Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana STEINHART - dyskusja ogólna, sugestie.

Rekomendowane odpowiedzi

Łukasz-jestem ZA. Wątpliwości miałem dlatego, że moim zdaniem nie wszystkie projekty w DLC wyglądają równie dobrze, a w stali wszystkie. Np bardzo mi się podobają modele vcore ale tylko w stali. Stąd myślałem żeby rozdzielić jakoś te głosowania. Ja w kazdym razie na 100% wezmę stal, więc mnie ten problem nie dotyczy. :)

Proponuję nie mieszajmy już z rozdzielaniem głosowań itp. Trzymajmy się tego co było ustalone. Głosujemy na projekt, niezależnie od tego czy w stali czy DLC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

+1

Co do Sphinx'a ... Łukasz szkoda, że nie dałeś swoich projektów, masz jeszcze czas :) do wtorku ... dawaj ankietkę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja trochę walczę z sobą bo z jednej strony skusiłbym się na to DLC tylko trochę jest to taki "strach przed tym co nieznane" jak się to mówi :) niemniej może być ciekawie - tak że na obecną chwilę mój głos tkwi w "stali" ale niewykluczone że wziąłbym DLC jeśli będzie do projektu pasowało :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde, no kusicie tym DLC... :)

panowie....pomyślałem i robię ukłon w stronę kolegów, któzy chcieliby by DLC a brakuje głosów- zmieniam swój ze stali na DLC- wszystkie projekty , które mamy i na które głosowałem są zaje..... i nie sądzę aby dlc odebrało piękno tym zegarkom.

p.s zresztą jakiś DLC trzeba mieć a nie opierać się tylko na opowieściach z netu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla zasady, mógłby wystawić , nie były złe te projekty ! Co prawda mi nie odpowiadały takie całe czarne, ale to nie oznacza że były złe !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"ta cisza to chyba przed burzą.. " dziś podsumowanie ankiet i jak rozumiem od razu ruszymy z dogrywką ? :>

w tej ostatecznej ankiecie projektu głosy powinny moim zdaniem być równoważne zapisaniu się na zegarek (ten konkretny na który oddany jest głos przy założeniu, że jego cena będzie w podawanym przedziale)

pozdrawiam

Przemo;

Przemo;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drodzy graficy :D

Dziś kończymy ankiety. Potrwają one do 18.00. Głosy oddane po tej godzinie będą uznane za nieważne! Zliczcie proszę głosy z Waszych wątków, te z postów oczywiście i niech każdy z Was edytuje pierwszy post, umieści w nim wyniki ankiety(dobrze widoczne), a wizualizację zwycięskiego projektu umieści najwyżej, tak żeby była widoczna. Nie zamykajcie swoich tematów - posłużą one do dopracowania zwycięskich modeli. Zamknijcie jedynie ankietę. Jeśli będziemy dopracowywać Wasze projekty w wątku zbiorczym, pogubimy się.

Niekoniecznie musi to być dzisiaj, ale żeby też nie ciągnąć tematu za długo - ogarnijcie to do, powiedzmy, czwartku.

Kwestia "dzikich kart" - po zliczeniu głosów i przedstawieniu ich przez Was w pierwszych postach ankiet (zerknę na nie w czwartek, jak wszystkie będą gotowe), ogłosimy dwie "dzikie karty" w wątku ogólnym. Nie wiemy do kogo one należą więc jak się dowiemy to trafią na drugie miejsca u autorów ankiet, zaraz pod wizualizacjami zwycięskich projektów z pierwszych miejsc.

Sądzę, że na dopracowanie projektów, które już teraz są świetne, wystarczy 5 dni, tj. do niedzieli, 20.03.2011 r.

A od poniedziałku kolejna tura i wybór zwycięzcy ;)

Macie jakieś uwagi? Jeśli tak, to śmiało :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam wiem do kogo należą dzikie karty :o bo jak ktoś ma 2 projekty w ankiecie to siłą rzeczy muszą przejść ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wrrrr ;) Rzeczywiście...

Dawno nie spoglądałem na wyniki ankiet i nie spodziewałem się takiego obrotu sprawy :/

Jak pojawią się kolejni zainteresowani to przedyskutujemy co dalej - może jakieś pomysły wypłyną, choć jestem za utrzymaniem dotychczasowej ordynacji, w której ewidentnie pojawił się błąd, bo trzeba było określić minimum projektów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest miecz obusieczny.. kto wejdzie do finału z 2ma podobnymi projektami.. ma potencjalnie mniejsze szanse... będzie sam sobie zabierał głosy ;)

Przemo;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie.

Myślę, że należało by jednak zrezygnować z dzikich kart ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem dzikie karty powinny dotyczyć tylko tych projektantów, którzy wstawili komplet pięciu projektów. To podejście było zgodne z naszymi założeniami co do głosowania. Jeżeli grafik uzna, że wystawienie do finału dwóch projektów zmniejsza jego szanse to po prostu wystawi tylko jeden najlepszy projekt-dzika karta ma być nagrodą, a nie karą. :o Jestem za utrzymaniem dzikich kart jako możliwości danej grafikowi. Nie powinniśmy moim zdaniem diametralnie zmieniać zasad (rezygonwać z tych kart), bo to nie będzie fair-na coś się w końcu wcześniej umówiliśmy. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż, faktycznie trzeba było ząłożyć min i max, ale kto się spodziewał.

Ja widzę tak rozwiązanie dzikich kart:

1. Lume sam już wcześniej deklarował, że nie chce dzikiej karty - temat załatwiony :D

2. Vcor - chyba się zgodzisz, że praktycznie dałeś jeden projekt tylko z liczbami, lub z indekasmi, tak więc jak Twój przejdzie jeden, to w zasadzie można go dopracowywać na dwa sposoby.

3. Panowie, którzy dali pełną gamę otrzymają po dzikiej karcie ;)

Lub

4. Mariusz i DMN powalczą o dziką kartę jedną, a my sami droga wpisu nazwy wybierzemy projekt, który nie został wystawiony przez grafików, o ile się na to zgodzą :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, apeluje, żeby nie zmieniać zasad w trakcie gry!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście że się zgadzam, sam miałem to zaproponować. Nie uważam tego za jakiś konkurs, czy rywalizację - więc jak dla mnie zasady mogą zmieniać się wielokrotnie, w końcu chodzi o to aby wspólnie podjąć jak najlepszą decyzję

Lubię małe zegarki…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście że się zgadzam, sam miałem to zaproponować. Nie uważam tego za jakiś konkurs, czy rywalizację - więc jak dla mnie zasady mogą zmieniać się wielokrotnie, w końcu chodzi o to aby wspólnie podjąć jak najlepszą decyzję

Święte słowa ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem za taką wersją która pasuje w większości - to nie ma być "przepchanie projektu" tylko wszyscy mają wybrać to co będą z radością nosili ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łukasz i Leszek-jako pomysłodawcy tego zegarka niech zadecydują ostatecznie co robimy. Nie traćmy czasu i finalizujmy ten zegarek. :(:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No więc ze swojej strony, jako jeden z organizatorów, jestem za pozostaniem przy dzikich kartach, tyle że dla uczestników którzy wystawili komplet projektów.

Ktoś wyzej pisał, że zwyciężyć ma projekt który podoba się nam wszystkim i to my mamy zdecydować co nam pasuje a co nie, ankiety tylko w tym pomagają i łatwiej ogarnąć bajzel :) Małymi kroczkami, wspólną dyskusją i zrozumieniem osiągniemy wkrótce cel, a tego chce chyba każdy z nas :(

Teraz pozostaje czekać na zdanie Łukasza w tej kwestii, ale chyba mamy podobne :)

I dla przypomnienia, żeby designerzy nie przeoczyli:

Drodzy graficy

Dziś kończymy ankiety. Potrwają one do 18.00. Głosy oddane po tej godzinie będą uznane za nieważne! Zliczcie proszę głosy z Waszych wątków, te z postów oczywiście i niech każdy z Was edytuje pierwszy post, umieści w nim wyniki ankiety(dobrze widoczne), a wizualizację zwycięskiego projektu umieści najwyżej, tak żeby była widoczna. Nie zamykajcie swoich tematów - posłużą one do dopracowania zwycięskich modeli. Zamknijcie jedynie ankietę. Jeśli będziemy dopracowywać Wasze projekty w wątku zbiorczym, pogubimy się.

Niekoniecznie musi to być dzisiaj, ale żeby też nie ciągnąć tematu za długo - ogarnijcie to do, powiedzmy, czwartku.

Sądzę, że na dopracowanie projektów, które już teraz są świetne, wystarczy 5 dni, tj. do niedzieli, 20.03.2011 r.

A od poniedziałku kolejna tura i wybór zwycięzcy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No więc ze swojej strony, jako jeden z organizatorów, jestem za pozostaniem przy dzikich kartach, tyle że dla uczestników którzy wystawili komplet projektów.

Moje zdanie jest takie same. Innymi słowy do finału wchodzą po jednym projekcie Lumy i Vcora oraz I i II miejsca od Mariusza i DMN'a :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to wiemy na czym stoimy i ruszajmy dalej z pracami :( Do wakacji nie ma już dużo czasu. :) Wiemy jaki jest czas realizacji ostatecznego projektu u Guntera?!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to jesteśmy dogadani :( Cieszy mnie to bardzo!

Jako, że nowa strona wątku to, wybaczcie, ale raz jeszcze:

Drodzy graficy

A od poniedziałku kolejna tura i wybór zwycięzcy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lechu, o ile mnie pamięć nie myli to miało być głosowanie nad średnicą koperty?

Czy odbędzie się takie głosowanie czy też został przyjęty standardowy rozmiar bazowego Tritona 45 mm?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co pamiętam, Tritona w limitowanej edycji możemy mieć tylko w rozmiarze standardowym. Pisał o tym Łukasz jakiś czas temu o ile mnie pamięć nie myli ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.