pawelb29 801 #26 Napisano 10 Lutego 2013 Fajny kompresor. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1351 #27 Napisano 11 Lutego 2013 tak na razie obserwuję i LD i U1 zastanawiam się który ma lepszy klimat.cenowo wychodzą tak samo ..no prawie..U1 jest bardziej krzykliwy a LD bardziej poważny .to moje spostrzeżenia .sam nie wiem którego by wybrać choć mam jeszcze parę asów w rękawie ale te dwa są najciekawsze w tej cenie.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1351 #28 Napisano 11 Lutego 2013 i ciekawe czy do LD można dokupić bransoletę z maskownicami żeby nie było szpary między kopertą a bransoletą? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3889 #29 Napisano 13 Lutego 2013 i ciekawe czy do LD można dokupić bransoletę z maskownicami żeby nie było szpary między kopertą a bransoletą? Nie można. Do tego modelu Longines nie przewidział bransolety. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dasiek7 16 #30 Napisano 13 Lutego 2013 Na jakims delikatnym meshu pewnie by fajnie wygladal 0 " tylko Seiko " Damian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7156 #31 Napisano 17 Lutego 2013 interesujący model Longineska, ciekawe zdjęcie pokazujące jak świeci :] 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach