Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana STEINHART - dyskusja ogólna, sugestie.

Rekomendowane odpowiedzi

Projekty w większości są super. :) Moim zdaniem kolorystyka powinna być żywa i nawiązywać do motywów morskich, bo w końcu to ma być diver. :) Co do szarości/czerni-to wygląda w porządku ale na pewno nie jest to szaleństwo jakie od początku planowaliśmy. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lume, jak dla mnie jest świetny :lol:

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:) sprawdzałem gdzie można z tym zajść, jaki pomysł da się przerobić na projekt.

Używam pakietu COREL.

Pomysły same wpadają do głowy :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lume, ostatni projekt fajny, a bezel :lol: ...

Może tylko troszeczkę bardziej żywa kolorystyka tarczy?

A koronka...hm...to byłoby chyba małe wyzwanie dla producenta... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie obraźcie się ale zaczyna się robić konkurs na grafikę a nie na projekt - takie oteksturowywanie i postarzanie zegarka może sprawia że wygląda ciekawiej w kontekście pokazanego projektu ale producent nam tego NIE wykona bo niby jak - możemy sobie modyfikować różne rzeczy ale czy sądzicie że producent będzie kombinował jak porobić taki mikro ubytki na kopercie? Tak samo luminowa - będzie jednolita a nie taka "w paski"

Skończy się na tym że wybierzecie coś co po otwarciu pudełka okaże się zupełnie czymś innym :) oczywiście nie mówię tego w złej wierze bo ostatni projekt jest fajny ale nie jest wiarygodny po prostu - już prędzej zrobią nam tą koronkę niż tą kopertę czy luminowę...

O moich wpisach w sprawie GMT nie wspomnę bo widzę że trafiają w próżnię... :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie obraźcie się ale zaczyna się robić konkurs na grafikę a nie na projekt - takie oteksturowywanie i postarzanie zegarka może sprawia że wygląda ciekawiej w kontekście pokazanego projektu ale producent nam tego NIE wykona bo niby jak - możemy sobie modyfikować różne rzeczy ale czy sądzicie że producent będzie kombinował jak porobić taki mikro ubytki na kopercie? Tak samo luminowa - będzie jednolita a nie taka "w paski"

Skończy się na tym że wybierzecie coś co po otwarciu pudełka okaże się zupełnie czymś innym :) oczywiście nie mówię tego w złej wierze bo ostatni projekt jest fajny ale nie jest wiarygodny po prostu - już prędzej zrobią nam tą koronkę niż tą kopertę czy luminowę...

O moich wpisach w sprawie GMT nie wspomnę bo widzę że trafiają w próżnię... :lol:

mariusz ma rację- wszyscy wiemy że macie talent koledzy( naprawdę bez ironii) ale patrzmy realnie co bedzie można zamówić ( nie mówiąc już o kwocie 450 "jewro"). Projekty są naprawdę piękne/ odważne ale.....czy realne ???

Osobiście BIORĘ WCIEMNO ( tylko jeszcze z małymi poprawkami)

5bd0860127d5a909.jpg 3299cbcca6ad1624.jpg

a) pomarańczka- bardziej urozmaicona faktura cyferblatu ( może "trójfala": jedna "gruba" lub fala ogólna)

b)seawolf- podziałka minutowa - może kolor? będzie basrdziej czytelna.

ale podsumowując : talenty mamy na forum że ho, ho.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z dotychczasowych projektów najbardziej podobają mi się projekty Mariusz888 - naprawdę jestem pod wrażeniem . 3 mam kciuki za właśnie takim takimi projektami , pomysł z GMT jrst jak najbardziej OK. Pozdrawiam i szacunek za zaangażowanie dla wszystkich grafików .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Również jestem za dodatkową wskazówką GMT.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a) pomarańczka- bardziej urozmaicona faktura cyferblatu ( może "trójfala": jedna "gruba" lub fala ogólna)

Była później taka wersja z falami na tarczy - nie wiem czy widziałeś - no chyba że po prostu tamte fale Ci nie przypadły do gustu :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Była później taka wersja z falami na tarczy - nie wiem czy widziałeś - no chyba że po prostu tamte fale Ci nie przypadły do gustu :lol:

fale były ok ( a może spróbować wstawić jedną grubą trójfalę?) - ale koronka MUSI być pomarańczowa; dodatkowo też podziałka godzinowa na wew.okręgu dla GMT (godz.1-24)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym miał wybrać jeden projekt ze wszystkich dotychczas pokazanych, to byłby to SEAWOLF Mariusza, pokazany ostatnio przez Pawła. Zaraz za nim pomarańczka, ale z falą na tarczy, większą koronką - swoją drogą ciekaw jestem, jak wyglądałaby pomarańczka ze stalowym(w sensie koloru) bezelem, czy taki kolor odebrałby jej trochę zadziorności?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pawel007 - pokombinuję :)

Degustatorr del Monsterro - jw. :) tzn zobaczę jak będzie wyglądał do niej stalowy bezel - niemniej wciąż wśród moich projektów też wybrał bym Seawolf'a :) ale tutaj jeszcze taki 1 zegar Wam zaprezentuję :lol:

post-19315-0-84107600-1331823413.jpg

EDIT

Dorzucam tą pomarańczkę o której wspomniano:

post-19315-0-43334600-1331823415.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pawel007 - pokombinuję :)

Degustatorr del Monsterro - jw. :) tzn zobaczę jak będzie wyglądał do niej stalowy bezel - niemniej wciąż wśród moich projektów też wybrał bym Seawolf'a :) ale tutaj jeszcze taki 1 zegar Wam zaprezentuję :lol:

KAPITANEM ZABIŁEŚ MNIE - niech stenek robi te trzy projekty - ja je wezmę na 200%!!!!!

Ten projekt jest .........brak słów.

chłopaki nie róbcie już więcej projektów bo psychatrzy na nas bedą zarabiali!!!!

mam teraz dylemat ( te trzy projekty mogłyby wejść do produkcji bez dwóch zdań)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pawel007 - cały mój komentarz będzie wyglądał tak -> " :lol: "

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak na razie najbardziej podoba mi się Kapitan.

Nie mam do niego żadnych zastrzeżeń.

Życzę wszystkim miłego dnia. Kornel, syn Mirosława

Miłośnik zegarków i fotografii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy wersja GMT jest już przesądzona?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy wersja GMT jest już przesądzona?

Nie a co? Ale jeśli moglibyśmy mieć GMT a tym samym lepszy werk w praktycznie lub nawet tej samej cenie to dlaczego nie? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kapitan jest świetny :)

Ja chyba nie wezmę udziłu w głosowaniu na projekt, za dużo, za dobrych :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mariusz, kapitan jest super, tylko zrobiłbym inną wskazówke GMT (zbyt podobna do minutowej)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mówiąc krótko po prostu nie przepadam za wersjami GMT.

może sekundnik wyglądałby lepiej bez strzałeczki na końcu? (głośno myślę)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mariusz, kapitan jest super, tylko zrobiłbym inną wskazówke GMT (zbyt podobna do minutowej)

Jak podoba jak zupełnie inna :lol: w ogóle to co w minutowej jest "srebrne" tu jest czerwone a w dodatku jest ona pusta w środku - nie uwierzę że na żywo pomyliłbyś te wskazówki :) minutowa już poprzez samą ilość wypełnienia się rzuca dużo bardziej w oczy :)

może sekundnik wyglądałby lepiej bez strzałeczki na końcu? (głośno myślę)

Dużo gorzej - traci się skala i wygląda jak przeszczep z garniturowca :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie bardziej podoba się Stalowa Pomarańcza :lol: Ale nadal kurka wodna czegoś mi brakuje-co ma Napoleon, a w naszych projektach mi tego brak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak podoba jak zupełnie inna :) w ogóle to co w minutowej jest "srebrne" tu jest czerwone a w dodatku jest ona pusta w środku - nie uwierzę że na żywo pomyliłbyś te wskazówki :) minutowa już poprzez samą ilość wypełnienia się rzuca dużo bardziej w oczy :)

A no bo nie podobają mi się tak długie wskazówki godzinowe :lol:

Może zostać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.