MariuszA 1141 #1 Napisano 12 Stycznia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 00110010000010011001 #2 Napisano 12 Stycznia 2011 Swietny! Mam nadzieje, ze zobacze wiecej zdjec tego zegarka na bardzo dobrym poziomie jaki prezentujesz Pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 467 #3 Napisano 12 Stycznia 2011 Widzę że Twój Sinn ma odpowiednią ochronę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #4 Napisano 12 Stycznia 2011 aaaaaa...no wreszcie jakieś konkretne zegarki )-ale czemu tak mało zdjęc?? ja jako posiadacz takiej 'ropuchy' domagam sie zdjęc :)ja nie wklejam bo nie mam talentu i sprzetu hihi małe wyjasnionko kurcze,fajnie ze ktos wrzuca foty takich zegarków bo tak patrzac na towarzystwo tutaj w galeri to niektóre pozycje sa wręcz arystokratyczne przyznasz MariuszA że to kawał zegara 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariuszA 1141 #5 Napisano 13 Stycznia 2011 przyznasz MariuszA że to kawał zegara Tak, Frogman to kosmiczny g-shock. Jest duży i co ważne ma właściwą wagę (115 gram) w odniesieniu do swojej wielkości. Świetnie układa się na nadgarstku. Żaba nie ma tych wszystkich czujników co jego kolega - kiedyś wydawało mi się to wadą, teraz uważam że to zaleta. Czytelny wyświetlacz, synchronizacja czasu i panel słoneczny - czego chcieć więcej. No i ta jakość wykonania.Pewnym minusem może być funkcja przeznaczona do nurkowania. Jest to rozbudowany stoper, który mierzy czas nurkowania i przerwy między kolejnymi nurkowaniami. Zapamiętuje 10 takich pomiarów. Trzeba uruchomić go ręcznie, ideałem byłoby gdyby włączał się automatycznie po zanurzeniu zegarka do wody. (konkurencja tak ma). Teraz Riseman wydaje mi się taki filigranowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #6 Napisano 13 Stycznia 2011 Mariusz, mógłbyś wrzucić wiecej fotek? Ten G zdecydowanie na to zasługuje ! Rewelacyjny jest. Pozdrowienia Ps a może by ci się chciało zrobić recenzje/porównanie? Byłoby super. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariuszA 1141 #7 Napisano 13 Stycznia 2011 Mariusz, mógłbyś wrzucić wiecej fotek? Ten G zdecydowanie na to zasługuje ! Rewelacyjny jest. Pozdrowienia Ps a może by ci się chciało zrobić recenzje/porównanie? Byłoby super. Zbieram się w sobie do takiego opisu / porównania. Na pewno Frogman zasługuje na kilka słów. Kolejne zdjęcia będą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ranger 0 #8 Napisano 13 Stycznia 2011 Kurde, Frogman to świetny zegarek, ale w tej wersji te śrubki wyglądają odpustowo... W poprzednich modelach właśnie te śruby nadawały Frogmanowi ''agresji'', a tutaj tylko przeszkadzają. Szczegół, a tak może wpłynąć na ogólne odczucia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bryku2 1 #9 Napisano 13 Stycznia 2011 swietny nie wiecie, gdzie mozna na ratki kupic? nie chce naduzywac budzetu:) pozdr 0 It's not Your musicIt's not Your clothesIt's not Your favourite colourIt's Your watch that tells most about who You are!--------------------------------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariuszA 1141 #10 Napisano 13 Stycznia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ranger 0 #11 Napisano 13 Stycznia 2011 Dwa słowa o śrubkach, moim zdaniem są świetne. Dodają uroku kopercie. A moim tandetne... Wolałem, kiedy były stylizowane na torxy. Gdybym miał dzisiaj go kupować to miałbym prawdziwy dylemat, czy czasem nie brać poprzedniej wersji Froga właśnie ze względu na te śruby 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2527 #12 Napisano 13 Stycznia 2011 a one czemuś służą,czy wyłącznie ozdobie? Pasek w starym Frogu ,mimo obecności jakichś tam śrubek był jeśli dobrze pamiętam na zwykły teleskop... jak jest w tym wypadku? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ranger 0 #13 Napisano 13 Stycznia 2011 No to ozdoba tylko. Szczególnie dlatego tak mnie to drażni 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2527 #14 Napisano 13 Stycznia 2011 no tak,to ma prawo.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariuszA 1141 #15 Napisano 13 Stycznia 2011 Śrubki to ozdoba, dla mnie stanowią "złamanie" dużej ilości plastiku w tym miejscu.Co do paska to jest on skręcany - dwie śrubki krzyżakowe. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2527 #16 Napisano 13 Stycznia 2011 ŚCo do paska to jest on skręcany - dwie śrubki krzyżakowe. na 100%?,bo w starym też były śrubki ale pasek był i tak na teleskop..., 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rawicz 2 #17 Napisano 14 Stycznia 2011 Bardzo fajny zegarek i niezłe fotki Mariusz. Można wiedzieć czym robiłeś (obiektyw)? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariuszA 1141 #18 Napisano 14 Stycznia 2011 Bardzo fajny zegarek i niezłe fotki Mariusz. Można wiedzieć czym robiłeś (obiektyw)? Mój zestaw do fotografowania to Nikon D80 + Nikkor 105/2.8 Vr. Genialny obiektyw, można nim robić cuda Oczywiście statyw i samowyzwalacz, czasem zewnętrzna lampa błyskowa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trezio 5 #19 Napisano 15 Stycznia 2011 wczoraj widziałem na żywo, chociaż nie w moim stylu, to jest świetny 0 Jestem tym co myślę...Norbert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rawicz 2 #20 Napisano 15 Stycznia 2011 Mój zestaw do fotografowania to Nikon D80 + Nikkor 105/2.8 Vr. Genialny obiektyw, można nim robić cuda Oczywiście statyw i samowyzwalacz, czasem zewnętrzna lampa błyskowa.To wszystko wyjaśnia, piękne zbliżenia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariuszA 1141 #21 Napisano 17 Stycznia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #22 Napisano 17 Stycznia 2011 tylko jedno?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariuszA 1141 #23 Napisano 19 Stycznia 2011 tylko jedno?? Poprawiam się, wklejam kilka "technicznych" fotek: I zdjęcie z czarnym bratem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 00110010000010011001 #24 Napisano 23 Stycznia 2011 Zdjecia super! ale malo malo malo... wiecej wiecej wiecej... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzejk 2 #25 Napisano 23 Stycznia 2011 Poprawiam się, wklejam kilka "technicznych" fotek: I zdjęcie z czarnym bratem kozak zdjecia przez was zachorowalem na Frogmana 0 tengo hambre pero no tengo dinero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach