Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana STEINHART. Ankieta: Model, modyfikacje.

Jaki Steinhart powinien trafić do limitacji?  

50 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Odp. 1 - diver

Odp. 2 - Triton

Odp. 3 - nie/nie

Odp. 4 - tak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pyt. 1 - Lotnik

Pyt. 2 - Nav B-Uhr II 44 mm Handaufzug

Pyt. 3 - barwy narodowe: nie, logo klubu: tak

Pyt. 4 - tak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawróciłem się na śledzia Tritona zmieniłem głos.

Nawracajcie się, nawracajcie! :mellow:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widać, że raczej los pilota już przesądzony. Ale w związku z tym że kilka osób zadeklarowało chęć nabycia lotnika, to czy jest szansa żeby się dokleić do zakupu grupowego tego specjalnego nurka z naszymi pilotami i podpiąć się pod ewentualne rabaty i modyfikacje, typu inna koronka, pasek? Na pewno trochę czasu minie niż powstanie finalny projekt, więc nie wiem czy czekać czy kupić indywidualnie. Ale wtedy raczej żadnych modyfikacji. Przepraszam że w wątku ankietowym.

Pozdrawiam

Łukasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszyscy w blokach startowych, pomysły się mnożą.

Może zatem warto przejść do kolejnej fazy i zamknąć etap ankiet. Wybór Tritona już teraz wydaje się przesądzony (i dobrze). Przewaga tego modelu jest miażdżąca.

Proponuję, by ankieta była do k. lutego.

Super, że jest zapał i wola. Co więcej, wydaje się, że może powstanie zegarek o odważnej, by nie rzec ekstrawaganckiej aparycji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widać, że raczej los pilota już przesądzony. Ale w związku z tym że kilka osób zadeklarowało chęć nabycia lotnika, to czy jest szansa żeby się dokleić do zakupu grupowego tego specjalnego nurka z naszymi pilotami i podpiąć się pod ewentualne rabaty i modyfikacje, typu inna koronka, pasek? Na pewno trochę czasu minie niż powstanie finalny projekt, więc nie wiem czy czekać czy kupić indywidualnie. Ale wtedy raczej żadnych modyfikacji. Przepraszam że w wątku ankietowym.

Pozdrawiam

Łukasz

Przyłączam się do pomysłu Łukasza. Sam głosowałem na Tritona ale nie pogardzę też lotnikiem, którego zresztą nie mam a bardzo chciałbym mieć:) Zakup w jednym momencie wersji limitowanej Tritona np. 25 szt. + np. 10 pilotów zdecydowanie mógłby wpłynąć na cenę :mellow: Poza tym byłby to przyjemny ukłon w stronę tych co głosowali na lotnika i z różnych względów nie nabędą divera :)

Panowie organizatorzy, czy możecie się dowiedzieć w Stenku czy pomysł Łukasza spotka się z ich aprobatą?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo dobry pomysł, porozmawiam o tym z Panią Anią, jeśli ktoś miałby jeszcze na limitacji skorzystać to czemu nie :mellow:

Choć nie wiem co na to Pan Gunter ?

Zapytam i dam znać w Steinhartowie, żeby wątku nie zaśmiecać, ok ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne SIRLUKE1, daj znać w Steihartowie :) Takie rozwiązanie uszczęśliwiłoby dużo szersze grono forumowiczów :mellow:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cieszę się, że widać choć światełko w tunelu a raczej zarys skrzydeł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Również popieram pomysł- wszyscy powinni być zadowoleni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z dotychczasowych projektow Steinharta wynika, ze zmiana ilosci zamawianych zegarkow w zakresie 20-200 sztuk nijak sie ma do rabatow. Przy ilosci powyzej 300 egzemplarzy staje sie oplacalne zamowienie kopert specjalnie pod limitke. Natomiast wskazowki, koronki, dekle, paski, nawet koperty z pokryciem lub bez i t.p. z czesci obecnych na magazynie, Gunter chetnie przeklada lub doklada na kazde zyczenie indywidualnie, czesto rezygnujac z doplaty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może w takim razie przynajmniej darmową wysyłkę wytargujemy na te lotniki :) Dzięki- cenna informacja, ale popytamy :mellow:

Panowie- patrząc na ankietę, sądzę że nie ma już sensu dłużej jej ciągnąć. Poczekam do jutra lub pojutrza, zliczę głosy, przedstawię je i uznam ankietę za zamkniętą, bo doskonale widać jaki zegarek jest zwycięzcą. Dogrywki jednak nie przewiduję, bo przewaga Tritona jest miażdżąca.

W tym samym czasie otworzę nowy temat dot. projektu tarczy i "lica" zegarka (czyli tarcza + wskazówki + bezel) oraz osobny na wizualizacje dekla. Tam sukcesywnie, w tempie rozwoju Waszych projektów dorzucał będę do inicjującego postu Wasze projekty, żeby na bieżąco każdy widział z czego będzie wybierał projekt do realizacji (również będą osobne ankiety tego wyboru dotyczące, ale to za parę tygodni). Mam nadzieję, że nikt się nie obrazi na taką decyzję i nie będzie protestował z powodu szybszego zamknięcia ankiety dot. wyboru bazy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem Tak ... trochę bardzo mi przykro ... że temat Ruskiego pilota nie za***prza tak jak temat tego Tritona :mellow: Ehhhhhhhh dlaczegooo ??!! A Taki potencjał ... shit

Mam nadzieję że się ze Steinhartem uda !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 - Diver

2 - STEINHART "TRITON 30 ATM"

3 - barwy narodowe: NIE - logo klubu: TAK ale na deklu

4 - Raczej TAK

edit do pkt.3: po głębszym zastanowieniu barwy narodowe TAk pod warunkiem że będzie to jakiś drobny akcent

Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by day

happy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Diver

2. OCEAN Forty-Four GMT BLACK

3. NIE/Obojętne

4. TAK

Dodam, że jeśli wygra Triton, a wszystko na to wskazuje, również będę zainteresowany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój głos

Pyt. 1 - Lotnik

Pyt. 2 - Nav-B Uhr II 44m hand driven

Pyt. 3 - barwy narodowe: nie, logo klubu: tak

Pyt. 4 - tak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Choc niedlugo na forum, choc zona mnie moze wygnac z domu, chce go miec...

1-diver

2-Triton

3-barwy: stosownie do projektu, logo: dekiel

4-tak

Temat obserwuje i projekty juz tam pokazane choc tylko wstepne juz mnie bardzo zafascynowaly.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyszedł czas na podsumowanie ankiety. Nastąpiło to nieco wcześniej niż było zakładane, ale nie ma sensu już jej przedłużać. Zerknijcie na wyniki i na to co dzieje się w wątku ogólnym - Triton zmiażdżył przeciwników ;)

Oficjalnym zwycięzcą pierwszej ankiety zostaje: Steinhart Triton 30ATM

A teraz pora na wyniki cząstkowe głosowania:

Pyt. 1: Jaki typ zegarka preferujesz?

Lotnik - 7 głosów

Diver - 28 głosów

Pyt. 2: Który model preferujesz?

STEINHART "TRITON 30ATM" - 23 głosy

STEINHART "OCEAN Forty-Four GMT BLACK" - 4 głosy

STEINHART "OCEAN 1 VINTAGE red" - 0 głosów

STEINHART "OCEAN 1 BLACK" - 1 głos

STEINHART "Nav.B-Uhr vintage TITAN" - 0 głosów

STEINHART "Nav B-Uhr II 44 mm Handaufzug" - 7 głosów

STEINHART "Nav B-Uhr II 44 mm automatic" - 0 głosów

Pyt. 3:

a) czy zegarek powinien być opatrzony barwami narodowymi?

Tak - 6 głosów

Nie - 27 głosów

b ) czy na zegarku powinno znaleźć się logo KMZiZ?

Tak - 15 głosów

Nie - 16 głosów (o mały włos, ale jednak nie)

Pyt. 4: Czy chcesz żeby zegarek powstał do czerwca i będziesz w stanie zgromadzić na niego fundusze?

Tak - 31 głosów

Nie - 2 głosy

Proszę moda o zamknięcie tematu, a wszystkich zapraszam do kolejnych ankiet i tematów, które przybliżą nas do finalizacji naszego projektu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.