Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana STEINHART - dyskusja ogólna, sugestie.

Rekomendowane odpowiedzi

Czekamy więc z niecierpliwością na gorące fotki! Liczę również na jakieś shoty pojedynczego egzemplarza, żeby zobaczyć jak wygląda w szczegółach :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niech pstryka te fotki bo 303 depcze mu po piętach

zapał i podniecenie dawno opadły

a jeszcze trochę nikt nie będzie chciał mieć zegarka przeterminowanego o 2 lata

bo po czerwcu bliżej do 2013 niż 2011 wink.gif

swoją drogą zawartość przesyłki to 33 czy 66, czy jeszcze inna liczba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Burns, nie dramatyzuj ;)

Lechu szczegóły już były :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj tam, oj tam - nie były jeszcze w pełni wykończone i nie miały naszych pudeł, pasków, gadżetów, etc :) A ja koniecznie chciałbym już taki zestaw zobaczyć!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xylog

I ja tak do niego podchodzę. To mój drugi i chyba na razie ostatni Stenek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Użytkownik Robson01 dnia 06 czerwiec 2012 -14:24 napisał

Do chwili kiedy nie zobaczę go na swoim nadgarstku nie uwierzę

Ja jestem już zimny trup od tego oczekiwania. Zupełnie mnie już ono nie "gnebi". Tak po prawdzie mógłbym już czekać i kolejne lata. Ale Steinhart na tym nie zyskuje......

--

Pozdrawiam,/ZKD/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wodnik wylądował. Są na miejscu. Czekam na wieści, czy wszystkie, czy jakaś partia.

Dam znać co i jak, jak tylko będę wiedział co i jak :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajnie

to niech zaprzyjaźnione Koleżanki chwytają za nożyczki,aparaty i przekazują tajne wieści cool.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie wychodzę z mieszkania, wrócę pewnie wieczorem i liczę na niespodziankę w postaci zdjęć :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin, bez uszczypliwosci, ok? Z tego co mi wiadomo zegarkiem zainteresowany nie jesteś, a nie potrzebuje tu złośliwych uwag które tylko niepotrzebnie podgrzewaja atmosferę. Zobaczysz jak będziesz finiszowal ze Squale i jak irytujące bedą takie wrzutki. Ja nim zainteresowany nie jestem jak wiesz i dlatego powstrzymuje sie i powstrzymam od uwag. No offence. B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich w poniedziałek :)

Jestem ciekaw nowych informacji w tym tygodniu a może doczekamy się zdjęć :D...

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Info dla osób, które weszły na listę główną z listy rezerwowej:

Właśnie rozsyłam do Was PW z prośbą o przesłanie mi Waszych danych adresowych - aktualizacja potrzebna jest dla Guntera, żeby zegarki/numerki, które były "podmieniane" trafiły we właściwe ręce.

Jeśli do kogoś moje PW nie dotarło, a wskoczył z rezerwowej na główną to proszę o info na PW.

Do wszystkich:

Wy adresów nie podsyłajcie ;) Są już u Steinharta, podawaliście je podczas przedpłat.

Dalsze informacje jak tylko sami się czegoś dowiemy więc bez proszę bez nadmiernego entuzjazmu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xylog

No jak bez entuzjazmu, jak już tylko 2 dni do środy? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to może teraz zupełnie na poważnie

czy mamy czekać kolejne dwa miesiące, aż szwajcarscy podwykonawcy doślą nożyczki do otwarcia przesyłki ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to może teraz zupełnie na poważnie

czy mamy czekać kolejne dwa miesiące, aż szwajcarscy podwykonawcy doślą nożyczki do otwarcia przesyłki ?

:lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdjęć nie mam ipewnie ich nie otrzymam. Zegarki są w fazie sprawdzania przez ich zegarmistrza.

Niebawem osoby, które złożyły zamówienia powinny otrzymać informację o konieczności dopłaty reszty pieniędzy.

W magiczną środę będę korespondował z Panią Ewą, która odpowieda za nasze zamówienia. Ustalę z nią co jak i przekaże niezbędne informacje

Proszę kolegów z listy rezerwowej o przesłanie danych, o które prosił Lechu. Ja taką listę muszę wysłać do Steinharta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin, bez uszczypliwosci, ok? Z tego co mi wiadomo zegarkiem zainteresowany nie jesteś, a nie potrzebuje tu złośliwych uwag które tylko niepotrzebnie podgrzewaja atmosferę. Zobaczysz jak będziesz finiszowal ze Squale i jak irytujące bedą takie wrzutki. Ja nim zainteresowany nie jestem jak wiesz i dlatego powstrzymuje sie i powstrzymam od uwag. No offence. B)

Mysle ze atmosfery już się podgrzac nie da :P ....jest od dawna zimna jak trup :P .

Nie ma z mojej strony żadnej zlosliwosci....napisalem to z humorem ;) ...myslicie że jeśli mieli takie obsuwy to maja czas jeszcze na robienie zdjec ?? nie sądzę. Sami ogrzewacie atmosfere sugerujac, że wam zdjęcia lada chwila wyślą :)

A co do mojego projektu...doskonale sobie zdaje sprawe...że też może być komedia. Nie jestesmy w stanie tego przewidziec....wypada zawsze ufać...a zaufanie różnie się konczy niestety...Dzisiejszy Niemiec ma podejście turecko-saudyjskie to pojęcia ''czas'' i ''termin''

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po ostatnim wpisie @SIRLUKE1 atmosfera jest już tak gęsta jak "czarna dziura"

lista rezerwowa do Steinharta? rozumiem, że jak ktoś prześpi wpłatę to automatycznie wylatuje i zegarek dostaje następny ? (bez patyczkowania się)

brak zdjęć - czyli kupujemy kota w worku ?

wysyłka - jak? zbiorowa do Ciebie Łukasz, czy bezpośrednio do nabywcy? (jakie koszty)

co z bransoletami - kto zmówił, automatycznie płaci więcej o 65E?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin - luz, wiem że atmosfera jest napięta, choć zimna jak lód. I właśnie dalszego napinania, aż do "pęknięcia" chcę uniknąć.

Burns - kto i gdzie napisał o jakimś "wylatywaniu" z listy?? Poprosiłem przecież osoby, które awansowały z listy rezerwowej na listę główną o przesłanie mi na siebie namiarów, bo te chce otrzymać Steinhart żeby zrobić u siebie porządek, tzn. skontaktować się mailowo z tymi osobami, a nie z osobami które porezygnowały. To chyba naturalne, że chce żeby zegarki trafiły we właściwe ręce.

Co do zdjęć to również chętnie bym je zobaczył. I tutaj, znowu nikt nie napisał że ich nie będzie przed wysyłką wcale. Nie wyobrażam sobie wysyłki bez wcześniejszych fotek całości kompletu. Z tego co pamiętam w przypadku poprzednich limitek Steinharta takie zdjęcia pojawiały się na stronie.

Szczegóły wysyłki pojawią się kiedy tylko będzie to możliwe, czyt. zegarki będą gotowe.

W sprawie bransolet odpowie pewnie Łukasz, on ogarniał ten temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to czekamy do kolejnych WED'ów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak nie wyślą zdjęc, to napewnie nie puszczę dziadom kasy i zachęcam tego samego.

"Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdjęcia będą, pzrynajmniej Gunter mi je obiecał <_<

Wysyłka będzie prowadzona bezpośrednio do Was. O konieczności dopłaty zostaniecie poinformowani przez Steinharta mailowo.

Czekam na listę od Lecha, którą muszę wysłać do Niemiec.

Zegarki mają być rozsyłane podobno w przyszłym tygodniu. Póki co na miejscu nie ma jeszcze wszystkich sztuk, jest większość.

Temat bransolet ogarnę jutro z Anią, jak to zrobić żeby było dobrze i żebyście mogli dopłacić od razu za kpl.

Pozdrawiam

Łukasz

PS. widziałem że Burns zrezygnował, Lechu wrzuć kolejnego z listy na stal. I niech się chłopaki rozliczą :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.