Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana STEINHART. Ankieta: Model, modyfikacje.

Jaki Steinhart powinien trafić do limitacji?  

50 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Mój głos poszedł na Tritona, ale jak będzie to Nav-B to tez go chętnie przytulę, choć nuras daje więcej odjechanych możliwości :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1)diver

2)STEINHART "TRITON 30ATM"

3)nie/tak

4)tak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JA nawet ŚPIĘ W ZEGARKU :) więc obojętne mi czy nuras czy Pilot ... Czy mogę zagłosować w ankiecie 2 raz ?? bo ten model B-Uhr'a też mi się podoba ?!

Możesz zagłosować tylko raz, chyba że usuniesz swój głos- wtedy oddajesz inny głos i edytujesz swój post z odpowiedziami na 4 pytania. Prosiłem też żeby osoby, które już raz oddały swój głos(w niedziałającej ankiecie) i potwierdziły go wpisem, ponowiły jedynie głos w ankiecie. Przy liczeniu pod uwagę będę brał i tak tylko jeden, pierwszy wpis użytkownika z odpowiedziami na 4 pytania :) Edytuj swój drugi post wpisując do niego "x" i po kłopocie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

STEINHART "TRITON 30ATM"

lub

STEINHART "Nav B-Uhr II 44 mm Handaufzug"

Przeczytaj proszę pierwszy post w temacie :) Zabierz głos w ankiecie i wrzuć w wątku swoje potwierdzenie wg wzoru. Wybierze tylko jeden zegar. Nie będę mógł wziąć takich głosów pod uwagę podczas zliczania. Będzie dogrywka między dwoma faworytami- być może znajdą się w niej dwa Twoje typy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja głosuję na Tritona. Projekt rosyjski mnie powalił i bardzo chętnie zobaczyłbym coś podobnego tutaj. Z lotnikiem ciężko cokolwiek innego wymyślić, a podoba mi się tylko w oryginalnej wersji.

1)Diver

2)Triton

3)nie/nie

4)tak/nie (bez różnicy)

Poprawiłem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1)diver

2)STEINHART "TRITON 30ATM"

3)nie/nie

4)tak/tak czyli bez różnicy :)

w sumie to może być każdy ale pod warunkiem że będzie odjechany :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja głosuję na Tritona. Projekt rosyjski mnie powalił i bardzo chętnie zobaczyłbym coś podobnego tutaj. Z lotnikiem ciężko cokolwiek innego wymyślić, a podoba mi się tylko w oryginalnej wersji.

Jeśli więc chcesz żeby Twój głos się liczył postąp wg instrukcji z pierwszego postu :)

mairo- dzięki za głos! Będzie odjechany, taki mamy cel :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A propos, na forum rosyjskim jednocześnie w fazie realizacji 5 projektów Steinharta:

Nav B-Uhr II 44 mm Handaufzug 88 egz. w 2-ch wersjach z logo i bez w produkcji http://www.steinhartwatches.de/index.php?id=67&artnr=325&Sel_ID=22&lang_nr=1

Diver GMT 2893-2 42 mm uzgodniony

Diver Triton Napoleon 2824-2 uzgodniony

Diver Triton V7750 bez chronografa (privat edition) w trakcie.

Oraz Nav.B Chrono 44 mm w kolejce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spakojna, spakojna :) Jakoś te głosy postaram się wyłowić. A im więcej ich bedzie tym bardziej będzie mnie to cieszyło.

Komentarze wrzucajcie do tematu ogólnego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1) diver

2) Triton

3) nie/obojęne

4) nie

FORZA Robert!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przemku- znając Twój diverowy gust, szalona limitacja powinna Ci się spodobać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze nie wiem jak będzie z funduszem, dla mnie nie małym, ale marzy mi się coś biało niebieskiego z niebieskimi wstawkami z lumy na bezelu...

FORZA Robert!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pyt. 1 - Diver

Pyt. 2 - Triton ewent. Ocean 44/1 - w ankiecie dałem opcje na T. :)

Pyt. 3 - barwy narodowe: nie, logo klubu: nie

Pyt. 4 - tak

zegarkiclub.pl Driver Error

There appears to be an error with the database.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

super:) będzie przy liczeniu triton ale będziesz miał szansę rozwiać wątpliwości przy dogrywce. Dzięki za głos:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jeżeli Triton wygra z wynikiem 50%+ to czy wtedy będzie dogrywka? Prezydentem zdaje się mógłby być już po pierwszej turze, prawda? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie byłem i chyba nie jestem za Tritonem ale uważam że dogrywka niczego nie zmieni - 2 limitacji nie zrobimy więc co z tego że część osób zagłosuje na inny? Uważam że głosowanie powinno być jedno - a najwyżej Ci którym nie będzie pasowało to albo nie kupią skoro im nie odpowiada albo dopiszą się do listy mimo że model jest inny niż zakładali :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mariusz ma rację, tym bardzej że Triton teraz ma 19 głosów a planowane było 25 zegarów? Wiem że jak dojdzie co do czego może być różnie, sam nie jestem pewniakiem ale trzeba liczyć że przez najbliższy miesiąc projektowania pojawi się kilka nowych osób.

FORZA Robert!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mariusz- przemyślę jeszcze sprawę dogrywki. Jeśli przewaga będzie "miażdżąca" to jej nie będzie, ok. Poza tym Triton jest mi bardzo na rękę :D

Przemku- 25 zegarków było planowane, ale tylko jako minimalna ilość. Im więcej chętnych tym lepiej- będzie może nieco taniej za sztukę. Poza tym nie planuję bawić się w zamknięte limitacje i zapisy na wyścigi. Sztuk będzie w limitacji tyle ilu będzie chętnych, żeby każdy zainteresowany mógł zegarek nabyć. Po cichu liczę, że przekroczymy 30, może 40 sztuk :) Liczę na Was :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Głos oddany.

Pyt. 1 - Diver

Pyt. 2 - STEINHART "OCEAN Forty-Four GMT BLACK"

Pyt. 3 - barwy narodowe: NIE

- logo klubu: NIE

Pyt. 4 - TAK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pyt. 1 - diver

Pyt. 2 - triton

Pyt. 3 - nie, nie

Pyt. 4 - nie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wygra triton (a na to się zanosi), to też wchodzę w temat :mellow:

Już widzę, że projekt będzie za....fajny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śledź mnie przekonał a więc:

1. Diver

2. TRITON

3. Barwy narodowe NIE, logo klubu NIE

4. TAK

==================

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.