Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana STEINHART - dyskusja ogólna, sugestie.

Rekomendowane odpowiedzi

szklaneczka wody na ostudzenie ;)

"a o so choci ?

sklanecke wudki propinóje " tongue.giftongue.giftongue.gif

a poważnie, odzywać się trzeba wtedy kiedy wypada lub kiedy nie wypada, a gdy walczy się o swoje

a tak to pitu pitu

no nic, czas = czasem trzeba jakoś zabićcool.gif

na razie dobrze jest

czekamy na więcej/dalej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś rozpoczeło się drukowanie certyikatów do naszych zegarków, czyli jest światełko w tunelu :(

Lechu dawaj certyfikaty dla naszych grafików, puścimy do Guntera niech podpisze :)

Przyszły tydzień cała załoga na urlopie ... fajnie tam mają w tych Niemcach :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Certyfikaty dokończę na dniach, mam teraz młynek szeroko pojęty :/

Na PM podsyłam zmienione adresy kolegów którzy wskoczyli z listy rezerwowej na numer 9 i 12.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Certyfikaty dokończę na dniach, mam teraz młynek szeroko pojęty :/

Na PM podsyłam zmienione adresy kolegów którzy wskoczyli z listy rezerwowej na numer 9 i 12.

Nieśmiało podpowiem: 28... :(

--

Pozdrawiam,/ZKD/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyszły tydzień cała załoga na urlopie ... fajnie tam mają w tych Niemcach :(

Może próbują udawać Greka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mirku oj tam zaraz Greka

Nasze rodaczki na groby przyjeżdżają, a że stanowią trzon firmy to praktycznie firma ma wolne :(

Gunter na pewno będzie w pracy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zet - dokładnie, dzięki za poprawkę :( Do Łukasza poszła dobra wersja.

Zgodnie z prośbą na PM, na stalową listę rezerwową trafia @dariusz79. Lista wygląda obecnie tak:

1. marcind

2. maddox

3. Spinner

4. Marcinkowski ---> wskakuje w miejsce zetdrw, nr 28

5. golo ---> wskakuje w miejsce jarekgdynia1972, nr 9

6. ricardo216

7. dariusz79

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra ciągniemy temat :rolleyes:

Poniżej link do tematu z zapisami na bransoletę.

Zapisy do 04/11/2011. Cena 65,00 euro

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/65666-bransoleta-do-aquariusa-stal-i-dlc/page__mode__show

Zapraszam tylko tych na 100% zdecydowanych do zapisu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łukasz,

proponuję przykleić wątek z ankietą, tak jak watki projektowe były przyklejane - wtedy będzie pewność, że nikomu to nie umknie sprzed oczu.

Że tak wprawdzie jest obecnie, jak jest, ale nikt nie powiedział, że tak koniecznie być musiało ani że tak zawsze być musi, ten wyścig opętańczy, w którym człowiek, który sobie siądzie i się zagapi, stał się przestępcą wobec epoki swojej, bo nie powinien ani posiedzieć na przyzbie, ani się zagapiać, ani herbatkę wypić spokojnie, tylko zaraz lecieć i coś rozwijać.

Mrożek do Lema AD 1963 (sic)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łosiu a ja się na tym nie znam ;)

Lechu proszę podziałaj w tym temacie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorrry, że dziś dopiero, ale byłem offline kilka dni - dziś napiszę do moda w tej sprawie, nie powinno być problemu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

takie zdanie przeczytałem na sąsiednim forum pod seryjnym Triton30

"Mechanizm ETA 2824-2 elabore, mam dokręcanie i stop sekundę, czego chcieć więcej..."

ciekawe jak bedzie w naszym...

czekamy ... na dalsze etapy realizacji - i wreszcie całość

już nie mogę doczekać się wskazówek i tarczy

jakoś nie było okazji napisać wcześniej - czynię to teraz - bezel wyszedł świetnie - zwłaszcza te smczki w postaci wypukłuch indeksów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aquarius zapowiada się świetnie. Osobiście cieszę się też z faktu, że nie będzie na nim żadnej wzmianki o forum, na którym notorycznie i bez ostrzeżenia kasowane są posty i stworzone tematy. Dziękuje za uwagę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aquarius zapowiada się świetnie. Osobiście cieszę się też z faktu, że nie będzie na nim żadnej wzmianki o forum, na którym notorycznie i bez ostrzeżenia kasowane są posty i stworzone tematy. Dziękuje za uwagę.

+1 :)

pozdrawiam, Dominik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ooo, wyglada na to ze twoja wypowiedz moze zniknac........

ROBERT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

takie zdanie przeczytałem na sąsiednim forum pod seryjnym Triton30

"Mechanizm ETA 2824-2 elabore, mam dokręcanie i stop sekundę, czego chcieć więcej..."

ciekawe jak bedzie w naszym...

Nie wstydzę się, jam to napisał ;)

W Waszym na pewno nie będzie gorzej, a wręcz musi być lepiej.

Żeby nie moja wrodzona niecierpliwość, pewnie oczekiwałbym z Wami, a nie cieszył się "zwykłym" tritonem 30 :)

pozdrawiam

ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łukasz, Lechu...są jakieś nowe wieści od Guntera? Jeżeli zegarek ma być na przełomie listopada i grudnia to chyba czas najwyższy zobaczyć wersję roboczą tarczy. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łukasz, Lechu...są jakieś nowe wieści od Guntera? Jeżeli zegarek ma być na przełomie listopada i grudnia to chyba czas najwyższy zobaczyć wersję roboczą tarczy. ;)

Są problemy ze wskazówkami rosyjskiego Black Sea, tam też zegarki były obiecane na przełomie listopada i grudnia. Teraz wiadomo, że nic z tego nie będzie. Nie wróży to najlepiej Aquariusowi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja niestety niczego nowego nie wiem, nie kontaktuje się z Gunterem :/ Podejrzewam, że Łukasz również nie ma żadnych wieści, bo nic mi nie przekazywał. Oczywiście zawsze jak dostajemy jakiekolwiek info, dobre czy złe, od razu wrzucamy to do wątku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@stfraw, jakiego rodzaju problemy?

że ich nie ma (na czas), czy coś jest zrąbane? jak wiesz, to daj znać, bo to IMHO spora różnica.

W Niemczech tydzień temu poszła fala wysyłkowa, łocze sprawne i bez wad. Ale od tygodnia znów cisza ze strony S.

Jeden pacjent już zdążył zarobić obtarcia DLC na wystających krawędziach (uszy, osłona koronki, krawędź bezela). Twierdzi, że "od niczego", bo nie użytkował wydajnie.

Innych Tiefsee'owców to dziwi, bo niejednemu zegarek już wyglebił na beton albo wyrżnął o rusztowanie i nie odniósł żadnych obrażeń, czy to w powłoce, czy mechanicznych

Że tak wprawdzie jest obecnie, jak jest, ale nikt nie powiedział, że tak koniecznie być musiało ani że tak zawsze być musi, ten wyścig opętańczy, w którym człowiek, który sobie siądzie i się zagapi, stał się przestępcą wobec epoki swojej, bo nie powinien ani posiedzieć na przyzbie, ani się zagapiać, ani herbatkę wypić spokojnie, tylko zaraz lecieć i coś rozwijać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli zanosi się na kolejną obsuwę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@stfraw, jakiego rodzaju problemy?

że ich nie ma (na czas), czy coś jest zrąbane? jak wiesz, to daj znać, bo to IMHO spora różnica.

Wskazówki są inne niż w projekcie, tam były solidne, pełne z uwypuklonymi rantami, to co zrobił Steinhart jest jakby wycięte z folii, płaskie. Śmieją sie, że Gunterowi robił to szwajcar- "kitajec" ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ałć...

ale odbiegają jakoś daleko od tego, co S. montuje w seryjnym Tritonie? Akurat wskazówki nie różnią się specjalnie w renderze o tych w seryjnym (bo rozumiem, że mówimy o limitce Napoleon?)

Jeśli masz jakiś poglądowy materiał obrazkowy, to daj...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ałć...

ale odbiegają jakoś daleko od tego, co S. montuje w seryjnym Tritonie? Akurat wskazówki nie różnią się specjalnie w renderze o tych w seryjnym (bo rozumiem, że mówimy o limitce Napoleon?)

Jeśli masz jakiś poglądowy materiał obrazkowy, to daj...

Mówimy o Black Sea, nie o Napoleonie. Poniżej wklejka z "ichniego" forum:

Dial%252520%252526%252520Hand.jpg

Wskazówki prawie płaskie (brak uwypukleń w minucie i godzinie). Gunter już ponoć przyznał, że popełniono błąd. Zresztą okienko daty też jest zupełnie inne niż w projekcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.