Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana STEINHART - dyskusja ogólna, sugestie.

Rekomendowane odpowiedzi

post-25904-0-67093100-1331828473.jpg

Tutaj jest fajny paseczek. Lechu i Łukasz-mamy szansę na jakieś fajne gumy/paski od Stenka czy będziemy gdzieś indziej szukać tak jak ktoś już sugerował? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie w komplecie coś fajnego dostaniemy i nie domawiałbym nigdzie indziej pasków, bo to znowu zabierze czas. Po otrzymaniu zegarków możemy ew. zrobić jakiś zakup grupowy, już na luzie w jakimś sklepie internetowym :)

Na szczegóły dotyczące pasków do limitacji za wcześnie jeszcze i będziemy to pewnie dogadywać jak już pójdzie zamówienie i projekt wykonawczy. Z projektem wg mnie powinien zgadzać się kolor i materiał paska. Jeśli nie uda się takich dostać u Guntera wtedy zastanowimy się co dalej i ew. kupimy coś grupowo :) Tak pasuje? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, że pasuje. Ewentualny zakup grupowy jest świetnym pomysłem, a i Gunter mam nadzieję, że też coś fajnego dorzuci... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to się cieszę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie - paski to już najmniejszy problem - dobierzmy coś fajnego co nie pójdzie od razu w odstawkę, ale też nie ma za bardzo co wymyślać - pasek to jest problem ostatniej kategorii :) zawsze można faktycznie samemu coś skombinować albo zamówić grupowo coś ciekawego :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mariusz masz rację ale...ja sobie założyłem, że w lipcu (wyjazd urlopowy) będę miał ten wakacyjny zegarek kompletny TIP TOP. Dlatego wolę robić szybsze ruchy żeby potem nie zostać z ręką w nocniku. Dlatego myślę o czasie realizacji przez Guntera, projekcie dekla i paskach. Mamy kilka super projektów zegarka i tutaj już finiszujemy szczęśliwie, więc warto myślec do przodu. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o pasek to ze strony Stenka możemy na pewno liczyć na paski z katalogu jego akcesorii np.:

na taką gumkę

619279499band001kautschuk241.JPG

lub taką skórkę z gumą

1012133138band210kautschuk241.JPG

182008179band214kautschuk24.1.JPG

lub na takie nowe paski z rekinka, idealne do nurasa :) Już widzę Niebieskiego Vcora lub Żółwia Lume z niebieskim rekinem :)

1543043911band222haifisch241.JPG

Poza tym pewnie wielu z nas zamówi swojemu limitowanemu Triton'kowi jakiś hand made ... Przemek szykuj się chłopie :):)

Konkretny zegar musi mieć konkretny pach z Pre-V

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zrobię z niego pewnie czołg i oprócz paska sprawię sobie bransoletę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rekinki super...guma...taka sobie. Szału nie ma... Gdzieś ostatnio na forum widziałem chyba DOXĘ diverka-pomarańczową na pomarańczowej gumie...CUDO :)))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No rekin też mi najbardziej przydał do gustu z tego co widać powyżej :) zwłaszcza ten ostatni niebieski :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paski te nie są tanie a i jakością nie powalają (wnoszę po swoim od Marine). Nie rozumiem ceny tego paska "skóra z gumą" - 45EUR to sporo za dużo :/

Ale spokojnie, w komplecie pewnie będzie gumka, a jakiś bardziej fikuśny pasek sobie domówimy jeśli będą chętni :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A takie od Hirsch'a

PB240170.JPG

Tylko, że to masakra cenowa :) ponad 50 funciaków

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No mnie te gumy od Hirscha nie powalają. Na starość robię się chyba zbyt wybredny. :) Jakaś gumka w żywych kolorach i rekinek na dokładkę...to będzie to :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta guma od Hirscha to wg mnie w ogóle nie pasuje do tego zegarka - lepsza będzie taka normalna diverowa jak już a nie tak fikuśno-cyrkowa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może i racja :):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najfajniejsze Sharki w rozsądnych pieniądzach imho robi OfficialTime:

f58a3cb167fdc6dfdb1c588711a6932b.jpg

a jest jeszcze płaszczka hehe:

6b6261011a81cc83dfa2325c72c5acb8.jpg

BOBy Sharki mają słabe wykonczenie końcówki nici...;-(

SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spinner dobrze gada- pachy z OT naprawdę dają radę:) najtańsze nie są ale imo warto.

Aleśmy se problem znaleźli na wieczór. Jakby innych nie było...

A może byśmy z ankietami w sobotę zaczęli bo widzę że w wątkach i tak niewiele się dzieje. Co graficy na to?

To oczywiście tylko sugestia i nie odbierajcie tego jak poganiania! Zostałoby więcej czasu na dekiel:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To będzie sikor, w którego dodatki będzie warto zainwestować. Taki mam plan :)

pzdr

pozdrawiam, Dominik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może byśmy z ankietami w sobotę zaczęli bo widzę że w wątkach i tak niewiele się dzieje. Co graficy na to?

To oczywiście tylko sugestia i nie odbierajcie tego jak poganiania! Zostałoby więcej czasu na dekiel:)

No właśnie :)

Niecierpliwię się i niepokoję nieco, bo widzę, że projekty DMN jeszcze się nie opracowały po ankiecie, a lokuję tam swe nadzieje (w tym na dziką kartę...).

Czy te projekty też poszły do Guntera poglądowo?

Że tak wprawdzie jest obecnie, jak jest, ale nikt nie powiedział, że tak koniecznie być musiało ani że tak zawsze być musi, ten wyścig opętańczy, w którym człowiek, który sobie siądzie i się zagapi, stał się przestępcą wobec epoki swojej, bo nie powinien ani posiedzieć na przyzbie, ani się zagapiać, ani herbatkę wypić spokojnie, tylko zaraz lecieć i coś rozwijać.

Mrożek do Lema AD 1963 (sic)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem ciekawy co On powie na te nasze pomysły... :):)

SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja proponuję jednak poniedziałek - u mnie się mało dzieje bo po prostu jak miałem sporo czasu kiedy projekt się zaczynał to tak teraz tego czasu mam mało i po prostu nie mam kiedy tego zrobić, a na siedzenie po nocach ostatnio coś siły brak :) idzie weekend więc mimo że mam już kilka rzeczy naumawiane to zdecydowanie jest mi to prościej to zrobić niż jak mam taki czas jak np w tym tygodniu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też się zastanawiałem czy nie warto wcześniej zacząć ankiety finałowej ale po wypowiedzi Mariusza, myślę że warto grafikom dać weekend na dopracowanie projektów. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, nie było pytania:) czekamy na poniedziałek :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.