Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana STEINHART - dyskusja ogólna, sugestie.

Rekomendowane odpowiedzi

Raport bieżący:

Cisza spokój, żadnych głosów. Ostatni wpis z 08.07.

Tam też wakacje...

Łoś on "sniff sniff" mode ;)

Że tak wprawdzie jest obecnie, jak jest, ale nikt nie powiedział, że tak koniecznie być musiało ani że tak zawsze być musi, ten wyścig opętańczy, w którym człowiek, który sobie siądzie i się zagapi, stał się przestępcą wobec epoki swojej, bo nie powinien ani posiedzieć na przyzbie, ani się zagapiać, ani herbatkę wypić spokojnie, tylko zaraz lecieć i coś rozwijać.

Mrożek do Lema AD 1963 (sic)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sobie wczoraj przejrzałem korespondencję w komunikatorze i zerknąłem kto odczytał wiadomość z indywidualnym kodem do zamówienia zegarka - okazuje się, że niektórzy nawet jej nie odczytali także proszę o tzw. spięcie pośladów i dokonanie przedpłaty lub szybką rezygnację z numerka, żeby dać innym szansę zamówienia. Jakbyście dokonali tej przedpłaty w ciągu powiedzmy tygodnia byłoby super. Później i tak poprosimy Guntera o listę opłaconych numerów i będzie klops :/ Z góry dzieki za poważne potraktowanie tematu!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sobie wczoraj przejrzałem korespondencję w komunikatorze i zerknąłem kto odczytał wiadomość z indywidualnym kodem do zamówienia zegarka - okazuje się, że niektórzy nawet jej nie odczytali także proszę o tzw. spięcie pośladów i dokonanie przedpłaty lub szybką rezygnację z numerka, żeby dać innym szansę zamówienia. Jakbyście dokonali tej przedpłaty w ciągu powiedzmy tygodnia byłoby super. Później i tak poprosimy Guntera o listę opłaconych numerów i będzie klops :/ Z góry dzieki za poważne potraktowanie tematu!

Jeżeli zwolni się numerek 3 albo 33 to chętnie zamienią moją 13. :);)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tu z poważnym apelem, a Ty wyskakujesz z rezerwacjami :)

Śmigaj do stalowego wątku i tam się wpisz, uwzględnię w razie czego ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stalową "3" mam ja i na pewno jej nie zwolnię ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tydzień bez posta :) Łukasz czy mi się dobrze kojarzy, że w środy piszesz z panią Anią? :unsure: Może Gunter się znalazł, albo ogólnie może uda się coś dowiedzieć... np. czy w ogóle rozpoczęły się prace? :D A może nawet udałoby się wyciągnąć "pierwszy" :( termin realizacji?

Przemo;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze kojarzysz :(

Ania najczęściej odpisuje w poniedziałki i środy :D

Gunter się znalazł, ale póki co nie odpisuje, zauważyłem, że jak jest jaiś trudny temat to on tak jakby głowę w piach :) Oczywiście obecnie trudny temat to cena bransolet :unsure:

Zegarki z tego co wiem są już w fazie produkcji, ale co to oznacza dokładanie nie wiem. Pewnie poddostawcy szykują jakieś matryce, nadruki, bezele, wskazówki więc pewnie to potrwa :) Ania pisała mi, właśnie, że musimy uzbroić się w cierpliwość.

Jak wrócę z urlopu to przyatakuję ich bardziej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to trochę nas z Łukaszem nie będzie :unsure: Mam nadzieję, że pod naszą nieobecność nie uschniecie z tęsknoty :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam w ten piękny listopadowy poranek... :unsure:

Panowie, spoko. Myślę, że na ten urlop jeszcze możecie sobie pozwolić :(

Z następnym będzie gorzej, kiedy nasza cierpliwość będzie już na poziomie niemieckiego forum :D

Uspokajam, nie żeby tam się coś działo specjalnego, ale wychodzące z firmy sygnały, że "należy uzbroić się w cierpliwość" połączone z doświadczeniami innych limitacji każą mi nastawiać się na napięte oczekiwanie, czy zegarek dojdzie na wakacje 2012. :)

Ciekawe swoją drogą, jak wielu producentów zegarków ma ostatnio problemy z ogólnie pojętą punktualnością :)

Łoś

Że tak wprawdzie jest obecnie, jak jest, ale nikt nie powiedział, że tak koniecznie być musiało ani że tak zawsze być musi, ten wyścig opętańczy, w którym człowiek, który sobie siądzie i się zagapi, stał się przestępcą wobec epoki swojej, bo nie powinien ani posiedzieć na przyzbie, ani się zagapiać, ani herbatkę wypić spokojnie, tylko zaraz lecieć i coś rozwijać.

Mrożek do Lema AD 1963 (sic)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak mi się przyplątało

Nawet pasuje, era wodnika :D

Pozdrawiam, Wojtek

Dążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze są chętni z listy rezerwowej na limitkę w czeni ;-)

Bez komercyjnych www :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W jednej z chorwackich restauracji :D :

130404aqua.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie gdybyś miał ze soba zegar to byś od właściciela zniżkę otrzymał :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

będę musiał nad tym pomyślęć , gdyż za rok ponownie tam zawitam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od razu bym Stenka zdjął z ręki i pokazał ;) Właściciela tej knajpki pewnie by zamurowało!

pozdrawiam, Dominik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra obejrzałem ten filmik i aż mnie ciarki przeszły na myśl jak będę rozpakowywał Aquariusa ... to pewnie będą niezapomniane chwile. Otrzymamy zegar, w którego produkcje włożyliśmy wiele pracy ;):D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jesteś w tym "chceniu" odosobniony ;)

Nie kłóć się z idiotami - sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na ich zdjęciach Proteus wymiata, tort rewelka ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem krótko: szacunek dla nich.

Zaprojektowali fajny zegarek a pomysł z wymiennym bezelem po prostu świetny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.