Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana STEINHART - dyskusja ogólna, sugestie.

Rekomendowane odpowiedzi

A ja bym zaczął już zabawę z limitowanym pilotem. Mniej będzie nam się dłużyło :lol:

trebor ma świętą rację. ja bym się pisał na pilota jak najbardziej. biorąc pod uwagę talenty projektowe naszych kolegów z forum możemy mieć zagwozdkę z wyborem konkretnego projektu. ja jestem ZA!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko że sporo pary w projektowanie pilota poszło na projekty dla Chronos-Art... może jednak nie pilocik? :lol:

Przemo;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale najprawdopodobniej wykorzystany zostanie tylko jeden, zwycięski projekt więc pozostałe pozostając właśnością intelektualną projektantów mogą zostać przekazane dla nas celem dalszej ich obróbki i modyfikacji :P Oczywiście przez tych samych autorów, których można poprosić o udział w naszym projekcie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aviatory i nurki- sporo już tego jest i było

wyzwaniem byłaby limitka związana z kosmosem

ale byłoby to chyba dosyć kosztowne ...

ewentualnie "army" - czyli coś do zadań specjalnych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

army/tactital daje duże pole do popisu, szczególnie jeśli chodzi o detale czy dekiel :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Że tak wprawdzie jest obecnie, jak jest, ale nikt nie powiedział, że tak koniecznie być musiało ani że tak zawsze być musi, ten wyścig opętańczy, w którym człowiek, który sobie siądzie i się zagapi, stał się przestępcą wobec epoki swojej, bo nie powinien ani posiedzieć na przyzbie, ani się zagapiać, ani herbatkę wypić spokojnie, tylko zaraz lecieć i coś rozwijać.

Mrożek do Lema AD 1963 (sic)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może na bazie Apollona - pewne połączenie wielu styli, w tym możliwość zrobienia kilku zmiennych bezeli do każdek sztuki. Co prawda projekt bazowałby na projekcie innego forum - Proteusie, jeśli chodzi kopertę, niemniej możnba by pójść o wiele dalej.

Zresztą, nikt nie powiedział przecież, że kolejny projekt musiomy robić u Steinharta. Jest sporo mniejszych, ale równie prężnych firm, które w podobnej cenie zrobią dla nas fantastyczny zegarek. Włącznie z tym, że być może moglibyśmy zaprojektować własny kształt koperty - jak było w przypadku Proteusa u Steinharta.

pozdrawiam, Dominik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gdy go zobaczyłem, pierwsza myśl była podobna do twojej

jednak po chwili przemyślenia - forma tego zegarka jak dla mnie jest zbyt podobna do Triton/Aquarius

więc chyba nie tędy droga...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odnośnie terminu realizacji naszego Aquariusa, to jakiś czas temu wypowiadał się w tym wątku kolega, który dość przekonująco wróżył długie oczekiwanie, przyszły rok i to w okolicach wakacji... Jeśli Steinhart teraz jeszcze dokańcza/poprawia inną limitkę i to dla swoich rodaków, to pewnie tak będzie. Czekamy w kolejce, stąd też pewnie bierze się zwlekanie z odpowiedziami na pytania. Trzeba uzbroić się w cierpliwość.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy istnieje jeszcze mozliwosc zapisania sie na kolekcje limitowana Aquariusa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz spokojnie dopisać się do listy rezerwowej na wersję stalową, na DLC szans raczej nie ma - w rezerwie jest chyba 5 osób. Dopisywać Cię?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam ze pytam ale jaka jest roznica miedzy DLC a wersja stalowa? Domyslam sie ze DLC to malowany na czarno a stal to stal. Przepraszam jezeli zadaje banalne pytanie ale z forum zapoznalem sie dopiero od kilku dni i dosc ciezko jest nadrobic zaleglosci.

Jezeli wersja stalowa tez jest wersja limitowana to prosze dodaj mnie na liste oczekujacych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obie wersje są limitowane i różnią się jedynie powłoką kopert. Czarna nie jest malowana. To DLC.

pozdrawiam, Dominik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wujek Google juz mi to wytlumaczyl.

Wpisz mnie prosze na liste rezerwowana wersje stalowa.

Z gory dziekuje

M

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gotowe- jesteś na pierwszym miejscu rezerwowym dla stalówki. Jeśli tylko coś się zwolni, wskakujesz na wolny numerek ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam, nie śledziłem wątku :) Macie może już gotowy produkt, a może zdjęcia? :)

epos_logo.jpg.8c112fd1fff37da5649af0cec7869bc5.jpg  Jak go nie lubić!

.................................................................
"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pawle niestety, póki co nie mamy :)

Dziś dowiedziałem się, że niedługo powinienem otrzymać zdjęcia dekla, koperty i koronki do akceptu. Pania Ania coś pomieszała z Tą wysyłką do mnie tych rzeczy. Tak więc nie otrzymam ich fizycznie a jedynie ich zdjecia.

Aha przy okazji Pani Ania wpsomniała cos o gotowości naszej limitki gdzieś w listopadzie. Ale pożyjemy, zobaczymy.

Trzymam kciuki za ten termin :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ulala...oby na święta był. :) Myślałem, ze już macie namacalny sprzęt :)

"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyli jak nic będzie pod choinkę :)

Daj Boże :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łukasz - dobre wieści! Liczę na końcówkę roku. W sam raz zegarek na sanki :) Oby te próbki nas zadowoliły, bo sporo się nad tym napracowaliśmy, a modyfikacje poszły bardzo daleko.

TIK TAK - za to mamy baaardzo dokładne wizualizacje i liczymy na ich maksymalne odwzorowanie :) [na jednym kompie Twój nowy avatar jest widoczny, a na innym widzę stary. Dawaj nowy, bo ładniejszy!]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ha, ha dzięki. Kliknij odśwież, to powinien być nowy. :) Wizualizacje widziałem, ciekaw jestem jak to wyjdzie w realu.:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.