Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana STEINHART - dyskusja ogólna, sugestie.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość xylog

Jest już nasz Aquarius na stronce Steinharta :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie ? Jakoś nie widzę :)

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest już nasz Aquarius na stronce Steinharta :)

Uprzedziłeś mnie :lol:

Tak jak pisze xylog, Aquarius jest już dostępny, jak tylko pojawi się wersja DLC (za moment) to przeprowadzę zamówienie swojego i opiszę cały proces w tym wątku :)

Narazie wystawiona stal, ale tylko w języku niemieckim, w tej chwili Gunter pracuje nad DLC i tez ją podepnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli angielska wersja już jest :lol:

Coś tam się jeszcze na stronach miesza ;)

Mam prośbę poczekajmy z zamówieniami do 14, żeby to wszystko się na jego stronach poukładało :)

Oczywiście jeśli ktoś nie chcę czekać, aż my z Lechem przetestujemy sposób zamówienia to niech zamawia :) ale tak jak pisąłem po 14, ok ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja bedę testował w dzień :)

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na razie nasza specjalna edycja ściśle tajna :). Nikt się spoza kręgu zainteresowanego nie dowie :).Dobre !

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Narrreszcie! :)

Jak pisał Łukasz- poczekajcie do wieczora, w pierwszym poście pojawi się instrukcja zamówienia :) Stestujemy to na własnej skórze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokonałem właśnie testowego zamówienia swojej stalówki, napisałem maila do Guntera opisując krok po kroku jak tą czynność wykonałem i zapytałem czy poprawnie. Jeśli dostanę info, że wszystko ok to podam instrukcję jak dokonać przedpłaty.

Najpewniej trzeba będzie najpierw na stronie podać indywidualny numer (kod zegarka), później podać swoje dane, zatwierdzić wysyłając zamówienie. Później strona kieruje nas do PP, ale PP wymusza płatność 465EUR czyli za całość(w tym momencie odpuszczam bo robimy przedpłaty, wylogowuję się). Wchodzę na maila, odczytuje swoje zamówienie (jest tam numer klienta i numer zamówienia) oraz mail paypal na który ma iść kasa ([email protected]). Loguję się znowu do PP, tym razem kwoty wymuszonej nie ma, wskazuję odbiorcę (czyli podaję maila Steinharta), w wiadomość do odbiorcy wklejam numer klienta i zamówienia, dodatkowo jeszcze ifno 25/33 (steel) i wysyłam :)

Tak to zrobiłem, czekam na info czy to prawidłowy sposób. Jeśli się potwierdzi oczywiście dam znać i opisze krok po kroku jak to zrobić :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lechu super :)

Ja czekam jeszcze na DLC i wówczas złożę zamówienie.

Myślę, że można to zrobić tak jak opisałeś :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie wydaje mi się że innej opcji nie ma, a w szczególności trzeba uważać żeby nie zatwierdzić za pierwszym razem w PayPalu od razu całej kwoty 465EUR i w tym momencie przejść do maila i zrobić przelew PP "ręcznie", podając info z maila w polu wiadomości do odbiory.

Mimo wszystko poczekajcie z zamówieniami dopóki nie dostanę potwierdzenia czy zrobiłem to dobrze, nie chciałbym później odkręcać jakby coś poszło nie tak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W wypadku rosyjskich limitek tak zamawialem. Przy wprowadzeniu w zamowieniu kraju z poza EU, VAT odlicza sie automatycznie i rosnie cena dostawy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A można będzie przelać kase bezpośrednio na konto Steinharta , mam konto w niemieckim banku więc to dla mnie najprostrze rozwiązanie ,ale z PP też sobie poradzę jak by co.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co wiem to mzna przelać bezpośrednio na konto również, ale czy jest taka opcja do wyboru, przy zamówieniu to nie wiem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie dostałem potwierdzenia sposobu płatności więc proszę poczekajcie do jutra z przedpłatami. Wydaje mi się, że sposób opisany przeze mnie na poprzedniej stronie jest ok, ale dla pewności wstrzymajmy się.

Co do sposobów płatności to jest również opcja przelewu. W mailu potwierdzającym zamówienie są dokładne namiary na konto Steinharta :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tak to DLC już jest na stronie oficjalnej- więc jednak pierwszy.

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W niemieckiej wersji językowej są już dwa modele :) Wciąż czekam na potwierdzenie, pewnie je jutro dostanę a wtedy dam znak żebyście wpłacali zaliczki według instrukcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda że szkło płaskie i jako zielonej luminowy użyli C1, a nie trzykrotnie mocniejszej C3. Może da się poprawić póki produkcja nie ruszyła?

Add: C3 jest w kolorze jasny beż, świeci tak samo na zielono, tylko mocniej i dłużej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba przycisnąć Guntera!

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda że szkło płaskie i jako zielonej luminowy użyli C1, a nie trzykrotnie mocniejszej C3. Może da się poprawić póki produkcja nie ruszyła?

Add: C3 jest w kolorze jasny beż, świeci tak samo na zielono, tylko mocniej i dłużej.

Zmian już nie przewidujemy, dodatkowo nam zależało na lumie białej w dzień, a nie jasno beżowej :)

Właśnie zamowilem swój DLC, czekam na maila z numerem zamówienia. To co napisał Lechu jest chyba najwłaściwszą ścieżką :lol:

W trakcie realizacji zamówienia na stronie pojawia się komunikat, że mamy wpłaci tylko zaliczkę.

Zaraz opisze to dokładnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

x

Sory nie doczytałem, że C3 jest beżowa. Niestety pozostaje bez zmian.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.