Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana STEINHART - dyskusja ogólna, sugestie.

Rekomendowane odpowiedzi

Dobrze - skontaktuj się więc z dotychczasowym właścicielem ;)

@golo - 12steczka dla Ciebie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze - skontaktuj się więc z dotychczasowym właścicielem ;)

@golo - 12steczka dla Ciebie!

OK jasne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No więc dla porządku:

@marcinkowski kontaktuje się z jarekgdynia1972

@golo kontaktuje się z zetdrw

Robicie chłopakom przelewy, ja otrzymuję od nich potwierdzenia, od Was adresy wysyłkowe i wrzucam Was na oficjalną listę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@golo kontaktuje się z zetdrw

Mam nadzieję że oczekujacym/cemu nie zrobi różnicy gdy oddam do jego dyspozycji numer "28"? Postanowiłem oddać "ten drugi".... I byl nim numer 28. "Dwunastka" to moja wyteskniona :P

--

Pozdrawiam,/ZKD/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieję że oczekujacym/cemu nie zrobi różnicy gdy oddam do jego dyspozycji numer "28"? Postanowiłem oddać "ten drugi".... I byl nim numer 28. "Dwunastka" to moja wyteskniona :P

Żaden problem. Wysłałem pw., proszę o namiary na przelew.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Luz - jak widać @golo pasuje więc będzie dla niego 28ka :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie chcialbym siac zametu jednak czy istnieje taka mozliwosc bym to ja przygarnal 28 ? nie wiedzialem ze takowy jest dostepny a ta liczba cos dla mnie oznacza :P oczywiscie jesli golo nie ma nic przeciwko i chce zamienic sie na 9, jesli nie to takze nie ma problemu

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie chcialbym siac zametu jednak czy istnieje taka mozliwosc bym to ja przygarnal 28 ? nie wiedzialem ze takowy jest dostepny a ta liczba cos dla mnie oznacza :P oczywiscie jesli golo nie ma nic przeciwko i chce zamienic sie na 9, jesli nie to takze nie ma problemu

Nie ma problemu. Wysłałem już co prawda zapytanie do zetdrw w sprawie przelewu ale jeszcze nic nie wpłacałem. A zatem rozumiem, że kontaktuję się z kolegą jarekgdynia1972 w sprawie 9 ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, cieszę się że udało nam/Wam się dogadać i sprawnie to idzie. Czekam na potwierdzenia przelewów od dotychczasowych właścicieli, a później na adresy od Was ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak do Gwiazdki Gunter się nie wyrobi to mój egzemplarz będzie do wzięcia...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak do Gwiazdki Gunter się nie wyrobi to mój egzemplarz będzie do wzięcia...

fatalista... ;)

Że tak wprawdzie jest obecnie, jak jest, ale nikt nie powiedział, że tak koniecznie być musiało ani że tak zawsze być musi, ten wyścig opętańczy, w którym człowiek, który sobie siądzie i się zagapi, stał się przestępcą wobec epoki swojej, bo nie powinien ani posiedzieć na przyzbie, ani się zagapiać, ani herbatkę wypić spokojnie, tylko zaraz lecieć i coś rozwijać.

Mrożek do Lema AD 1963 (sic)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fatalista... :)

eee, przynajmniej nie będzie już narzekał :D

A przy okazji, wydaje się, że u Guntera realizacja projektów nabiera tempa. Rosyjski Black Sea ma być ponoć gotowy na początku listopada.

;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eee, przynajmniej nie będzie już narzekał :D

Oczywiście wygodniej jest siedzieć i czekać... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę panowie, że potraficie zająć się sobą i zabić nudę ;)

Otrzymałem info od jarekgdynia1972, że dostał już pieniądze więc wskakujesz golo na jego miejsce :D Zmodyfikowałem już listę i masz numerek 9. Podeślij mi proszę dane adresowe na PM.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jasne, bo jak się narzeka to tak uwiera to w żyć, że aż trudno usiedzieć.

A przecież jak się ponarzeka, to i czas szybciej zleci i Gunter w końcu do roboty się weźmie.

Facet zarabia na nas na chlebek, więc pewnie zależy mu na szybszym dostaniu reszty kasy...

Zapewne jak Lechu z Łukaszem nie będą się kontaktowali z Gunterem to zegarki będą szybciej. Pewnie jak nie będą przypominać o dobrej jakości wykonania to też wpłynie na świetną jakość zegarków, tak jak za zachodnią granicą. Chcesz siedzieć ze swoją życią cichutko i zdawać się na łaskę, i niełaskę Stenka to Twój wybór. Ja tego nie komentuję, więc i ty kolego zachowaj swoje światłe uwagi dla siebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jeszcze nam brakuje bezpodstawnych kłótni... Panowie- szklaneczka wody na ostudzenie :) Chyba, że uznamy takie podszczypywanie za świetny sposób na spędzenie wolnego czasu w oczekiwaniu na Stanisława, to ok :D;)

A serio to Łukasz "atakuje" Guntera jak może (ja nie mam z nim kontaktu, zgodnie z tym co ustaliliśmy na początku przy podziale obowiązków). Przypomina o jakości, terminach, poprawkach. Zapewniamy, że temat nie leży odłogiem i nie czeka na "lepsze czasy".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xylog

W sumie Lechu masz rację, już się poprawiłem. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A serio to Łukasz "atakuje" Guntera jak może (ja nie mam z nim kontaktu, zgodnie z tym co ustaliliśmy na początku przy podziale obowiązków). Przypomina o jakości, terminach, poprawkach. Zapewniamy, że temat nie leży odłogiem i nie czeka na "lepsze czasy".

Dokładnie tak jak piszesz. Jak Łukasz by nie naciskał to pewnie kopert jeszcze na oczy nikt by nie widział. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To oczywiście prawda - Guntera trzeba "delikatnie" przypominać ;)

Otrzymałem wieści od zetdrw, że otrzymał już wpłatę. Marcinkowski - jesteś właścicielem numeru 28 :D Proszę o dane adresowe na PM.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.