Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Piotr Dygas

Sklepy internetowe z ktorych warto korzystac

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

w związku z powstaniem tematu "sklepy internetowe które należy omijać" myślę że warto rozpocząć wątek na temat sklepów internetowych z których warto korzystać, gdzie ryzyko korzystania jest znikome (błędy wszak zdarzają się wszedzie).

Jeśli chodzi o mnie to chciałbym polecić sklep www.timeimports.com. Korzystałem z niego sam, poleciłem znajomym, którzy byli również zadowoleni. Bardzo dobry kontakt, elastyczność, dobre ceny i duży wybór, a również co nieczęste, możliwość dodatkowego negocjowania ceny. Sam sklep ma siedzibę w Nowym Jorku co może ułatwić sprawę niektórym...

Mam nadzieje ze ten wątek pomoże innym nabyć zegarki ze sprawdzonych przez nas źródeł.

Pozdrawiam

pd

Piotr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja polecam www.jomashop.com sam skorzystalem 2 razy i znajomy rownież.obaj jesteśmy zadowoleni.szybko sprawnie bez problemów.maja dużo promocji duży wybór i często obniżki cen!polecam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja moge polecic sklep z siedziba w UK

http://www.watchshop.com/

Nie ma tam zegarkow z wyzszej ani sredniej polki, ale mozna nabyc Seiko, Tissot, Hamiltona.

Gdy kiedys nie spodobal mi sie zegarek, odeslalem go, a sklep zwrocil kase bez zadawania pytan. Kupilem potem kolejny.

Niezla komunikacja i szybka dostawa.

Piotr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie sobie oglądam tę stronę, a ile płaciłeś za wysyłkę bo nie mogę się dopatrzeć, niby jest: Price includes tax and delivery ale do Polski też?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Matti, zobacz: Information \ Delivery Policy point 2.1 International delivery. Placilem 7,50GBP za dostawe do Francji. Do Polski powinno byc tyle samo.

Piotr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

proponuję podawac sklepy o stosunku jakości do ceny bo ten z Anglii ma ceny największe niż wszędzie ;) - większe nawt niż w Polsce - więc po co sprowadzac? - chyba dla samej sztuki sprowadzania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem żonie TISSOT. W tym angielskim sklepie jest prawie 100 zł tańszy. I tak bym nie kupował z

Anglii, przykład tylko pokazalem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sklepy ktore polecam w US to : watchseller.com , Bernardwatch.com , authenticwatches.com , tic-tock.com

ROBERT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

authenticwatches.com - no własnie chciałbym coś od nich zamówić ;) dobrze wiedzieć.dzięki Rob :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupilem od nich kilka zegarkow I nigdy nie mialem problemu, w stanach dostarczaja zegarek overnight za darmo.

ROBERT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja polecam jurawatches.co.uk

Znakomita komunikacja, szybka dostawa - żadnych problemów.

Nie testowałem co prawda jeszcze zakupu zegarka ale z paskiem poradzili sobie znakomicie :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale ceny maja sporawe.w sumie tez ich moge polecic z czystym sercem.zeby jeszcze te ceny obnizyli ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podejrzewam, że można negocjować :-)

A pasek kosztował dokładnie połowę tego co tutaj...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupilem od nich kilka zegarkow I nigdy nie mialem problemu, w stanach dostarczaja zegarek overnight za darmo.

A platnosci uskuteczniałes kartą wydaną w Polsce wiec z innym adresem niz ten dostawy ?

bo widze taki warunek u nich na stronie

Radek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a czy ktoś robił zakupy w tym sklepie; www.zegarki.zgora.pl ????

zamierzam kupić u nich zegarek , lecz wole przed tym dowiedzieć się czy jest to sprawdzony sklep /

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, ja. Polecam, bez obaw.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jak kolego wyglada w praktyce ta opcja negocjacji cen , można na tym coś wywalczyć ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Robiłem tam zakupy przeszło rok temu i nie miałem problemów uzyskaniem rabatu.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.