Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana STEINHART - dyskusja ogólna, sugestie.

Rekomendowane odpowiedzi

Jak dla mnie to grawer jest wysoce niesatysfakcjonujący w stosunku do tego co Stenek obiecywał. Moim zdaniem Gunter robi sobie jaja na miękko albo twardo...jak kto woli. Wcale nie żałuję, że się wycofałem z projektu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja jestem ciekaw czy są jakieś zdjęcia "stalki" bo z chęcią bym zobaczył takie jak DLC ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja sobie grzecznie siedzę w domku i obserwuję jak niektórzy pomstują, że wskazówka zła, że nakrętka brzydka, że grawer słaby i tak sobie myślę że to chyba taka polska choroba. Zegarek zapowiada się pysznie , przypomina mi osobiście ołowiany hełm z pierwszych kombinezonów dla nurków, cena mi odpowiada, jakość powinna być przyzwoita, wszystko idzie w dobrą stronę, choć trochę wolniej niż mogło by iść, ale jestem w stanie to wytrzymać bez zbędnego bólu. Jak się na coś raz zdecydowałem to w końcu nie jestem panienkom żebym się złościł, że z mody wyjdzie kolor, albo może znudzą się facetom nakręcane zegarki i znowu trzeba będzie kupować tylko te kwadratowe z kalkulatorkiem. Tak czy inaczej dla mnie BOMBA!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja sobie grzecznie siedzę w domku i obserwuję jak niektórzy pomstują, że wskazówka zła, że nakrętka brzydka, że grawer słaby i tak sobie myślę że to chyba taka polska choroba. Zegarek zapowiada się pysznie , przypomina mi osobiście ołowiany hełm z pierwszych kombinezonów dla nurków, cena mi odpowiada, jakość powinna być przyzwoita, wszystko idzie w dobrą stronę, choć trochę wolniej niż mogło by iść, ale jestem w stanie to wytrzymać bez zbędnego bólu. Jak się na coś raz zdecydowałem to w końcu nie jestem panienkom żebym się złościł, że z mody wyjdzie kolor, albo może znudzą się facetom nakręcane zegarki i znowu trzeba będzie kupować tylko te kwadratowe z kalkulatorkiem. Tak czy inaczej dla mnie BOMBA!

Zdrówko :) Do tego dodaj, ze przez ostatnie pół roku euro spadło o ponad 50 groszy, co w moim przypadku, łącznie z bransoletami, daje jakies 500 zł mniej :) Czyli np bransolety do 2 sztuk za free :D

pozdrawiam, Dominik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

żeby przez kolejne pół roku nie skoczyło o kolejne 50gr bo Mistrzostwa się zbliżają

bo jak zegarków nie będzie na maj to Gunter strzeli nam takiego gola, że jesteśmy pozamiatani

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aquariusowi ( który jest na deklu) już od tamtego czasu "wąs się puścił".....tyle czekacie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aquariusowi ( który jest na deklu) już od tamtego czasu "wąs się puścił".....tyle czekacie ;)

byle mu zwieracze, nie puściły ze strości. :lol:

"Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak tak dalej pójdzie to ja też zrezygnuje, bo właśnie wpłaciłem depozyt na coś co będzie na pewno w maju. No i nie wiem czy w tym miejscu zrobić ;) czy :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie sledzilem calego watku od poczatku ale czy zwolnilo sie jakies miejsce z listy? :wacko:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odsyłam do wątków zapisowych - tam są aktualne wolne miejsca i listy rezerwowe (na stal aktualnie pusta, na DLC kilkuosobowa kolejka).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tutaj co taka cisza .... :) ??

Ja już się nie mogę doczekać hehe ... a to już niedługo :)

przynajmniej mam taką nadzieję :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nadzieja umiera ostatnia :)

Nie kłóć się z idiotami - sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ojjj, swędzi, swędzi - mnie również wink.gif

ciekawe ile jeszcze poczekamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Będzie chociaż co dzieciom opowiadać :lol:

OLcwl.jpg

Lubię małe zegarki…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobre Michale, dobre :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xylog

O, w taki plakat Gunter powinien zawijać każdego Aquariusa. Jak świstak, :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy na psie leci Gunter czy jego latorośl? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marketing jest niezly, ale przecież nieważne jest jak się zaczyna ale jak kończy :)

@vcore

jestem Twoim fanem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy na psie leci Gunter czy jego latorośl? :lol:

Zapewne Gunter za młodu. To znaczy z początku lat 80-tych ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

plan organizacyjny firmy Guntera :lol:

05fc9d00efc724751799de712e9ab8c4v1_max_440x330_b3535db83dc50e27c1bb1392364c95a2.jpg

"Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

skończcie te żarty bo jeszcze focha strzeli i odda nam niedorobione zegarki tongue.gif

a poważnie - Leszek, Łukasz kiedy dowiemy się ile śrubek zostało jeszcze do przykręcenia ?

pewnie jeszcze świętują, ale w przyszłym tygodniu mógłby pojawić się jakiś konkretny przeciek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I właśnie na niego czekamy... Kiedy Łukasz czegokolwiek się dowiaduje od razu info ląduje w tym wątku, niczego nie ukrywa i nie trzyma w tajemnicy (przynajmniej ja o tym nie wiem, a sądzę że naaaawet fajnie nam się współpracuje :lol: ). Od siebie mogę tylko napisać, że mam przeczucia że realizacja odbędzie się na przełomie kwietnia i maja bądź w maju, ale to tylko odczucia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.