Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana STEINHART - dyskusja ogólna, sugestie.

Rekomendowane odpowiedzi

Czasu mamy duzo, bo Gunter jedzie na wystawe i dluuugo nie bedzie mogl odpowiadac na pytania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te gumy hirscha są świetne! Tego typu paski według mnie pasują do tritona (w jakiejkolwiek formie) najbardziej, w przeciwieństwie do wszelkiego rodzaju pasków skórzanych, tym bardziej ze skóry strusia, rekina czy płaszczki - takie paski może pasują do pama czy innych zegarków vintage ale nie do takiego nurka, to by wyglądało komicznie? Jak nurek to tylko na gumie albo bransolecie

Lubię małe zegarki…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W poście inicjującym cały nasz projekt zamieściłem krótkie podsumowanie tego co już za nami i co nas jeszcze czeka ;) Teraz nikt nie powinien narzekać na niedoinformowanie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lechu świetnie to ogarnąłeś ;)

Panowie oglądam projekty i jedno przyszło mi do głowy ... stonowane są ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej hej

Miałem małe opóźnienie, ale już ogarnąłem zwycięzce :] Rozumiem że można go jeszcze trochę po modyfikować? Postaram się zrobić coś bardziej kolorowego :]

stay tuned

pozdrawiam :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

racja! podkręcić je jeszcze! ;)

Że tak wprawdzie jest obecnie, jak jest, ale nikt nie powiedział, że tak koniecznie być musiało ani że tak zawsze być musi, ten wyścig opętańczy, w którym człowiek, który sobie siądzie i się zagapi, stał się przestępcą wobec epoki swojej, bo nie powinien ani posiedzieć na przyzbie, ani się zagapiać, ani herbatkę wypić spokojnie, tylko zaraz lecieć i coś rozwijać.

Mrożek do Lema AD 1963 (sic)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lechu świetnie to ogarnołeś ;)

Panowie oglądam projekty i jedno przyszło mi do głowy ... stonowane są ;)

Tak, odrobina wiecej szaleństwa w kolorach wskazana - mi najbardziej podchodzi koncpepcja niebiesko-pomarańczowa Mariusza...

BTW - czy jest opcja stali z bezelem w DLC?;-)

SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj, nie sądzę - albo stal albo pełne DLC, no chyba że zbierze się 15 osób na zaproponowane przez Ciebie rozwiązanie, bo to inny rodzaj koperty. Nie wiemy nawet czy takie Gunter ma w ofercie...

Ważne info dla grafików:

Panowie, proszę o przesłanie finalnych wizualizacji do mnie na PM, do poniedziałku, do godziny 17.00. Chciałbym żeby głosowanie rozpoczęło się wieczorem w poniedziałek ;) Oczywiście zaczekam na wszystkich, żeby były równe szanse i wystartujemy z oficjalnym finałem z kompletem Waszych projektów.

Przewiduję głosowanie otwarte, jak dotychczas z potwierdzeniem w wątku (jeśli macie poważne obiekcje i chcecie głosowanie tajne to poddajmy to teraz dyskusji). O oddanie głosu będę tym razem prosił tylko osoby naprawdę poważnie zainteresowane zakupem zegarka co da nam jakiś obraz ilości chętnych na zakup.

Głosowanie do piątku, do 24.00, wyniki w sobotę do południa, chyba że organizator zabaluje i wstanie o 12.00, to wtedy po południu :P:)

No i zostanie nam dekielek ;)[/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A powiedzcie mi ... Co w przypadku kiedy zagłosuję, a projekty na który byłem w stanie wydać 500 ? nie wygra ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A powiedzcie mi ... Co w przypadku kiedy zagłosuję, a projekty na który byłem w stanie wydać 500 ? nie wygra ?

No to albo zdecydujesz się na ten projekt, który wygra albo zrezygnujesz. :) Ja sam mam 2 zegarki, które na pewno kupię jeżeli wygrają, a jak będzie inny zwycięzca to nie wiem co zrobię...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chcę na siłę kupować czegoś co nie do końca mi się podoba, a z 2 strony nie chcę Wam zrobić świństwo i wycofać się, i braknie wam 1 sikora do realizacji.

500 ? to jak na mnie będzie zakup życia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prośba Lecha była żeby głosowali zdecydowani na dany projekt. Ja się w pełni z tym identyfikuję. Ale jeżeli wygra inny projekt to nikt nie będzie miał pretensji, że się na niego nie zdecydujesz. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jimi spoko, przecież to nie mus :) Jak dla mnie nie ma projektu, którego bym nie kupił :)

A co powiecie na poczekanie jeszcze z głosowaniem, powiedzmy do środy ?

Dlaczego, może niech graficy pokażą co można zrobić jeszcze z półfinałowymi projektami (niech pofantazjują, pokolorują, pokombinują z nami). Chodzi o to, że do finału dojdzie już tylko jeden, więc dobrze było by wiedzieć, przed głosowaniem jakie dany projekt daje możliwości rozwoju :) do tego DMN dopiero dołączył.

Co myślicie ?

Lechu co do głosowania, to mam propozycję aby wrzuci do ankiety finałowej te 6 projektów, które wygrały półfinał (w formie w jakiej wygrały). To co wejdzie do finału będziemy i tak jeszcze dopracowywać i tu patrz powyższy akapit :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie jakby graficy zachowali układ taki o jaki byli proszeni od poczatku czyli tak jak Mariusza - stal koło DLC - łatwiej porównywac...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co powiecie na poczekanie jeszcze z głosowaniem, powiedzmy do środy ?

Co myślicie ?

Moim zdaniem czasu było dosyć na poprawki, a aktywność grafików (poza Mariuszem) jest śladowa. Jestem za zachowaniem terminu niedzielno/poniedziałkowego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również zostawiłbym termin poniedziałkowy. Oczywiście poczekam na wszystkich grafików i ankietę zrobię dopiero jak będę miał komplet, ale nie będę czekał dłużej niż do wtorku wieczorem.

A więc raz jeszcze:

Ważne info dla grafików:

Panowie, proszę o przesłanie finalnych wizualizacji do mnie na PM, do poniedziałku, do godziny 17.00. Projekty wybierzcie sami - mogą to być zwycięzcy półfinału bez modyfikacji lub już po modyfikacjach. Pewnie zwycięzcę jeszcze lekko zmodyfikujemy, ale musimy w końcu go wyłonić. Chciałbym żeby głosowanie rozpoczęło się wieczorem w poniedziałek. Oczywiście zaczekam na wszystkich, żeby były równe szanse i wystartujemy z oficjalnym finałem z kompletem Waszych projektów. Granicznym terminem nadsyłania projektów niech będzie wtorek, godzina 20.00, wtedy też we wtorek wieczorem ruszy głosowanie.

Przewiduję głosowanie otwarte, jak dotychczas z potwierdzeniem w wątku (jeśli macie poważne obiekcje i chcecie głosowanie tajne to poddajmy to teraz dyskusji). O oddanie głosu będę tym razem prosił tylko osoby naprawdę poważnie zainteresowane zakupem zegarka co da nam jakiś obraz ilości chętnych na zakup. Głos oczywiście do niczego nie zobowiązuje, ale niech będzie przemyślany i oddany przez osoby, które danym modelem są zainteresowane. Jeśli wygra inny to nikt nikogo do zakupu zmuszał nie będzie! :)

Głosowanie do piątku, do 24.00, wyniki w sobotę do południa, chyba że organizator zabaluje i wstanie o 12.00, to wtedy po południu :) Jeśli głosowanie zacznie się we wtorek, wtedy ogłoszenie zwycięzcy w niedzielę, a samo głosowanie do soboty, do 24.00.

No i zostanie nam dekielek, nad którym prace chciałbym żeby ruszyły w przyszły poniedziałek :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ile tych wizualizacji ma być? Bo mam 2 projekty (Seawolf i Kapitan) ale np Seawolfa bym chętnie poddał głosowaniu czy ten bardziej stonowany z czerwonymi akcentami czy ten niebiesko pomarańczowy :D Tzn w sensie czy mogą być 2 wizki 1 projektu? Bo różnią się praktycznie tylko kolorami :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie mogą... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety, powinna być tylko jedna wizualizacja jednego projektu. Wiem, że to tylko kolory, ale na to będzie jeszcze czas, bo projektowego wątku zwycięzcy nie zamkniemy jeszcze przez parę tygodni :D Wtedy można będzie bawić się kolorami, a teraz skupmy się nad wyborem zwycięskiego projektu! :D

No więc raz jeszcze:

Ważne info dla grafików:

Panowie, proszę o przesłanie finalnych wizualizacji do mnie na PM, do poniedziałku, do godziny 17.00. Projekty wybierzcie sami - mogą to być zwycięzcy półfinału bez modyfikacji lub już po modyfikacjach. Pewnie zwycięzcę jeszcze lekko zmodyfikujemy, ale musimy w końcu go wyłonić. Chciałbym żeby głosowanie rozpoczęło się wieczorem w poniedziałek. Oczywiście zaczekam na wszystkich, żeby były równe szanse i wystartujemy z oficjalnym finałem z kompletem Waszych projektów. Granicznym terminem nadsyłania projektów niech będzie wtorek, godzina 20.00, wtedy też we wtorek wieczorem ruszy głosowanie.

Przewiduję głosowanie otwarte, jak dotychczas z potwierdzeniem w wątku (jeśli macie poważne obiekcje i chcecie głosowanie tajne to poddajmy to teraz dyskusji). O oddanie głosu będę tym razem prosił tylko osoby naprawdę poważnie zainteresowane zakupem zegarka co da nam jakiś obraz ilości chętnych na zakup. Głos oczywiście do niczego nie zobowiązuje, ale niech będzie przemyślany i oddany przez osoby, które danym modelem są zainteresowane. Jeśli wygra inny to nikt nikogo do zakupu zmuszał nie będzie! :)

Głosowanie do piątku, do 24.00, wyniki w sobotę do południa, chyba że organizator zabaluje i wstanie o 12.00, to wtedy po południu :) Jeśli głosowanie zacznie się we wtorek, wtedy ogłoszenie zwycięzcy w niedzielę, a samo głosowanie do soboty, do 24.00.

No i zostanie nam dekielek, nad którym prace chciałbym żeby ruszyły w przyszły poniedziałek :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli w "swoim watku" wstaw Mariusz alternatywne wizje i glosując w ogolnym bedzie mozna wybrac biorąc je pod uwagę jako ewentualne rozwiązania jesli wygra ten własnie projekt... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy to tylko kolory...na przykładzie projektu Mariusza widzę, że w jednej wersji kolorystycznej projekt mi odpowiada, a w innej nie. Jeżeli więc zagłosuję na konkretny projekt to chciałbym wiedzieć, że jest to wersja ostateczna, a nie do dalszych modyfikacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czułem, że tak właśnie będzie już przy poprzedniej ankiecie, kiedy przechodziły projekty jeszcze do poprawek i z tego powodu prosiłem o nanoszenie jedynie bardzo drobnych poprawek, tak żeby nie powstawały całkiem nowe projekty (oczywiście kolorystyczne).

PS. Zastanowimy się jeszcze czy później nie zrobić głosowania na wersję kolorystyczną zwycięskiego projektu (miałoby to jakiś sens). Czasu trochę będzie kiedy będą trwały prace nad deklem. Ale teraz skupmy się nad wyborem projektu!

Graficy - przysyłajcie jeden projekt w dwóch wersjach - stal i DLC (ew. + dzika karta).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czułem, że tak właśnie będzie już przy poprzedniej ankiecie, kiedy przechodziły projekty jeszcze do poprawek i z tego powodu prosiłem o nanoszenie jedynie bardzo drobnych poprawek, tak żeby nie powstawały całkiem nowe projekty (oczywiście kolorystyczne).

PS. Zastanowimy się jeszcze czy później nie zrobić głosowania na wersję kolorystyczną zwycięskiego projektu (miałoby to jakiś sens). Czasu trochę będzie kiedy będą trwały prace nad deklem. Ale teraz skupmy się nad wyborem projektu!

Graficy - przysyłajcie jeden projekt w dwóch wersjach - stal i DLC (ew. + dzika karta).

Lechu-kiedys musimy podjąć wreszcie męską decyzję, że dany projekt jest ostateczny. Bo tak możemy go zmieniać do us... śmierci, w końcu zapał opadnie i ostatecznie podzielimy los świetnych projektów tylko niezrealizowanych... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem jak najbardziej za i ciągle upieram się przy wyborze jednego, ostatecznego projektu! Proszę więc grafików o podesłanie jednej wersji :D

Wiooosna na dworze i trzeba ruszyć w końcu dalszy etap :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.