Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana STEINHART - dyskusja ogólna, sugestie.

Rekomendowane odpowiedzi

Fakt jest tylko jeden model w tym rozmiarze, a zważywszy na cenę - bez rewelacji.

Nie kłóć się z idiotami - sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie- mamy już zwycięzcę aukcji charytatywnej.

Numerek 1/33 w DLC wędruje do kolegi jaszczur11 - wielki gest i serducho! :)

Numerek 1/33 w stali jeszcze czeka na potwierdzenie, bo nie wiem czy dobrze zostały zrozumiane zasady licytacji. Czekam na określenie się użytkownika z najwyższą sumą do jutra do 12.00, jeśli nie będzie odpowiedzi, numerek trafia do Ozzie89.

Rafale, raz jeszcze dzięki za udział! :) Odezwę się na PM.

Edyta: No i mamy drugiego forumowicza z wielkim sercem - piotrask76 potwierdził udział w aukcji i po przelaniu pieniędzy na konto Jaśka zostaje właścicielem nr 1/33 w stali! ;)

Obu panom bardzo dziękujemy! Czekam na potwierdzenia wpłat, przedstawię je oczywiście na forum, a chłopakom przekażę numery do zamówienia ich "jedyneczek" :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poniedziałek mija a zegarka nie widać !nie widać! nie widać!....

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No żartujesz, ja już swojemu przymiarkę trzeciego paska robię

Na Twoim miejscu słałbym do Steinharta maile pełne oburzenia ;)

Nie kłóć się z idiotami - sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już za chwileczkę już za momencik ;)

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arturze- wszyscy czekamy. Niestety nie wszystko odbywa się tak gładko jakbyśmy tego sobie życzyli i takie obsuwy to rzecz normalna, tym bardziej że mowa była o początku tygodnia ;) Mamy jeszcze wtorek, środę...

Aha- dopiero teraz zauważyłem jak w przypadku innych edycji limitowanych rozwiązana jest kwestia podawania indywidualnych kodów. Tak to wygląda:

post-25253-0-11233700-1331846271.png

Zapewne tutaj będziemy wpisywali swoje kody zamówienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stary,rewelka ,dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Noooo... jestem pod wrażeniem. Z tym zegarkiem można pomajstrować paskami ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vcore ;)

Pamiętam, że kiedyś taki generator gdzieś widziałem (też był Twojego autorstwa?) i zrobił na mnie wielkie wrażenie. Zapomniałem, a teraz takie coś i to z Aquariusem w roli głównej...no po prostu mistrzostwo! Wielkie dzięki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekaw jestem ilu z Was się przejedzie na rozmiarze tego zegarka, 55mm lug to lug, to naprawde sporo i przy nadgarstku poniżej 18cm nie będzie to dobrze wygladać. Inna sprawa, że zegarek może służyć jako kolekcjonerski, bo naprawde jest to udany projekcik i może się podobać ;)

Tak czy siak jestem niemal pewny, że właśnie przez rozmiar zaraz po zakupie, pare sztuk wyladuje na bazarku.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jeszcze inna sprawa, że to będzie zegarek wakacyjny, weekendowy, sportowy, itp. W takim przypadku duży rozmiar nie razi tak jak do garnituru :P

Tak czy siak jestem niemal pewny, że właśnie przez rozmiar zaraz po zakupie, pare sztuk wyladuje na bazarku.

Liczysz na wyprzedaże? :P

To dlatego na razie nie zamawiałeś. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja Michale mam 17,5mm i np. X-Wind, zegarek o porównywalnym rozmiarze, leży bardzo dobrze, ale to rzeczywiście kres możliwości ;) Poza tym tak jak pisze Mirek - zegarek ma posłużyć jako zegar wakacyjny, do śmigania na plaży, a do tego jak najbardziej będzie się nadawał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mierzyłem Vostoka Anchara rozmiar zdaje się podobny , średnica koperty 48mm, a dł z uchwytami 56mm i leżał idealnie. Nadgarstek oczywiście 17,5.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Liczysz na wyprzedaże? :P

To dlatego na razie nie zamawiałeś. :)

Rozgryzłeś mnie ;) Wszak to dobra taktyka, zobaczymy co to Steinhart przyśle, i jak mi się rzeczywiście spodoba, to hop na bazarek :P

A wracajac do tematu, jeżeli będzie to zegar na plaże, to ok, ale nie powiecie mi chyba, że jak uszy będą wystawać poza nadgarstek, to będzie fajnie to wygladać? A tak będzie to własnie wygladało u ludzi z mniejszymi nadgarstkami.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mierzyłem Vostoka Anchara rozmiar zdaje się podobny , średnica koperty 48mm, a dł z uchwytami 56mm i leżał idealnie. Nadgarstek oczywiście 17,5.

Co kto lubi, ważne żeby właścicielowi się podobało ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swego czasu poprosiłem Tomka, jednego z użytkowników Tritona o krótką recenzję, żebyśmy wiedzieli na czym stoimy, bo niewielu z nas miało ten zegarek na ręku. Tomek opisał zegarek, wrzucił kilka zdjęć, które opublikowałem w pierwszym poście tego tematu i na jego 16,5cm nadgarstku zegar leży naprawdę nieźle (to również kwestia "płaskości nadgarstka").

Na chwilę obecną nikt niewiele osób ma szanse na przymiarkę, ale m.in. po to w pierwszym poście wrzuciłem te poglądowe, nadgarstkowe fotki, które pomagają podjąć decyzję. Mam świadomość tego, że to kawał bydlaka, ale jak wynika z ankiety większość właśnie takie bydle chciałaby zobaczyć na swojej ręce i w najbliższym czasie zobaczy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie powiecie mi chyba, że jak uszy będą wystawać poza nadgarstek, to będzie fajnie to wygladać? A tak będzie to własnie wygladało u ludzi z mniejszymi nadgarstkami.

Ja mam optymistyczne podejście, najwyżej będzie trzeba powiększyć nadgarstek, taką mam koncepcję ;)

Mój nadgarstek ma 17,5cm, pół roku siłowni i da się z niego wyżyłować z 1cm :P

Można też zrobić przeszczep innej ręki, zawsze coś się wymyśli, żeby tylko zegarek został :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można też zrobić przeszczep innej ręki, zawsze coś się wymyśli, żeby tylko zegarek został :P

Uwielbiam to forum ;):P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lechu_wroc kiedyś pokazywałem ten generator na forum CW, jednak w wersji niedopracowanej (Było mniej pasków do wyboru, i na czarnych paskach nie było widać niektórych tekstur)

Lubię małe zegarki…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie, właśnie...masz łeb jak sklep kolego :angry:

Pozwoliłem sobie wrzucić do pierwszego postu, żeby każdy wiedział jak umilić sobie czas oczekiwania na naszą limitkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dodałem kilka nowych typów pasków

Lubię małe zegarki…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dodałem kilka nowych typów pasków

Super sprawa. Planujesz jakieś bransolety?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.