Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana STEINHART - dyskusja ogólna, sugestie.

Rekomendowane odpowiedzi

No bez fotek sobie nie wyobrażam wysyłki. Dobre wieści ze już w przyszłym tygodniu coś sie z finalizacja ruszy.

Sprawę z Burnsem oraz podeslanie Ci listy zalatwie Lukaszu wieczorem, bo nie mam teraz dostępu do kompa i średnio wygodnie z obsługa forum.

Kiedy możemy spodziewać sie fotek kompletnych zestawów?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widać sprawy nabierają tempa ... czekam z niecierpliwością na fotki :) no i na info od Steinhart'a :)

PS. Lechu proszę o info czy masz wszystkie potrzebne dane .

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Schmeichel - przepraszam, że Cię pominąłem na liście, ale nie miałem przy Tobie żadnej adnotacji. Proszę podeślij mi więc na PW swoje dane adresowe oraz maila, dziś Łukasz będzie słał to wszystko do Guntera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fotki powinny pokazać się w przyszłym tygodniu. Obecnie zegarki są na sprawdzeniu u zegarmistrza, który nie ma siedziby w biurze Steinhart. Jak wrócą, to zostanie obfocony zestaw.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xylog

Czyżbyśmy dojrzeli światełko w tunelu? :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

UWAGA - UWAGA - UWAGA ! ! !

Bransoletowcy, dobre wieści cd.

Ustaliłem z Anią, że osoby chętne na bransoletę będą zamawiać je indywidualnie. Unikniemy tym samym jakiś problemów i błędów.

Bransolety DLC proszę chętnych o złożenie zamówienia poprzez link podany poniżej. Proszę się nie sugerować, że jest to bransoleta do Tritona 100. Taką macie zamówić.

http://www.steinhartwatches.de/de/Stahlband-fuer-Triton-100-atm-black-DLC,505.html

Teraz tak bardzo ważne. W momencie składania zamówienia w polu uwaga proszę podać hasło AQUARIUS oraz numer swojego zegarka. Zapłata do wyboru Pay pal lub bank.

Przy czym Pay pal, po przekierowaniu ze strony zamówienia na pay pala on wyliczy wam cenę 95,00. Nie kończycie tej procedury. Logujecie się osobno na Paypal. Przelew wykonujecie na [email protected] i tu również podajecie w uwagach hasło Aquarius i numer zegarka.

Przelewacie 60,00 euro ! ! ! Tak więc o 5 mniej niż było pierwotnie :)

Bransolety stalowe, czekamy z zamówieniami do przyszłego tygodnia - POROSZĘ NIE ZAMAWIAĆ, dam znać.

AHA JEDNA BRANSOLETA DO JEDNEGO ZEGARKA - jak ktoś ma stali i DLC to może zamówić jedną stalową i jedną DLC.

Łukasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zobione.

Że tak wprawdzie jest obecnie, jak jest, ale nikt nie powiedział, że tak koniecznie być musiało ani że tak zawsze być musi, ten wyścig opętańczy, w którym człowiek, który sobie siądzie i się zagapi, stał się przestępcą wobec epoki swojej, bo nie powinien ani posiedzieć na przyzbie, ani się zagapiać, ani herbatkę wypić spokojnie, tylko zaraz lecieć i coś rozwijać.

Mrożek do Lema AD 1963 (sic)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zamówiłem, ale nie przekierowało do Paypala. Mam czekać na info mailem. Oby zamówienie się odbiło.

EDIT;

jest potwierdzenie w skrzynce

Bez komercyjnych www :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

120EU na koncie mniej. Czuwaj

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też poszło... rozumiem, że te bransolety będą wysyłane razem z zegarkami... czy osobno?

Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by day

happy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WraQ:

"rozumiem, że te bransolety będą wysyłane razem z zegarkami... czy osobno? "

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/59503-edycja-limitowana-steinhart-ii-tura-zapisowdlc/

"( + będzie możliwość dokupienia osobno bransolety dedykowanej do Tritona (stal lub DLC), zapisy zorganizuję przed dokonaniem ostatecznych wpłat, tak żeby wszystko przyszło w jednej paczce)"

A przy okazji doczytalem:

" przewidywany czas realizacji wersji limitowanj to 3 miesiace"

To nie zarzut, to wspomnienie jak bardzo to było optymistycznie mierzone :))

:)

--

Pozdrawiam,/ZKD/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bransolety będą wysyłane w zestawie, dlatego tak ważne jest podanie numeru zegarka :)

@rtur a Ty masz dwa w DLC zamówione ? Czy zamówiłeś też stal ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@rtur a Ty masz dwa w DLC zamówione ? Czy zamówiłeś też stal ?

2xDLC

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A dziś otrzymałem już rachunek od Steinharta z taką oto adnotacją:

"Hi,

Today we receive your paymet about 120,00 EUR for this Invoice, but the Amount Total is

190,00 EUR, so please send the missing 70 EUR by Paypal"

Oczywiście w uwagach napisałem , że jestem z projektu :)

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem, że podałeś hasło Aquarius i numer zegarka ?

Wysłałem Ci PW :)

Czy ktoś więcej otrzymał takiego maila ? Pytam, bo może to ich system generuje automatycznie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KOLEJNA WAŻNA UWAGA ! ! !

Do wsyztkich tych, którzy zamawiać będą bransolety.

Złóżcie zamówienie i póki co nie przelewajcie pieniędzy. Przelewu dokonacie w momencie otrzymania na maila rachunku z prawidłową kwotą 60,00 euro.

Na przykładzie Artura wyszło, że ich system z automatu wylicza 95,00 euro, widzi niedopłatę i każe dopłacać. Rachunki, będą wystawiane ręcznie.

Ci co już kupili i przelali niech się nie martwią, wszystko jest zrobione prawidłowo.

Stalowcy, czekaja do przyszłego tygodnia.

Łukasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem, że podałeś hasło Aquarius i numer zegarka ?

Wysłałem Ci PW :)

Czy ktoś więcej otrzymał takiego maila ? Pytam, bo może to ich system generuje automatycznie ?

No ja też dostałem jakiś rachunek z niedopłatą...a wszystko zrobiłem wg instrukcji.

Łukasz - rozumiem, że to jakoś będzie naprostowane ? czy mam pisać do nich?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powyżej masz pełną informację na ten temat :)

Cytuje:

"Ci co już kupili i przelali niech się nie martwią, wszystko jest zrobione prawidłowo."

Ich system generuje fakturę z dopłatą automatycznie. Dlatego Ci co zamawiać będą teraz proszeni sa o nie płacenie do momentu otrzymania fakturty na kwotę 60,00 euro sztuka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja płaciłem przelewem, nie Pay Palem , i takiego zawiadomienia jeszcze nie dostałem. pewnie przelew właśnie puzzle układa :-)

Że tak wprawdzie jest obecnie, jak jest, ale nikt nie powiedział, że tak koniecznie być musiało ani że tak zawsze być musi, ten wyścig opętańczy, w którym człowiek, który sobie siądzie i się zagapi, stał się przestępcą wobec epoki swojej, bo nie powinien ani posiedzieć na przyzbie, ani się zagapiać, ani herbatkę wypić spokojnie, tylko zaraz lecieć i coś rozwijać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xylog

No tak, Burnsa nie ma i kto teraz będzie sprawdzał na Seikaczu czy już jest WED, czy jeszcze nie :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i d*pa blada

z jednej strony po koleżeńsku mógłbym, z drugiej przykro mi - Na Sumo nie ma tych dziwnych napisów tongue.gif

przyjemności

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hm, klikłem w weekend bransoletę dlc, dopisałem numer zegarka, itd, dostałem info na maila do zapłaty, ale z ceną regulrną. Mam czekać dalej na jakieś info?

pozdrawiam, Dominik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hm, klikłem w weekend bransoletę dlc, dopisałem numer zegarka, itd, dostałem info na maila do zapłaty, ale z ceną regulrną. Mam czekać dalej na jakieś info?

Dominik - przeczytaj parę postów wyżej. Też tak miałem - nic masz nie robić - sami sobie to naprostują. Coś ich system nie jest na to przygotowany...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, jako płacący przelewem właśnie otrzymałem info od Stenka, że wpłynęło i wszystko git - czyli już sobie naprostowali temat z nieprawidłową kwotą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.