Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana STEINHART - dyskusja ogólna, sugestie.

Rekomendowane odpowiedzi

Dobra - zaraz wysyłam to co było generalnie i tyle :) skoro wersje kolorystyczne i tak mają dla nas średnie znaczenie - niemniej każdy może sobie wejść w wątek konkretnego autora i zobaczyć alternatywy które mogę się w danym projekcie znaleźć :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, dostałem Twoje projekty - wrzucę w ankietę tego pierwszego Seawolfa i Kapitana :D

Przy każdym zegarku biorącym udział w ankiecie umieszczę przekierowania na Waszych wątków ankietowo-projektowych, żeby ludzie wiedzieli co można wyczarować z konkretnych projektów, które weszły do finału. W drodze poprawek powstało sporo modyfikacji, szczególnie schematów kolorystycznych, rodzajów lumy, itp. W związku z tym trzeba będzie wyłonić jeszcze wersję zwycięskiego projektu, ale to już na spokojnie, równolegle z pracami nad deklem.

PS. Dostałem projekty od kolegi Lume i Mariusza i czekam na pozostałych panów grafików :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla amatorów kolorowych zegarków polecam to:

GA-110DR-1A_JR_DR_ER_CR.jpg

Upraszam o zachowanie rozsądku i gustu w głosowaniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nadal nie otrzymałem projektów od vcore i DMN :/

Panowie - jeśli nie możecie przesłać ich dziś to samodzielnie wybiorę je z Waszych wątków projektowych i wrzucę do ankiety, którą założę ok. 20.00 ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój z wątku jest ostateczny (Niebieski o2)

Lubię małe zegarki…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok -wrzucę do ankietki 02 ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mojego niebieskiego racera tak samo, tego co wygrał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko - a więc wieczorem start ankiety z kompletem zawodników ;) Pojawi się ok. 21.00.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drugą turę głosowania? To jest właśnie druga tura-ze wskazanych przez nas najlepszych projektów wybieramy ten JEDEN, który będzie realizowany. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba coś przeoczyłem, rozumiem że z dzikich kart zrezygnowaliśmy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest jedna dzika karta - należy do Mariusza, który jako jedyny przesłał komplet projektów. To model Kapitan, zresztą opisany w ankiecie jako "dzika karta".

Drugiej tury nie będzie jak pisze Gludek. Natomiast zorganizujemy jeszcze wybór schematu kolorystycznego zwycięskiego projektu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lechu a co z projektem DMN (dziką kartą) ?

Darth Neptun

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam - nie zauważyłem przy pobieraniu projektów do ankiety, że Dmn miał komplet, po prostu jeden projekt nie miał głosów, a patrzyłem na szybciora po słupkach ;)

Błąd już naprawiony i wizualizacja znalazła się w ankiecie. Niestety były tylko miniaturki projektów, nie mogę znaleźć większych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wieści z Niemiec ;)

Gunter wrócił i odpisał :) Projekty mu się bardzo podobają, jest ciekaw kto wygra. Realizacja projektu to około 3 m-ce więc przy założeniu zakończenia prac w kwietniu, zegarki powinny do nas dotrzeć najwcześniej w lipcu.

Ani słowem nie napisał, że projekty są nie wykonalne, więc chyba nie powinno być problemu z realizacją :)

Co do koperty to nie za bardzo zrozumiałem Guntera, ale poszło zapytanie o uściślenie odpowiedzi. Wydaję mi się, że spokojnie załapiemy się na koronkę na godz. 4 :)

Potwierdzę to jak tylko Gunter mi uściśli :)

No i tyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drugą turę głosowania? To jest właśnie druga tura-ze wskazanych przez nas najlepszych projektów wybieramy ten JEDEN, który będzie realizowany. ;)

Chodziło mi o 2 turę pomiędzy dwoma projektami, które w aktualnej ankiecie uzyskają najwiecej głosów. Co zrobimy jak zwycięzca bedzie miał tylko 1-2 głosy wiecej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba powinniśmy być "bezwzględni". Zwycięzca będzie jeden.

Dlatego sam teraz zastanawiam się, który projekt poprzeć. Oba, które mi się podobają są ciekawe, przy czym jeden bardziej odpowiada mi w warstwie formy, a drugi koloru (wiem, wiem, że kolorystyka się może zmienić, ale jeśli nie przeforsuję się zmian, to pozostanie wersja obecna)

A wieści od S faktycznie dobre. Zaczynam się bać, że za dobre i jednak jakieś problemy powstaną w realizacji.Ale generalnie jestem dobrej myśli. Lipiec też ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uuu lipiec ;) to na Turcje juz sie moj nie zalapie , moze chociaz do Bulgarii zdazy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łukaszu - genialne wieści! :) Dzięki za info, tym bardziej TAKIE info :)

Co do głosowania, to jesteśmy bezwzględni ;) Wygrywa jeden zawodnik, choćby kilkoma głosami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wieści od Łukasza są SUPER ;) Jedynie żałuję, że zegarek pewnie będzie gotów po wakacjach. Tego się obawiałem i dlatego poganiałem z terminami.:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja się cieszę ... bo co nagle to do duyp ;)

Mam nadzieję że będzie Geet i że wiele odbiegać nie będzie od projektu finalna wersja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gludek - mimo wszystko nie mamy zbyt wielkiego poślizgu, bo właściwie został nam dekiel z poważniejszych spraw. 3 miesiące to po prostu dość długi okres, ale w porównaniu z realizacją Stowy, możemy czuć się szczęśliwcami ;) Oczywiście jeśli to rzeczywiście będą 3 miesiące :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko się zgadza ale miałem nadzieje, że w lipcu pojedzie ze mną do Turcji i co niektórym oka zbieleją :) Przeżyję jednak to jakoś... ;) Dekielek...to będzie kolejna fajna zabawa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.