Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana STEINHART - dyskusja ogólna, sugestie.

Rekomendowane odpowiedzi

Dobrze prawisz, chodzi za mna takie cóś ;)

Coś w stylu nowego Schaumburga GT-1 i GT-2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawy projekt - szczególnie na zegarek elitarny bądź co bądź.

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jak, zakładać wątek ogólny na dyskusje? ;)

Panowie, ochłońmy, przemyślmy propozycje i projekty, zobaczmy co oferuje na stronie Steinhart. Jak tylko dostaniemy zegarki z tej edycji, od razu możemy myśleć o kolejnej :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja z innej beczki, ale tu juz chyba jest miejsce na offtop....

ma ktoś pomysł na branzolete do dlc?

linki mile widziane.... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczorajsza Wielka Pardubicka była ekscytująca. ;)

Dokładnie, do dziś gęba mi się śmieje, jak sobie wyobrażę nas wszystkich siedzących nad komputerami i czającymi się nad numerkami :)

W ogóle ten temat od kilku tygodni poprawia mi samopoczucie, nawet nie wiem czy nie bardziej, niż sam zegarek :D

pozdrawiam, Dominik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja z innej beczki, ale tu juz chyba jest miejsce na offtop....

ma ktoś pomysł na branzolete do dlc?

linki mile widziane.... ;)

Ja może będę coś w tym stylu szukał.. ale dopiero jak już będzie zegarek u mnie :D

aukcja

Przemo;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm.... mesh? myslalem raczej o takiej gasienicy czolgowej ala ta w boschecie cave dwellerze... mocnej i mocno wygladajacej....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bransoleta do "czarnucha" poszukiwana. ;)

Też o tym myślę. Dlatego jeżeli ktoś ma coś fajnego na oku to proszę o link lub zdjęcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze,pamiętam jak się rozpoczął ten temat. Miałem wielkie obawy, że nie uda się zebrać określonej ilości chętnych i dopiąć projektu,a tu taka niespodzianka ;)

Wilekie gratulacje dla projektantów i organizatorów!!!

Panowie jesteście wielcy!

Teraz tylko miejmy nadzieję, że Steinhart się przyłoży i nie będzie niedoróbek :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze,pamiętam jak się rozpoczął ten temat...

Zainspirowałeś mnie do sprawdzenia, to wszystko zaczęło się 19/02/2011 o godz. 19:51 ;)

Tymi słowy:

"Niestety Pawle masz rację :)

Za mało w nich fantazji i odwagi, może sami zrobimy projekt dla fanów Stenka ?

STEINHARTOWO EDITION :)"

Choć niewątpliwie za prowodyra należy uznać Eugene

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fantastycznie ułożył się ten projekt, tylko szkoda że nazwa nie przeszła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie czytam te stare posty w Steinhartowie (od 30 strony). Panowie to szło jak lawina ;) Polecam wrócić i poczytać :)

Zaje... uczucie być częścią tego wszystkiego co działo się z projektem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Damian, mówisz o deklu? Wiesz, zrobienie własnoręcznie graweru Steinhartowo to jakieś 20-30 zł ;) Na upartego.

pozdrawiam, Dominik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze zegarków nie mają, a już za modowanie się biorą ;) Nie ma jak perspektywiczne myślenie :)

Ja nawet nie pamiętam jak to się zaczęło i jak do łba mi przyszło żeby założyć ten temat, ale wiem że fajnie wyszło i za każdym razem jak tu wchodzę rzeczywiście humor mi się poprawia :) Były momenty sporej spinki, zresztą sami wiecie kiedy, ale przy kolejnym projekci będę się pewnych rzeczy wystrzegał i będzie oks :)

Aha- po głowie chodzi mi już lotnicze chrono w rozmiarze 44mm (takie jak ASTA Edition), w PVD tym razem :) Ale to tak tylko jako luźne rozmyślania nad edycją 2012 więc nie bierzcie tego do serca :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lechu! bądź naprawde odwazny! chrono? lotnicze? w pvd? wszystko-ok! ale 55mm!!!! ;) zapisuje sie juz dzis

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xylog

Ja jestem za czyms nowym, ale moze forumowy? Bo Gliceryna z tego roku jakaś taka mało inna. Bez tego polotu jaki ma Aquarius.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm.... mesh? myslalem raczej o takiej gasienicy czolgowej ala ta w boschecie cave dwellerze... mocnej i mocno wygladajacej....

Taka bransoleta jak w Cave Dwellerze to byłoby coś! Szukamy, panowie - szukamy! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

xylog- Steinhart to marka bez większej historii (za to oferująca w tych pieniądzach naprawdę WIELE), a ta w przypadku zegarków forumowych na tym forum odgrywa sporą rolę przy wyborach marki. Nie chcę z tym dyskutować i wpychać się między wódkę a zakąskę. Jeśli forumowicze wybiorą Steinharta jako zegarek na przyszły rok, nie widzę problemu, a jeśli nie, to też nie widzę problemu ;) Zrobimy sobie swój podforumowy, taki jaki chcemy. Trzeba pamiętać, że im więcej osób bierze udział w projekcie na tym większe kompromisy trzeba iść i zegarek traci charakter. Większość będzie chciała zegarka bardziej uniwersalnego, zachowawczego. Tutaj natomiast możemy sobie przygotować w wąskim gronie to co nam pasuje i to w małej limitacji, bo wystarczy 25-30 szt. na limitację :)

Kamyk45- posiadam mesza od tego sprzedawcy, ale klasycznego stalowego i powiem tak- jakość bardzo dobra, ale na żywo jest zdecydowanie mniej masywny niż na zdjęciach, które są mocno podkreślone. Do mesza omegowskiego na przykład brakuje mu bardzo dużo :/ Polecam, ale raczej do delikatniejszych zegarków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnia, wypracowana wspólnie z Gunterem wizualizacja tyłu. Uwierzcie mi w tej kwestii nie było już tak łatwo.

W związku z powyższym zmian już nie przewidujemy.

Zegarek po weekendzie pojawi się na stronach Steinharta i tam będziemy go zamawiać.

Kody już mam, zaraz z Lechem ustalimy jak zostaną Wam przekazane ;)

post-5518-0-78081300-1306495089_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygląda bajkowo, a więc nic się nie zmieniło ;) Dzięki Łukasz!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze to nie jestem zachwycony tym, ze napisy są niesymetryczne... Ale cóż - trudno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwszy raz kupiłem zegarek z plakatu ;). A nawet DWA!!!Ale ładny ten plakat! Czekamy na kody , na zmiany na stronie producenta. Co do zegarka na za rok :). Im większy tym lepszy. A i kolorowo powinno być- więc jak najbardziej 55mm i do tego w pomarańczu czy żółci !!! A co , a niech tam , Musi być widoczny i jedyny w swoim rodzaju !

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I najlepiej z kukułką ;)

Nie kłóć się z idiotami - sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.