Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana STEINHART - dyskusja ogólna, sugestie.

Rekomendowane odpowiedzi

I jestem ZA ! 45 to dobry rozmiar na Divera, zwłaszcza z piękną tarczą !!! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Steinhart mowil, ze koperty z koronka na godz. 4 skonczyly sie. Beda dostepne nowe z koronka na godz. 3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj, to bardzo niefajnie...

Łukaszu- mógłbyś napisać do nich i zapytać o te koperty z koronką na 4? Czy znaleźliby jeszcze ok. 30 sztuk?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KE ?! W takiej kobyle koronka na 3 będzie uwierać niektórych ! Ojj bardzo nie fajnie !!!

My płacimy, my wymagamy ... Muszą znaleźć i już ! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No zrobienie 30 sztuk kopert z koronką na 4 sporo kosztuje, to drobniutkie zamówienie. Czekamy więc na info.

Mi koronka na 3 nie będzie przeszkadzała, choć nie ukrywam że wolałbym koronkę na 4 - estetycznie bardziej mi się podoba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tez zdecydowanie wolę tą na czwartej.

Skończyły się i już takich nie będzie.. czy będą ale potem. A jeśli to celowe to ciekawe czemu (taniej, coś się nie sprawdziło ? )

Przemo;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj- diver- kobyła i koronka na trzeciej?! nie pasuje mi zupełnie; musi być na 4-tej bez dwóch zdań.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieję, że da radę jeszcze nasze zamówienie zrobić z koronką na 4.

Poczekajmy, zobaczmy co odpowiedzą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zmiana dostawcy kopert, nowe zamowienie oplacalne przy ilosci ponad 300 szt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do Guntera pójdzie zapytanie czy zarezerwuje (jeśli mu zostały) ok. 30 szt. kopert z koronką na 4. Czekamy na odpowiedź i trzymajcie kciuki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jasne że to muszą być koronki na 4 ! Najwyżej poczekamy, aż dostaną dostawę ... co nagle to po diable. Może tak miało być ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzymamy kciuki. A czy wiemy już ile czasu Gunter potrzebuje na realizację naszego projektu? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na godz. 3-ej to liiipa... ;)

SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co pamiętam, Tritona w limitowanej edycji możemy mieć tylko w rozmiarze standardowym. Pisał o tym Łukasz jakiś czas temu o ile mnie pamięć nie myli ;)

Szkoda, jakoś słabo widzę tego potwora na moim 17,5 cm nadgarstku :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Również mam 17,5 i jakoś to przełknę ;) Do koszuli ubierał go nie będę, a na wakacje taki zegar jest w sam raz wydaje mi się. Nie obawiałbym się wielkości, tj. średnicy, bo zegarek może mieć i 48mm i świetnie leżeć - patrz Vostok Anchar. Liczy się lug to lug, żeby nie wystawał za bardzo poza obrys nadgarstka.

Tutaj dwie fotki poglądowe zajumane z sieci(jedna na małym nadgarstku, druga na średnim):

post-25253-0-21097400-1331828429.jpg

post-25253-0-15165000-1331828431.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Również mam 17,5 i jakoś to przełknę ;) Do koszuli ubierał go nie będę, a na wakacje taki zegar jest w sam raz wydaje mi się. Nie obawiałbym się wielkości, tj. średnicy, bo zegarek może mieć i 48mm i świetnie leżeć - patrz Vostok Anchar. Liczy się lug to lug, żeby nie wystawał za bardzo poza obrys nadgarstka.

Tutaj dwie fotki poglądowe zajumane z sieci(jedna na małym nadgarstku, druga na średnim):

A ile mają te nadgarstki, byłą taka informacja?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten dolny wygląda mi na maks. 17 ;) Górny jakieś 18,5. Ja mam 17,5 i z przyjemnością noszę swojego Aero 47 mm.

Zapytanie poszło, poczekamy zobaczymy. Przy okazji wysłałem projekty, które przeszły dalej, już czas aby Gunter się na ich temat wypowiedział. Zapytałem również o ewentualna realizację, oraz możliwość rezerwacji kopert :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda, jakoś słabo widzę tego potwora na moim 17,5 cm nadgarstku :(

Mam taki sam i jestem dobrej myśli :)

Skoro Aviation GMT się przyjął, to ten też da radę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zwróciłem uwagi na obwody nadgarstków :( Ale wyglądają, tak jak napisał Łukasz. Nie są zbyt wielkie, a zegarki wyglądają nieźle. Oczywiście każdy musi podjąć świadomą decyzję czy bierze i nosi z radochą, czy bierze i sprzedaje ze smutkiem, czy nie bierze wcale i żałuje płacząc po nocach :)

Łukaszu - dzięki za kontakt z Gunterem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość PICAD

Ja mam takie krótkie pytanie, bo jest juz wiele wątków i chyba setki już stron... możecie mi powiedzieć czy można jeszcze wpisać się na liste chętnych? Interesuje mnie wersja w stali. Ile będzie mniej więcejkosztować?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam takie krótkie pytanie, bo jest juz wiele wątków i chyba setki już stron... możecie mi powiedzieć czy można jeszcze wpisać się na liste chętnych? Interesuje mnie wersja w stali. Ile będzie mniej więcejkosztować?

Przeczytaj pierwszy post tego wątku. W skrócie: zapisy jeszcze przed nami, a koszt 450-500 "ojro" o ile dobrze pamiętam. Swoją drogą frank jakoś wpływa na tą cenę? :>

Przemo;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na realnych zdjęciach Triton wygląda jeszcze lepiej:) W stali będzie idealny na wakacje. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość PICAD

Ok dzięki, czytałem co nie co, ale mogło sie coś w między czasie zmienic...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na realnych zdjęciach Triton wygląda jeszcze lepiej:) W stali będzie idealny na wakacje. :)

Zaiste :)

PICAD - spokojnie, lista będzie dobrze widoczna i z pewnością jej nie przeoczysz :) Wszelkie najistotniejsze informacje dotyczące projektu i zachodzących zmian staram się wrzucać właśnie do pierwszych postów poszczególnych tematów lub ankiet.

Cena franka wpływu na cenę Stenka mieć nie powinna, bo Steinhart to niemiecka marka, a więc ze strefy euro :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.