ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof 

i inne ...

post-27475-0-35646700-1331807561.jpg<

post-27475-0-49144700-1331807554.jpg

post-27475-0-23082000-1331807556.jpg

post-27475-0-61780700-1331807558.jpg

post-27475-0-96855500-1331807559.jpg

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

post-4044-0-79726800-1331808275.jpg<

post-4044-0-02389300-1331808274.jpg

Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204   ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof 

i inne ...

tomekr89, bardzo fajna ta DS Action ;)

Ja posiadam DS-1.

Seiko SNM033 | Casio EF-524SP-1AVDF

Witam,

Oto moja Certinka DS2 - vintage z początku lat 70. Wersja z polskimi dniami tygodnia. Kaliber 25-652, idealny chód. Uwielbiam ją nosić.

post-32349-0-67285500-1331808748.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Mam też DS1 LE, ale wklejanie jej zdjęć chyba będzie trochę pretensjonalne :D (tyle już ich się przewinęło na tym forum)

Czarnyte, fenomenalna ta Twoja cytrynka ! Można prosić o wiecej fotek?

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Rewelacyjna !!! :D

Rewelacyjna !!! :D

Cieszę się, że nie tylko mnie się ona podoba :D

Pozdrawiam

Guest Jash

Hej, to i ja się pochwalę moją pierwszą zdobyczą <_<

Świetna fota, może czas na galerię?

Wpisuję się ze swoją "Kubicą". Na foto jeszcze na oryginalnym pasku, teraz dostała pach od Stasia zrobiony z tej samej skóry, z której roibiłem tapicerkę w zabytku.:

bmw05.jpg

pozdrawiam, Dominik

Hendrix89, ładne 2 sztuki upolowałeś ;)

który się wygodniej nosi, big size czy mniejszą kopertę ?

przymierzałem ostatnią big size z czarną kopertą pvd i żółtą wskazówką sekundnika, wizualnie naprawdę fajny zegarek

Oba dobrze się nosi. Mniejszego nie nosiłem na pasku, tylko od razu po zakupie przerzuciłem na bransoletkę czekającą na niego od dawna, dlatego tu porównania jako takiego nie mogę dać. Jakbym już musiał wybierać, to w sumie big size fajniej na łapie siedzi. Co do tego czarnego z żółtą wskazówką, to owszem, jest piękny. ;)

Jesli kwarc to tylko certina DS-FIRST :) Nic tanszego i drozszego, niecale 2k a frajdy co nie miara :) sie zrymowalo...

A juz zupelnie powaznie to moj zegarek na codzien, automaty nakladam na 'wyjscia' i na 'okazje' :) A ten ciezarek nie do zdarcia, bez odchyłek, bez nakrecania, bez problemu ;) Chociaz jak Certina wypusci wersje DS Action Diver Automatic w chrono, to sie powaznie zastanowie nad zmiana :)

Zdjecia nie posiadam, ale mam producenckie foto w avatarze :)

Certina_DSFirst03_01.jpg

EWOLUCJA:

Casio na komunię --> Casio od dziadka --> Q&Q --> Perfect --> Casio Edifice --> Christian Benoit --> Armani --> Lacoste --> Certina--> Tag Heuer Monaco --> Frederique Constant Automatic  --> Maurice Lacroix Pontos -->  Omega Aqua Terra --> Longines Hydroconquest Automatic + Oris Big Crown Chronograph + Frederique Constant GMT

Wszyscy mają cytryny mam i ja.

Oto co lenistwo robi z człowiekiem niby można zmieniać paski, ale czy jest na to czas. Wstaję rano i ubieram tą na którą mam ochotę z sióstr podium

zdjecie.JPG

zdjecie.JPG

Pozdrawiam,

Janek

Mam i ja :)

3333.JPG

Pozdrawiam

Kamil

Seiko flightmaster

Certina DS Podium

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.